Werkwijze & prijsinformatie

Werkwijze

Vraag
Het begint natuurlijk met de inventarisatie van uw maatwerkvraag. Hierbij kijken we naar de kenmerken van de ruimte waar de keuken of de kast in moet komen. Ook bespreken we met u de functionele behoeften die u heeft ten aanzien van het meubel. Wat is belangrijk voor u? Wat vind u prettig in gebruik? Wat wilt u bijvoorbeeld opbergen in de kast? Zijn er specifieke behoeften die echt bij u horen en die terug te vinden moeten zijn in het meubel? Welke stijl spreekt u aan als we kijken naar sfeer en vormgeving?

Uitwerking
Als uw vraagstelling helder is, maken wij een ontwerp voor u, uitgewerkt in diverse handschetsen door onze ontwerper. Op deze manier krijgt u een idee hoe uw keuken, kast of ander meubel zou kunnen worden en hoe het meubel zich verhoudt tot de rest van de ruimte. Vaak leggen we meerdere mogelijkheden aan u voor. Als een ontwerp u aanspreekt, stellen we een offerte voor u op en bespreken we de materiaalkeuze en details van afwerking door.

Realisatie
Nu komen we bij u thuis nauwkeurig inmeten. Met deze gegevens gaat onze meester meubelmaker en zijn team voor u aan het werk in onze meubelmakerij. Tot slot komen we de keuken of de kast bij u thuis plaatsen. Dan ziet u dat ons maatwerk perfect in de ruimte past. Ons streven is, dat u nog blijer wordt van het resultaat dan u gehoopt had!

Dus: Stap voor stap

  1. Een eerste inventarisatie met u; telefonisch, bij ons op kantoor of bij u thuis
  2. Het ontwerp wordt uitgewerkt
  3. Een vervolggesprek om het ontwerp en het verdere proces te bespreken
  4. U ontvangt van ons een offerte
  5. Uw keuken of kast wordt in onze meubelmakerij gebouwd
  6. Tot slot plaatsen wij uw keuken of kast bij u in huis

Prijsinformatie

Omdat alle ontwerpen en maatwerkvragen anders zijn, is het lastig vaste prijzen te vermelden. Uiteraard is het voor u zinvol om te weten, voordat u een traject met ons ingaat, of het binnen uw kostenraming haalbaar is. Een prijsindicatie is dan prettig. Dit kunt u altijd vrijblijvend aan ons vragen door ons contactformulier in te vullen. Om u een juiste indicatie te kunnen geven is het prettig als u daarbij een foto van de huidige situatie stuurt, met de maten die het meubel grofweg moet krijgen en voor zover bekend, de wensen die u heeft. Dan zullen we voor u een grove inschatting kunnen maken. Vraag ons gerust!

Afspraak maken voor een inventarisatie of prijsindicatie opvragen?

Bel of vul ons contactformulier in!

Dievorm
ontwerpbureau

Bezoekadres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Postadres:
Dr. W. Dreessingel 117
6836 CR Arnhem