Lees onze laatste blogs

Keukenindelingen

Een nieuwe keuken zorgt ervoor dat je moet gaan nadenken over de keukenindeling. Want het is belangrijk dat de keukenindeling niet alleen mooi is, maar ook praktisch is. In deze blog gaan we kijken naar keukenindeling opties.

15 april 2021

Prijs nieuwe keuken

Het is tijd voor een nieuwe keuken, maar welke prijs hangt daar aan? Het belangrijkste verschil zit in een standaard keuken versus een maatwerk keuken. Verder hebben materialen, apparatuur en het ontwerp invloed op de kosten.

8 april 2021

Keukenopstellingen

Om een indeling te kiezen is het belangrijk om te weten welke keukenopstellingen mogelijk en populair zijn. Verder moet je weten welke indeling het meest praktisch is. En natuurlijk het belangrijkste, welke indeling vind jij het mooist.

25 maart 2021

Keukentrends van 2021

Elk jaar zijn er weer nieuwe trends in het interieur te vinden. Ook dit jaar zitten er nieuwe trends tussen en zijn andere trends opnieuw geïntroduceerd. Voor het gemak heb ik de belangrijkste keukentrends op een rijtje gezet.

18 maart 2021

Koken met Quooker

Wat veel mensen niet weten is dat Quooker niet alleen een fijne kraan is, maar dat het ook enorm handig is tijdens het koken. Deze keer laat ik jullie zien hoe je rijst kookt met Quooker en een hooikist.

26 januari 2021

Coming soon!

Op dit moment zijn wij bezig met een kast opnieuw vorm te geven. Wij willen een eyecatcher voor de ruimte maken en werken met andere materialen. Wij kozen voor stof! Bent u ook benieuwd hoe wij dat gaan aanpakken?

25 januari 2021

Binnenkijken in de werkplaats

Altijd al eens willen weten hoe het er in onze werkplaats aan toegaat? Dit is uw kans! In deze blog laten we u binnenkijken in de werkplaats door middel van een video. Maar eerst zal ik wat meer vertellen over onze werkplaats.

19 januari 2021

Even voorstellen

Omdat je op mijn pagina terecht bent gekomen hebben we al één ding gemeen: een passie voor mooie dingen. Misschien ben je hier alleen maar om inspiratie op te doen, misschien vind je het leuk om ook wat dingen over ons te weten te komen. Laat ik ons even voorstellen.

13 januari 2021

Wilt u ook het beste uit uw nieuwe keuken halen en niet beperkt worden door een assortiment?

Neem eens vrijblijvend contact op, bel 06-42313315 of vul ons contactformulier in!

Dievorm
ontwerpbureau

Bezoekadres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 423 13 315

Email:
info@dievorm.nl

Postadres:
Dr. W. Dreessingel 117
6836 CR Arnhem