Eiken tafel

Makkelijk maatwerk

Bij deze bekende designstoelen wilde deze klant graag een tafel vinden. Door te kiezen voor maatwerk werd het een stuk makkelijker. In het ontwerp is gekozen voor een eiken blad dat qua kleur mooi past bij de kleur van de bekleding.

Ook het RVS van de buisframe van de stoelen komt terug in de poten van de tafel.

Contradictie

De stoelen hebben gebogen vormen en de tafel juist niet. Hierdoor is er voldoende contradictie voor wat spanning in het geheel en ook voldoende overeenkomst voor een passende eenheid.Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel 06-30295287 of vul ons contactformulier in!

Dievorm
ontwerpbureau

Bezoekadres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

Postadres:
Dr. W. Dreessingel 117
6836 CR Arnhem


    moderne_woning_open kasten_speels_design_landhuis_Velp_DIEVORM_lage kast_paddenstoel lamp moderne_open_kasten_wit_vaas_katoen_design_groen_DIEVORM_Arnhem_Nijmegen vide_open_vakken_kasten_modern_design_speels_dynamisch_lage_kast_glas_DIEVORM_Arnhem_Rotterdam moderne_open_kasten_wit_design_groene muur_paddenstoel lamp_DIEVORM_Arnhem_Nijmegen moderne_open_kasten_wit_design_groene muur_paddenstoel lamp_DIEVORM_Arnhem_Velp speelse_open_vakken_kast_modern_design_wit_hoog plafond_lage kast_DIEVORM_enschede moderne_open_kasten_wit_vaas_katoen_groene muur_paddenstoel lamp_DIEVORM_Arnhem_Nijmegen