design keukens op maat Arnhem
RVS keuken Dievorm
landelijke keuken dievorm
HANGENDE_KAST_MET_KLEPPEN
2-Inbouw-Keuken-Amsterdam-RVS
design-keuken-op-maat-Arnhem-2
RVS-keuken-dievorm-2
koken-landelijke-keuken

Interieur kleuradvies

De juiste kleuren in huis vinden kan soms erg lastig zijn. Vooral wanneer u nieuwe meubels bij uw huidige inboedel zoekt. Want gaat u voor totaal nieuwe kleuren en zorgt u voor een compleet nieuwe uitstraling? Of kiest u eenzelfde kleuren als eerst en blijft u bij de huidige stijl? DIEVORM weet hoe lastig dit kan zijn. Daarom geven wij persoonlijk aan u interieur kleuradvies. Ons kleuradvies helpt u om de juiste keuzes te maken tussen de kleuren die u al in huis hebt en de kleuren die u in huis wilt halen. 


Persoonlijk interieur kleuradvies

Zoals we hierboven al vertelden, geven wij persoonlijk aan u interieur kleuradvies. DIEVORM heeft al jaren kennis over het combineren van verschillende materialen en kleuren. De kennis die wij hebben opgebouwd kunnen wij hierdoor goed toepassen bij uw unieke situatie. Zo wordt uw maatwerk kast of keuken helemaal perfect. Gaat u ook de muren schilderen of andere meubels aanschaffen? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Wij hebben namelijk niet alleen kennis over interieurbouw, wij weten ook veel over meubelstoffen, verf en tegels. Onze materiaalkennis helpt ons hierdoor om u het beste interieur kleuradvies te geven.

Kleur is namelijk de sfeermaker van uw huis. Het interieur krijgt een bepaalde sfeer door de gekozen kleuren, zo geven warme kleuren een meer intiem en knus gevoel en zorgen koude kleuren voor een frisse en levendige indruk. Het kiezen van de juiste kleuren is dus erg belangrijk. Want een kleur heeft niet alleen invloed op de sfeer, maar ook op de gemoedstoestand. Ook kunnen kleuren de proporties van de ruimte beïnvloeden. Denk bijvoorbeeld aan donkere kleuren, die kunnen de ruimte kleiner doen ogen, dan een lichte kleur.

Verschillende kleur paletten

Ons interieur kleuradvies wordt bepaald door middel van kleur paletten. U kunt namelijk voor 3 soorten kiezen, ton-sur-ton, harmonisch of met contrast. Een ton-sur-ton kleuren pallet bestaat uit één kleur die in meerdere kleurgradaties toegepast wordt. Denk hierbij aan allemaal verschillende bruintinten, zoals in de Japandi stijl. Bij een harmonisch kleuren pallet is er gebruik gemaakt van 2 of drie kleuren waarin ze mooi in samenhang met elkaar zijn. Deze kleuren staan meestal naast elkaar in het kleurenwiel. Denk bijvoorbeeld aan de kleuren blauw, paars, rood en oranje kleuren die u ziet bij een zonsondergang. Tot slot is er dan nog het contrasterende kleuren pallet. Zo’n pallet kan alle kanten op gaan, want gaat u voor een licht/donker contrast of een complementair contrast. Het gaat erom, dat de kleuren in combinatie met elkaar spanning opwekken. Hierdoor is het totale kleurbeeld interessant om naar te kijken.

Kortom voor een persoonlijk interieur kleuradvies komt u naar DIEVORM. Wij geven u de tips en tricks om de juiste kleuren te kiezen voor in uw interieur. Wij helpen u met het bepalen van het juiste kleuren pallet en zorgen ervoor dat het resultaat mooi in balans is. Dus wacht niet langer en maak nu een afspraak! De koffie staat al voor u klaar. Voor inspiratie kunt u naar onze pinterest pagina, of bekijk onze afgeronde projecten in ons portfolio.


Review Fam. Philips

Fam. Philips:
"Precies zoals we van tevoren hadden gehoopt dat het zou worden."

Review Martijn Elshove

Martijn Elshove:
"...secuurheid, precisie en aandacht voor detail"

Review Hennesy Au

Hennesy Au:
"Martijn dacht met ons mee en had oog voor details."

Review Mark de Beer

Mark de Beer:
"Als je op zoek bent naar een niet standaard custom made project dan ben je bij Dievorm aan het juiste adres."

Review Madelief Germeraad

Madelief Germeraad:
"En ook dit keer kwam Martijn met een verrassend en origineel ontwerp waar we helemaal blij van werden."

Review Donald Roos

Donald Roos:
"...waarbij onze ideeën en wensen zijn vertaald naar een ontwerp en uiteindelijk een keuken die onze wensen overtreffen."

Review Aukje van Noordenne-van Tol

Aukje van Noordenne-van Tol:
"...meedenkend en zowel met ontwerp van de kast, als met de uitvoering onze verwachtingen overtroffen."

previous arrow
next arrow
Shadow

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel 06-42313315 of vul ons contactformulier in!

Samen met mijn team maak ik het plaatje in uw hoofd visueel.

DIEVORM
ontwerpbureau

Adres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

 
    Alvast vooraf informatie delen met ons? Graag. Gebruik hiervoor de upload button.