Opbergen

Trapkast nodig? De ruimte onder een trap is een goede plek om een mooie kast te maken. Zeker als de trap in de woonkamer staat is dit een kans om er een sfeervol geheel van te maken. De wand helemaal dichtmaken maakt de wand wat saai. De kastenwand is een groot element in de ruimte, daarom is er hier gekozen voor een combinatie van open en dichte gedeeltes. Het open gedeelte is tevens verlicht.

Naast het creëeren van opbergruimte en een rustig geheel, is er in de vakken ook een mogelijkheid om de kastenwand sfeervol te kunnen aankleden. Deze zijde van de eetkamer is nu een rustig en gezellig geheel geworden.

Materiaal

Het contrast tussen de warme houten treden van eiken en de witte strakke kast valt hierbij op. De trap wordt hierdoor een sierlijk element. De wand blijft licht en rustig door het wit gespoten MDF.

 

trapkast maken

Wilt u ook een trapkast laten maken? Kies voor een goed ontwerp en vakkundig maatwerk!

Bel of vul ons contactformulier in!

Dievorm
ontwerpbureau

Bezoekadres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Postadres:
Dr. W. Dreessingel 117
6836 CR Arnhem

trapkast op maat laten maken Haarlem Amsterdam Arnhem trapkast op maat laten maken Haarlem Amsterdam Arnhem trapkast op maat laten maken Haarlem Amsterdam Arnhem trapkast op maat laten maken Haarlem Amsterdam Arnhem