Keukenontwerp & productie

Wat voor keuken zoekt u? Wij vertalen uw wensen en behoeften samen met u naar een catchy keukenontwerp!

Wij zoeken naar een goede praktische indeling van uw keuken, plùs een zo mooi mogelijk lijnenspel. Een lijnenspel waardoor de keuken mooi samenvloeit met de rest van de woning. Wij gaan voor u puzzelen om hierin de ultieme balans te vinden; het beste resultaat. Dat is wat wij voor u willen doen.

Met een handschets geven wij u een impressie van uw nieuwe keuken. Als we ons werk goed gedaan hebben, is dit het ontwerp dat u zoekt.

Eigen productie

Onze meubelmakers staan klaar om uw keuken met de hand te gaan bouwen. Ze weten precies wat ze doen, door hun minimaal 15 jaar lange ervaring. Ze hebben veel kennis van het meubelmakersvak opgebouwd, sommigen zelfs vanuit generaties daarvoor.

Dankzij dit vakmanschap kunnen wij u een meubel van zeer goede kwaliteit garanderen. Deze precisie zorgt voor prachtige smalle en rechte naden en mooie doorlopende lijnen die een lust voor het oog zijn.

Stap voor stap

  1. Een eerste inventarisatie met u; telefonisch, bij ons op kantoor of bij u thuis
  2. Het ontwerp wordt uitgewerkt
  3. Een vervolggesprek om het ontwerp en het verdere proces te bespreken
  4. U ontvangt van ons een offerte
  5. Uw keuken wordt in onze meubelmakerij gebouwd
  6. Tot slot plaatsen wij uw keuken bij u in huis

Eerdere klanten over ons

“Dievorm heeft in een lang en kritisch proces ons begeleid naar een prachtig keuken ontwerp. Vervolgens is dit ontwerp door de mannen van DieVorm schitterend gerealiseerd. Met oog voor detail, creatief waar nodig en met het juiste vakmanschap. Twijfel je? Kom maar eens kijken zou ik zeggen”

“Staat voor creativiteit en top kwaliteit”

Wilt u ook het beste uit uw nieuwe keuken halen en niet beperkt worden door een assortiment?

Neem eens vrijblijvend contact op, bel of vul ons contactformulier in!

026 327 1500
06 42 31 33 15