Landelijke keuken met verborgen lades

De keuken is het hart van elk huis, het is daarom belangrijk dat deze volledig naar wens is in zowel indeling als uitstraling. De laatste jaren is leefbaarheid en warmte binnenshuis enorm belangrijk geworden, zo ook in de keuken. Deze klant wilde graag een strakke en warme landelijke keuken. Bij DIEVORM laten we u graag zien wat er allemaal mogelijk is. Of u nu een ongewone hoek in uw ruimte heeft of iets onverwachts zoekt. Deze keuken hebben we uitgevoerd door de warme tinten van de keuken aan de linker- en onderzijde van de keuken te houden. Om de openheid van de ramen te behouden is ervoor gekozen om de glazenkast en de afzuigkap in een neutrale en lichte kleur toe te passen.

Verborgen lades

In de keuken is het vaak de vraag wat nu een handige plek is om een keukendoek of theedoek op te hangen. Wij zijn van mening dat dit ook op een mooie manier kan waarbij het niet steeds op een handvat van de kastjes gehangen hoeft te worden. In deze keuken hebben wij dit toegepast door een uittrekbare kast met verborgen lades. Aan de voorzijde van deze kastjes kunnen keukendoeken, theedoeken of ovenwanten opgehangen worden. Het is dus zowel bij de gootsteen als bij het fornuis een handige plek. Zo kunnen er kruiden in de lades bewaard worden, vaatwastabletten, kleine pannen, deksel en nog veel meer.

Landelijke Quooker

Een Quooker is tegenwoordig onmisbaar in de Nederlandse keuken. Meteen heet water, maar zeker ook aanpasbaar op de gewenste uitstraling! In deze keuken hebben we dit gedaan door voor een geborstelde messing uitvoering te kiezen. Deze Quooker heeft een landelijke hendel, ring, maar ook basis. Het past compleet in het beeld van een landelijke keuken.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wilt u ook graag uw droomkeuken realiseren? Of wilt u ook maatwerk in een landelijke sfeer in uw woning terug laten komen? Neem dan contact op met DIEVORM! Wij adviseren en maken uw droomkeuken. Voor inspiratie kunt u terecht op onze sociale mediakanalen InstagramFacebookPinterest of bekijk ons portfolio met afgeronde projecten.Hoe ziet uw ideale keuken of kast eruit?

Neem contact met ons op, we spreken u graag.
Bel ons op 06-30295287 of vul uw gegevens in.

Samen met mijn team maak ik het plaatje in uw hoofd visueel.

DIEVORM
ontwerpbureau

Adres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

 
    Alvast vooraf informatie delen met ons? Graag. Gebruik hiervoor de upload button.