Koken met Quooker

De kraan die bijna alles kan!

Wat veel mensen niet weten is dat Quooker niet alleen een fijne kraan is, maar dat het ook enorm handig is tijdens het koken. Deze keer laat ik jullie zien hoe je rijst kookt met Quooker en een hooikist. Ik begin met uitleggen wat Quooker en een hooikist zijn.

Quooker

Quooker is de duurzame kraan die alles kan. Afgezien van de normale warm en koud water toevoer, zoals in elke andere kraan, kan Quooker ook kokend, bruisend en gekoeld water geven. De Quooker kranen komen in verschillende series voor, met elke een eigen vormgeving. Het design van Quooker is tijdloos en modern.

Quooker-kraan-zwart-cube-Amsterdam-Dievorm-koken met quooker

Hooikist

Een hooikist is wat minder bekend. Het is letterlijk een kist met hooi er in. De hooi zit in een hoes waardoor het gevulde kussens zijn.  Het is de bedoeling dat een pan gevuld met kokend water en rijst met deksel en al in de kist worden gezet. De onderste kussen omringt de pan en de bovenste kussen sluit het af. De kist maak je dicht en na een uur heb je heerlijke rijst. Het principe is om zonder voortdurende hitte eten gaar te laten worden. Deze manier van koken is energiezuinig en vergt iets meer tijd dan het standaard koken.

Hooibak-koken-moderne-keuken-koken met quooker

Koken

We starten met het afmeten van de hoeveelheid rijst dat nodig is. De rijst wassen we daarna een aantal keer, zodat deze goed schoon is. De pan zetten we onder de Quooker kraan en met kokend water vullen we de pan ruim. Hierna plaatsen we de deksel op de pan en zetten de pan in de hooikist. Na een uur even controleren en als de rijst gaar is, genieten!


Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel 06-30295287 of vul ons contactformulier in!

Dievorm
ontwerpbureau

Bezoekadres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

Postadres:
Dr. W. Dreessingel 117
6836 CR Arnhem


    Quooker-kraan-zwart-cube-Amsterdam-Dievorm-koken met quooker Hooibak-koken-moderne-keuken-koken met quooker Quooker-kraan-zwart-cube-Arnhem-Dievorm-koken met quooker lade-koken-moderne-keuken-koken met quooker