design keukens op maat Arnhem
RVS keuken Dievorm
landelijke keuken dievorm
Slider

Keuken op maat van DIEVORM

DIEVORM maakt uw keuken op maat. Een keuken die voldoet aan uw wensen en behoeften op zowel het gebied van functionaliteiten als op esthetisch vlak. Dat betekent dat we altijd een uniek concept overleggen waarin optimaal gebruiksgemak de boventoon voert en waarin de inrichting ook nog perfect past bij uw huidige interieur.

Om uw keuken op maat te kunnen maken, houden we graag het complete proces in eigen hand. Als ontwerpbureau en meubelmaker in één zijn we daarom betrokken vanaf het eerste ontwerp tot aan de uiteindelijke realisatie. Dat maakt het eveneens mogelijk om tot op het allerlaatste moment nog aanpassingen te doen. De perfecte keuken. Gegarandeerd.

Laat u inspireren door onze reeds afgeronde projecten of neem direct contact op om uw wensen te bespreken.


Een complete keuken op maat

Functioneel en met design dat feilloos aansluit bij uw interieurwensen. Dat is wat een DIEVORM keuken op maat kenmerkt. Om dat iedere keer opnieuw te kunnen leveren, houden we tijdens het gehele proces een spreekwoordelijke vinger in de pap. Vanaf de allereerste schets tot aan de realisatie in de werkplaats en de uiteindelijke plaatsing bij u thuis.

Zo werken wij

Bij het creëren van de ideale keuken op maat willen we graag eerst weten wat uw wensen zijn. Wat vindt u belangrijk en waar liggen uw voorkeuren? Op basis van die inventarisatie werken we een aantal concepten uit en bespreken die met u zodat we vervolgens de details, materiaalkeuze en afwerkingen in kunnen vullen en u een duidelijke offerte kunnen toesturen. U weet dan precies waar u aan toe bent. Tot slot wordt uw keuken in onze meubelmakerij gerealiseerd en plaatsen wij ‘m bij u thuis. Met uiterste precisie.

Prijzen & contact

De prijzen van uw gedroomde keuken op maat zijn vooraf moeilijk in te schatten. Iedere keuken is immers anders en brengt andere kosten met zich mee. Dat maakt het eveneens lastig om vaste prijzen te vermelden. Desalniettemin geven we u graag een vrijblijvende prijsindicatie. Neem daarvoor gerust even contact op en bespreek uw ideeën.


Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel of vul ons contactformulier in!

Dievorm
ontwerpbureau

Bezoekadres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 26 327 1500

Email:
info@dievorm.nl

Postadres:
Dr. W. Dreessingel 117
6836 CR Arnhem