design keukens op maat Arnhem
RVS keuken Dievorm
landelijke keuken dievorm
HANGENDE_KAST_MET_KLEPPEN
2-Inbouw-Keuken-Amsterdam-RVS
design-keuken-op-maat-Arnhem-2
RVS-keuken-dievorm-2
koken-landelijke-keuken

Meubelmaker in Arnhem

DIEVORM ontwerpt en realiseert maatwerk meubilair. Hoewel je onze creaties overal in Nederland tegen kunt komen, fungeren we vooral als de ambachtelijke meubelmaker in Arnhem en omstreken. Bij ons kunt u kasten en keukens op maat laten maken. Ons team bestaat uit ontwerpers, werkvoorbereiders en meubelmakers. Samen maken wij de mooiste kasten en keukens. Wij zijn creatief, positief, energiek en nauwkeurig. Onze passie voor mooie dingen maken, en onze liefde voor het vak heeft ons samengebracht. Onze thuisbasis bevindt zich aan de Bruningweg 19 in Arnhem. Hier schetsen en maken we onze design meubels. Natuurlijk met exclusief design.

De naam DIEVORM is ontstaan uit de opmerking, ‘die vorm vind ik mooi’. Onze uitgangspunten zijn mooie meubels maken die rust en ruimtelijkheid uitstralen. Daarnaast vinden wij het heel belangrijk dat de eindgebruiker zijn/haar eigen persoonlijkheid terug kan vinden. Zo wordt elke kast of keuken uniek en persoonlijk.

Waarvoor kunt u dan zoal bij ons terecht? Een heleboel. We vervaardigen graag unieke tafels of bureaus voor de eet- of werkkamer, badkamermeubels, tv meubels, boekenkasten, raambanken en een diverse soorten kasten, waaronder inbouwkasten en wandkasten. Zelfs complete maatwerk keukens behoren tot de mogelijkheden.

Als ontwerpbureau en meubelmaker in Arnhem zorgen we voor maatwerk met een WAUW-effect. Waar u ook behoefte aan heeft. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Heeft u een interieurprobleem en wilt u kijken of wij meubels voor u kunnen maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! 


Werkwijze

Ons werkproces is altijd erg persoonlijk. Wij houden graag goed contact met de klant, waardoor wij ze goed leren kennen en hun persoonlijkheid echt in het meubel kunnen verwerken. Het proces start bij ons altijd met een eerste gesprek. Tijdens dit gesprek wordt duidelijk wat de opdracht is, wat de wensen en eisen zijn en wat het budget is. Met deze informatie gaan wij schetsen en laten de klant een ontwerp kiezen die het best bij hun past. Bij akkoord van het ontwerp, maken wij een duidelijke en overzichtelijke offerte, waardoor heel duidelijk is wat de kast of keuken gaat kosten. Zodra de offerte omgezet mag worden tot order, starten wij met het bestellen van materialen en het bouwen van het meubel. 

Het bouwen van de kast of keuken gebeurt in onze eigen werkplaats. Onze eigen meubelmakers in Arnhem maken op ambachtelijke wijze uw meubel. Dit doen zij met uiterste precisie en op de millimeter nauwkeurig. Doordat wij onze eigen werkplaats hebben, houden wij de communicatie lijnen kort en simpel. Dit resulteert erin dat in een laat stadium nog aanpassingen toegevoegd kunnen worden, zodat uw meubel echt perfect wordt. Wanneer de kast of keuken klaar is plaatsen wij deze bij u thuis. Onze meubelmakers zorgen ervoor dat het meubel perfect past en naderhand nemen zij alle rommel weer mee. 

Kortom wij werken doorgaans met een vast stramien. Dat betekent dat we eerst uw wensen inventariseren om te ontdekken waar er behoefte aan is. Op basis daarvan maken we enkele handschetsen die u een interessante sfeerimpressie geven van het meubel. Vervolgens bespreken we deze concepten en bepalen de verdere invulling van het gebruikte materiaal en afwerking. U ontvangt een heldere offerte en na akkoord gaat onze meester meubelmaker in Arnhem direct voor u aan de slag.

Onze ontwerpen

We ontwerpen op basis van uw wensen. Dat betekent dat we kijken naar het doel en de vereisten qua gebruik, maar ook naar vormgeving, stijl en lijnenspel. Het meubel moet immers wel passen in de ruimte. Verder zijn onze projecten gewaagd binnen de grenzen van onze klant. Ze zijn uniek doordat elk project opnieuw wordt ontworpen. Verder zorgen wij ervoor dat de persoonlijkheid van de klant terug te zien is in het resultaat. Daarbij kiezen we niet voor de gemakkelijkste weg, maar trekken richting het onbekende. Dat levert unieke concepten op, veelal vergezeld door een speels karakter en een uitdagende look: eyecatchers op maat.

Maak kennis met de meester meubelmaker in Arnhem

Wilt u ook een maatwerk design meubel in uw woning of pand? Maak dan kennis met DIEVORM, ontwerpbureau en meester meubelmaker in Arnhem. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken. We zijn u graag van dienst met strak interieuradvies! 

Kortom u kiest voor DIEVORM meubelmaker in Arnhem, omdat wij ambachtelijk en met precisie werken, persoonlijk contact belangrijk vinden en kwaliteit bij ons voorop staat. Wij zorgen van begin tot eind dat uw meubel gemaakt wordt, zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Voor inspiratie kunt u terecht op onze Instagram of bekijk ons portfolio met afgeronde projecten. 


Review Fam. Philips

Fam. Philips:
"Precies zoals we van tevoren hadden gehoopt dat het zou worden."

Review Martijn Elshove

Martijn Elshove:
"...secuurheid, precisie en aandacht voor detail"

Review Hennesy Au

Hennesy Au:
"Martijn dacht met ons mee en had oog voor details."

Review Mark de Beer

Mark de Beer:
"Als je op zoek bent naar een niet standaard custom made project dan ben je bij Dievorm aan het juiste adres."

Review Madelief Germeraad

Madelief Germeraad:
"En ook dit keer kwam Martijn met een verrassend en origineel ontwerp waar we helemaal blij van werden."

Review Donald Roos

Donald Roos:
"...waarbij onze ideeën en wensen zijn vertaald naar een ontwerp en uiteindelijk een keuken die onze wensen overtreffen."

Review Aukje van Noordenne-van Tol

Aukje van Noordenne-van Tol:
"...meedenkend en zowel met ontwerp van de kast, als met de uitvoering onze verwachtingen overtroffen."

previous arrow
next arrow
Shadow

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel 06-42313315 of vul ons contactformulier in!

Samen met mijn team maak ik het plaatje in uw hoofd visueel.

DIEVORM
ontwerpbureau

Adres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

 
    Alvast vooraf informatie delen met ons? Graag. Gebruik hiervoor de upload button.