Lichtontwerpen

DIEVORM biedt naast interieuradviezen ook lichtontwerpen aan. Dit is ideaal wanneer u gaat bouwen, verbouwen of verhuizen. Zo kunt u tijdens het bouwproces ervoor zorgen dat de aansluitingen voor verlichtingsarmaturen op de juiste plek geplaatst worden. Maar hoe weet u nu waar de verlichtingspunten moeten komen? Door een lichtplan te laten ontwerpen. 

Voor het ontwerpen van een lichtplan is het belangrijk dat u weet welke ruimte welke functie heeft. Het moet bijvoorbeeld duidelijk zijn, waar de eettafel geplaatst wordt, zodat de lamp mooi recht boven de tafel komt te hangen. Wanneer u enkel gaat verbouwen en de indeling nagenoeg hetzelfde blijft is het vrij gemakkelijk om een lichtplan te maken. U kunt namelijk zo door met de huidige indeling als onderlaag. 

Als u een nieuw huis laat bouwen, of ook de huidige indeling laat aanpassen is het een handige zet om een interieuradvies te nemen. Een interieurontwerper kijkt dan met u mee naar de meest esthetische en praktische indeling. Ook kunnen er dan nog tips gegeven worden, die tijdens de bouw toegepast kunnen worden. Zodra de indeling duidelijk is, kan een lichtontwerper een lichtplan ontwerpen.

Zo krijgt u tijdens het bouwproces een passend interieuradvies en wordt er een perfect lichtplan bij opgesteld. Doordat wij op deze manier te werken, kunnen wij garanderen dat het eindresultaat verbluffend is. 

  

Lichtontwerper

Onze lichtontwerpen worden gemaakt door lichtontwerper Andrea Ebbers van Mondain design. Andrea heeft passie voor het vak en haalt inspiratie uit de kwaliteit, techniek en design van het vakmanschap. Hierdoor zijn haar ontwerpen artistiek, ambitieus en uniek. Het resultaat van haar lichtconcepten heeft een blijvende impact.

Mondain design onderscheidt zich door inspirerende en elegante verlichtingsoplossingen te bieden. Dit doen ze door met elk project veel aandacht aan de details te werken en door te innoveren in de lichttechniek. Dit leidt tot nagenoeg perfectie van het resultaat en uniciteit. 

Goede verlichting is niet vanzelfsprekend, de juiste balans vinden tussen licht en donker kan soms erg lastig zijn. Door een lichtplan te ontwerpen krijgt u op vakkundige wijze optimale en creatieve lichtontwerpen. 

Credits foto’s: digitale 3D ontwerpen van mondaindesign, www.mondaindesign.nl

Waarom kiest u voor lichtontwerpen van DIEVORM?

-U heeft binnen 2 werkdagen contact met ons.
-Wij beschikken over een eigen werkplaats, dus wij kunnen onafhankelijk te werk gaan.
-Kwaliteit staat voor ons voorop. Daarom kiezen wij voor de beste materialen en bouwen wij alles vakkundig.
-U kunt rekenen op een uniek ontwerp, wij gaan nooit voor de eerste of makkelijkste optie.
-DIEVORM zorgt ervoor dat u geen omkijken naar het geheel heeft. Wij regelen alles omtrent ontwerp, bouw, het plaatsen en alles wat daarbij komt kijken.
-Wij bieden u een heldere offerte waarin alles duidelijk omschreven wordt.
-Lees de reviews van klanten die u voorgingen.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Onze ontwerpers staan voor u klaar! Bel of mail om met ons de mogelijkheden te bespreken. Samen ontwerpen we uw droomhuis. Liever eerst inspiratie opdoen? Bekijk dan al onze afgeronde projecten in ons portfolio. Voor meer inspiratie kunt u terecht op onze sociale media kanalen Instagram, Facebook en Pinterest.