Binnenkijken in de werkplaats

Een kijkje achter de schermen!

Altijd al eens willen weten hoe het er in onze werkplaats aan toegaat? Dit is uw kans! In deze blog laten we u binnenkijken in de werkplaats door middel van een video. Maar eerst zal ik wat meer vertellen over onze werkplaats.

Meestal hebben we een aantal projecten lopen tegelijk lopen. Ons meester meubelmaker is Marcel. Als Meester meubelmaker kan het Marcel niet mooi genoeg zijn, perfectionisme is absoluut een karaktertrek van onze eerste meubelmaker. Marcel komt uit een meubelmakers familie en is een lopende catalogus van kennis op dit gebied. Bij ieder project dat we mogen realiseren bespreken we alle technische uitdagingen met hem. Verder geeft hij leiding aan de andere meubelmakers en stagiaires en coördineert hij de bouw van alle projecten. Hij is absoluut onmisbaar voor ons! Verder hebben we sinds 1,5 jaar Damian in de werkplaats staan. Damian ondersteund Marcel tijdens de bouw van projecten en zorgt er voor dat er altijd correct en netjes werk wordt opgeleverd.

In onze werkplaats hebben we veel machines staan. De zaagtafel is uiterst precies zodat we op de mm kunnen zagen. Wij werken met … Verder hebben we in de werkplaats veel verschillende boren en een plakmachine. Deze machine plakt de kantenband op de gezaagde panelen. Naast deze apparatuur gebruiken we ook veel maatlasers. Dit nemen wij mee naar locatie, zodat er tot op de millimeter correct gemeten kan worden. Deze precisie is enorm belangrijk voor ons, omdat wij maatwerk maken met zo min mogelijk speling. Door onze precisie en kennis leveren wij erg mooie en strakke ontwerpen op.

In onze werkplaats wordt alles nog met de hand gemaakt. We geven vanuit kantoor de werktekeningen door aan Marcel in de werkplaats. Hij zorgt er dan voor dat er gebouwd gaat worden. Dit bestaat meestal uit zagen, afplakken en in elkaar bouwen. Soms maken we gebruik van spuitwerk in een ontwerp, dit besteden we dan extern aan een spuiterij uit.

In de video hieronder is de virtuele rondleiding te zien. Veel kijkplezier!


Review Fam. Philips

Fam. Philips:
"Precies zoals we van tevoren hadden gehoopt dat het zou worden."

Review Martijn Elshove

Martijn Elshove:
"...secuurheid, precisie en aandacht voor detail"

Review Hennesy Au

Hennesy Au:
"Martijn dacht met ons mee en had oog voor details."

Review Mark de Beer

Mark de Beer:
"Als je op zoek bent naar een niet standaard custom made project dan ben je bij Dievorm aan het juiste adres."

Review Madelief Germeraad

Madelief Germeraad:
"En ook dit keer kwam Martijn met een verrassend en origineel ontwerp waar we helemaal blij van werden."

Review Donald Roos

Donald Roos:
"...waarbij onze ideeën en wensen zijn vertaald naar een ontwerp en uiteindelijk een keuken die onze wensen overtreffen."

Review Aukje van Noordenne-van Tol

Aukje van Noordenne-van Tol:
"...meedenkend en zowel met ontwerp van de kast, als met de uitvoering onze verwachtingen overtroffen."

previous arrow
next arrow
Shadow

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel 06-30295287 of vul ons contactformulier in!

Dievorm
ontwerpbureau

Bezoekadres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

Postadres:
Dr. W. Dreessingel 117
6836 CR Arnhem


    werkplaats-dievorm-arnhem-meubelmaker-ambachtelijk