design keukens op maat Arnhem
RVS keuken Dievorm
landelijke keuken dievorm
HANGENDE_KAST_MET_KLEPPEN
2-Inbouw-Keuken-Amsterdam-RVS
design-keuken-op-maat-Arnhem-2
RVS-keuken-dievorm-2
koken-landelijke-keuken

Meubelmaker in Arnhem

DIEVORM ontwerpt en realiseert maatwerk meubilair. Hoewel je onze creaties overal in Nederland tegen kunt komen, fungeren we vooral als dé meubelmaker in Arnhem en omstreken. Daar is immers onze thuisbasis. Vanuit onze studio aan de Bruningweg 19 schetsen en maken we onze design meubels. Natuurlijk met exclusief design.

Waarvoor kunt u dan zoal bij ons terecht? Een heleboel. We vervaardigen graag unieke tafels of bureaus voor de eet- of werkkamer, badkamermeubels, tv meubels, raambanken en een diverse soorten kasten, waaronder inbouwkasten en wandkasten. Zelfs complete maatwerk keukens behoren tot de mogelijkheden.

Als ontwerpbureau en meubelmaker in Arnhem zorgen we voor maatwerk met een WAUW-effect. Waar u ook behoefte aan heeft. Laat u inspireren door onze projecten of neem vrijblijvend contact met ons op om uw project te bespreken.


Werkwijze

Wij werken doorgaans met een vast stramien. Dat betekent dat we eerst uw wensen inventariseren om te ontdekken waar er behoefte aan is. Op basis daarvan maken we enkele handschetsen die u een interessante sfeerimpressie geven van het meubel. Vervolgens bespreken we deze concepten en bepalen de verdere invulling van het gebruikte materiaal en afwerking. U ontvangt een heldere offerte; we zijn immers allebei gebaat bij duidelijke taal. Na akkoord gaat onze meester meubelmaker in Arnhem direct voor u aan de slag.

Onze ontwerpen

We ontwerpen op basis van uw wensen. Dat betekent dat we kijken naar het doel en de vereisten qua gebruik, maar ook naar vormgeving, stijl en lijnenspel. Het meubel moet immers wel passen in de ruimte. Daarbij kiezen we niet voor de gemakkelijkste weg, maar trekken richting het onbekende. Dat levert unieke concepten op, veelal vergezeld door een speels karakter en een uitdagende look: eyecatchers op maat.

Maak kennis met de meester meubelmaker in Arnhem

Wilt u ook een maatwerk design meubel in uw woning of pand? Maak dan kennis met DIEVORM, ontwerpbureau en meester meubelmaker in Arnhem. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken. We zijn u graag van dienst met strak interieuradvies!


Review Fam. Philips

Fam. Philips:
"Precies zoals we van tevoren hadden gehoopt dat het zou worden."

Review Martijn Elshove

Martijn Elshove:
"...secuurheid, precisie en aandacht voor detail"

Review Hennesy Au

Hennesy Au:
"Martijn dacht met ons mee en had oog voor details."

Review Mark de Beer

Mark de Beer:
"Als je op zoek bent naar een niet standaard custom made project dan ben je bij Dievorm aan het juiste adres."

Review Madelief Germeraad

Madelief Germeraad:
"En ook dit keer kwam Martijn met een verrassend en origineel ontwerp waar we helemaal blij van werden."

Review Donald Roos

Donald Roos:
"...waarbij onze ideeën en wensen zijn vertaald naar een ontwerp en uiteindelijk een keuken die onze wensen overtreffen."

Review Aukje van Noordenne-van Tol

Aukje van Noordenne-van Tol:
"...meedenkend en zowel met ontwerp van de kast, als met de uitvoering onze verwachtingen overtroffen."

previous arrow
next arrow
Shadow

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel 06-42313315 of vul ons contactformulier in!

Dievorm
ontwerpbureau

Bezoekadres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 423 13 315

Email:
info@dievorm.nl

Postadres:
Dr. W. Dreessingel 117
6836 CR Arnhem