Keukenontwerp

Keukenontwerp op maat

Als wij een keukenontwerp op maat voor u ontwikkelen, staan bij de uitwerking hiervan natuurlijk uw wensen voorop. Maar wij kijken daarnaast ook naar een praktische indeling van de keuken en bovenal een zo mooi mogelijk lijnenspel.
Wij gaan voor u puzzelen om hierin de ultieme balans te vinden, voor het beste resultaat. Dat is wat wij voor u willen doen. Als u ook op zoek bent naar het beste resultaat en we voor u aan de slag mogen, maken we met behulp van een handschets een impressie van uw nieuwe keuken.  Als we goed is hebben we het ontwerp waar u naar op zoek was.

Buitenkeukens

Met onze tuinontwerpen creëren we van uw buitenruimte een extra woonruimte. De stijl van uw woninginrichting brengen we in het ontwerp naar buiten en indien gewenst maken we ook hiervoor een keukenontwerp: de buitenkeuken. Onze kennis van keukeninrichting voegen we samen met onze materiaalkennis voor buiten. Een win-win situatie.

Minikeukens op maat van DIEVORM

DIEVORM heeft een aantal minikeukens ontwikkeld. Bij het ontwerp van de keuken zijn we op zoek gegaan naar minimale afmetingen van de keuken met maximale functionaliteit, zodat het kookplezier zo groot mogelijk blijft. Afhankelijk van de wensen (vaatwasser, oven, wijnrek, koelkast etc.) maken we de indeling volledig afgestemd voor iedere klant op maat. Ook bij de uitstraling van het keukenontwerp is alles mogelijk, van een moderne uitstraling tot klassiek dressoir.