design keukens op maat Arnhem
RVS keuken Dievorm
landelijke keuken dievorm
HANGENDE_KAST_MET_KLEPPEN
2-Inbouw-Keuken-Amsterdam-RVS
design-keuken-op-maat-Arnhem-2
RVS-keuken-dievorm-2
koken-landelijke-keuken

Boekenkast op maat

Een boekenkast op maat laten maken komt steeds vaker voor. De belangrijkste reden hiervoor is dat een normale vrijstaande boekenkast vaak niet mooi in de ruimte past. Wanneer je voor een op maat gemaakte boekenkast kiest krijgt de ruimte meer karakter.

Bij het ontwerpen van een boekenkast op maat kunnen wij met meerdere aspecten rekening houden. Zoals een deur- of raamopening en het integreren van een tv-meubel. Wij zorgen ervoor dat de boekenkast volledig naar wens gemaakt wordt. Zo kunnen de schappen vast of verstelbaar zijn en kunnen we dichte kasten of lades toevoegen aan de onderkant van de kast. Daarnaast kunnen we zelf bepalen of de schappen parallel aan elkaar lopen, of dat we gaan werken met een asymmetrisch grid. Het verschil hierin is of de kast er heel strak en modern uit gaat zien, of juist meer dynamisch en speels. Deze keuzes liggen geheel in uw handen, want u bepaalt hoe uw boekenkast op maat eruit gaat zien. 

Voor inspiratie kunt u ons portfolio voor onze afgeronde projecten bekijken. Wilt u weten of uw op maat gemaakte boekenkast gerealiseerd kan worden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij adviseren u graag en kunnen vaak direct een prijsindicatie geven.


Het ontwerpproces van een boekenkast op maat

Ieder ontwerpproces start met een eerste gesprek. Tijdens dit gesprek maken wij kennis met elkaar en vertelt u uitgebreid de situatie. Mogelijk neemt u een plattegrond of maten van de ruimte mee, zodat wij tijdens het gesprek al kunnen brainstormen over hoe de boekenkast op maat eruit kan gaan zien. Daarnaast heeft u waarschijnlijk al foto’s en inspiratie beelden van hoe u de boekenkast voor zich ziet. Al deze informatie bespreken wij samen rustig door, waardoor voor ons een duidelijk beeld ontstaat van het project. Na dit gesprek gaan wij met onze ontwerpers zitten en maken wij een aantal ontwerpvoorstellen voor uw boekenkast op maat.

Deze schetsen ontvangt u via de mail, zodat u ze thuis rustig kunt bestuderen. Tijdens het tweede gesprek wordt duidelijk welke keuze u heeft gemaakt. Dit kan één van de schetsen zijn, maar ook een combinatie worden van de verschillende ontwerpen. Zodra het ontwerp definitief is en u de materialen heeft gekozen maken wij een duidelijke en overzichtelijke offerte. Deze offerte wordt omgezet naar een order zodra u akkoord bent. 

De bouw

Het hele ontwerpproces is dan afgerond en nu starten wij in onze eigen werkplaats met het bouwen van de boekenkast. Een team van meubelmakers maakt uw boekenkast op ambachtelijke wijze op maat. Dit doen zij met uiterste precisie en op de millimeter nauwkeurig. Dankzij onze eigen werkplaats zijn de communicatielijnen kort. Wij hebben direct contact met de meubelmakers en kunnen hierdoor tot in een laat stadium aanpassingen doorvoeren. Verder weten wij op deze manier dat de boekenkast kwalitatief gebouwd wordt. Ook de plaatsing wordt door ons gedaan. Wij maken een afspraak voor het plaatsen van de boekenkast en vervolgens komen wij met het team meubelmakers bij u thuis. Wij zorgen ervoor dat de kast perfect in de ruimte geplaatst wordt. Zodra de boekenkast op maat staat, nemen wij alle rommel mee en hoeft u alleen nog maar te genieten.

De prijzen van een maatwerk boekenkast

Elke boekenkast op maat is uniek. Dit komt door uw persoonlijke keuzes en de ruimte waarin de kast komt te staan. Door de verschillende materiaalkeuzes en formaten is het erg lastig om op onze website prijzen te vermelden. Bent u toch erg nieuwsgierig wat uw boekenkast gaat kosten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij geven u graag advies en een prijsindicatie. Mocht u eerst willen zien wat wij eerder hebben ontworpen? Bekijk dan ons portfolio! Hierin staan alle afgeronde projecten. Voor nog meer inspiratie kunt u terecht op onze Pinterest.


Review Fam. Philips

Fam. Philips:
"Precies zoals we van tevoren hadden gehoopt dat het zou worden."

Review Martijn Elshove

Martijn Elshove:
"...secuurheid, precisie en aandacht voor detail"

Review Hennesy Au

Hennesy Au:
"Martijn dacht met ons mee en had oog voor details."

Review Mark de Beer

Mark de Beer:
"Als je op zoek bent naar een niet standaard custom made project dan ben je bij Dievorm aan het juiste adres."

Review Madelief Germeraad

Madelief Germeraad:
"En ook dit keer kwam Martijn met een verrassend en origineel ontwerp waar we helemaal blij van werden."

Review Donald Roos

Donald Roos:
"...waarbij onze ideeën en wensen zijn vertaald naar een ontwerp en uiteindelijk een keuken die onze wensen overtreffen."

Review Aukje van Noordenne-van Tol

Aukje van Noordenne-van Tol:
"...meedenkend en zowel met ontwerp van de kast, als met de uitvoering onze verwachtingen overtroffen."

previous arrow
next arrow
Shadow

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel 06-42313315 of vul ons contactformulier in!

Samen met mijn team maak ik het plaatje in uw hoofd visueel.

DIEVORM
ontwerpbureau

Adres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

 
    Alvast vooraf informatie delen met ons? Graag. Gebruik hiervoor de upload button.