Werkwijze & prijsinformatie

Hoe te beginnen

Om van start te gaan met een project, hanteren wij het vraag-uitwerking-realisatie stappenplan. Aan de hand van dit plan komt alles voor het project aan bod. Hieronder leggen we graag aan u uit hoe dit precies werkt.

De wens

Het begint natuurlijk met de inventarisatie van uw project. Hierbij kijken we naar de kenmerken van de ruimte waar de keuken of de kast moet komen te staan. Ook bespreken we met u de functionele behoeften die u heeft ten aanzien van het meubel. Wat is belangrijk voor u? Wat vindt u prettig in gebruik? Wat wilt u opbergen in de kast? Heeft u specifieke wensen die u graag wilt terugzien in het meubel? Welke stijl spreekt u aan als we kijken naar sfeer en vormgeving? Met deze vragen komen wij tot de specifieke kern wat uw meubel uniek gaat maken.

Uitwerking

Onze eigen interieurontwerper maakt een ontwerp voor u, zodra de vraagstelling helder is. Dit ontwerp wordt uitgewerkt in diverse sfeervolle handschetsen. Op deze manier krijgt u een idee hoe uw keuken, kast of ander meubel zou kunnen worden. Tevens geeft het een idee over hoe het meubel zich verhoudt tot de rest van de ruimte. Meestal leggen we meerdere mogelijkheden aan u voor, zo heeft u de mogelijkheid om het juiste ontwerp voor uw interieur te kiezen. Als het ontwerp u aanspreekt stellen we, nadat we het gewenste materiaal uitgekozen hebben, een offerte voor u op. Hierna bespreken we de materiaalkeuze en details van afwerking door. Heeft u al een ontwerp? Dan bespreken we direct het liggende ontwerp en kijken er kritisch naar. Samen met u gaan we dan ook op zoek naar bijpassende materialen. In onze studio hebben wij alle soorten plaatmateriaal op A4 formaat stalen. Hierdoor ziet u goed de beschikbare materiaal mogelijkheden.

 

 

Realisatie

Nadat er een akkoord is gegeven op de offerte komen we bij u thuis nauwkeurig inmeten. Met deze gegevens worden er technische tekeningen gemaakt die u van ons toegestuurd krijgt. Na uw akkoord op de technische tekeningen gaat onze meester meubelmaker en zijn team voor u aan het werk in onze meubelmakerij. Wij bouwen uw kast of keuken in onze werkplaats op alsof het bij u thuis staat. Zo kunnen we controleren of alles vakkundig gemaakt is en kunnen we bepalen of alles klopt. Tot slot komen we de keuken of de kast bij u thuis plaatsen. Dan ziet u dat ons maatwerk perfect in de ruimte past.

Met dit plan zorgen we ervoor dat alle details besproken worden, zonder overhaaste beslissingen te nemen. Daardoor stijgt het kwaliteitsniveau van het werk dat wij leveren. Ons streven is namelijk dat u nog blijer wordt van het resultaat dan dat u van tevoren gehoopt had!

Prijsinformatie

Elk ontwerp of maatwerk meubel is uniek. Hierdoor zijn er veel verschillende factoren die de prijs beïnvloeden. Om deze reden kunnen wij dan ook niet vaste prijzen vermelden op onze website. Uiteraard is het voor u zinvol om te weten, voordat u een traject met ons ingaat, of het binnen uw budget past. Een prijsindicatie is dan prettig, die kunnen we u altijd vrijblijvend geven. Om een juiste indicatie te kunnen geven is het prettig als u daarbij een foto van de huidige situatie stuurt, met de maten die het meubel grofweg moet krijgen en voor zover bekend de wensen die u heeft.

Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen namelijk graag en komen altijd met een passende oplossing voor een ontwerp op maat gemaakt. Voor inspirerende beelden en voorbeelden kunt u bij onze projecten kijken of op onze social media kanalen, Instagram, Facebook en Pinterest.


Review Fam. Philips

Fam. Philips:
"Precies zoals we van tevoren hadden gehoopt dat het zou worden."

Review Martijn Elshove

Martijn Elshove:
"...secuurheid, precisie en aandacht voor detail"

Review Hennesy Au

Hennesy Au:
"Martijn dacht met ons mee en had oog voor details."

Review Mark de Beer

Mark de Beer:
"Als je op zoek bent naar een niet standaard custom made project dan ben je bij Dievorm aan het juiste adres."

Review Madelief Germeraad

Madelief Germeraad:
"En ook dit keer kwam Martijn met een verrassend en origineel ontwerp waar we helemaal blij van werden."

Review Donald Roos

Donald Roos:
"...waarbij onze ideeën en wensen zijn vertaald naar een ontwerp en uiteindelijk een keuken die onze wensen overtreffen."

Review Aukje van Noordenne-van Tol

Aukje van Noordenne-van Tol:
"...meedenkend en zowel met ontwerp van de kast, als met de uitvoering onze verwachtingen overtroffen."

previous arrow
next arrow
Shadow

Afspraak maken voor een inventarisatie of prijsindicatie opvragen?

Neem contact met ons op, we spreken u graag.
Bel ons op 06-30295287 of vul uw gegevens in.

Samen met mijn team maak ik het plaatje in uw hoofd visueel.

DIEVORM
ontwerpbureau

Adres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

 
    Alvast vooraf informatie delen met ons? Graag. Gebruik hiervoor de upload button.