Slider

Keuken op maat laten maken

Een keuken op maat laten is een slimme keus. Want met de maatwerk keukens van DIEVORM haalt u het maximale uit de beschikbare ruimte, terwijl u ook nog eens geniet van een optimaal gebruiksgemak en een lijnenspel dat naadloos aansluit bij de rest van uw woning. Alles wat u wenst vervaardigd in één uniek keukenontwerp.

Om gegarandeerd uw droomkeuken te kunnen realiseren houden we het complete proces het liefst binnen eigen muren. We verzorgen daarom alles. Van de allereerste handschets tot aan de installatie bij u thuis. Dat maakt het mogelijk om zelfs in een ver stadium nog aanpassingen te doen. Wel zo prettig, want daardoor is de geplaatste keuken altijd helemaal naar wens. Zeker weten.

Wilt u ook een keuken op maat laten maken? Neem vrijblijvend contact op om uw wensen te bespreken of laat u inspireren door onze projecten!


Onze werkwijze

Een keuken op maat laten maken bij DIEVORM gaat nagenoeg altijd via één en dezelfde weg. Eerst inventariseren we uw wensen en behoeften waarna we direct aan de slag gaan met een uniek keukenontwerp dat aan al die wensen voldoet. Deze bespreken we met u waarbij we ook verder invulling geven aan de afwerkingen en details. U ontvangt hierna een heldere offerte, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Bij een akkoord starten we vervolgens met de bouw en houden we u op de hoogte van de voortgang. 

Uw ideale keuken op maat laten maken

Omdat we van A tot Z betrokken zijn bij het proces, kunt u bij ons gegarandeerd uw ideale keuken op maat laten maken. We komen bij u thuis nauwkeurig inmeten, zodat onze meester meubelmaker en zijn team er zeker van zijn dat het maatwerk perfect in de ruimte past. Geen verrassingen achteraf en met een resultaat dat uw verwachtingen overtreft. Dat is waar u vanuit kunt gaan.

Kosten & contact

Een keuken op maat laten maken brengt nu eenmaal kosten met zich mee. De prijzen zijn echter afhankelijk van een groot aantal factoren, wat het vermelden van vaste prijzen op de website bemoeilijkt. Desalniettemin geven we u graag een vrijblijvende prijsindicatie. Daarmee weet u binnen twee werkdagen of de nieuwe keuken binnen uw budget past.


Fam. Philips:
"Precies zoals we van tevoren hadden gehoopt dat het zou worden."

Martijn Elshove:
"...secuurheid, precisie en aandacht voor detail"

Hennesy Au:
"Martijn dacht met ons mee en had oog voor details."

Mark de Beer:
"Als je op zoek bent naar een niet standaard custom made project dan ben je bij Dievorm aan het juiste adres."

Madelief Germeraad:
"En ook dit keer kwam Martijn met een verrassend en origineel ontwerp waar we helemaal blij van werden."

Donald Roos:
"...waarbij onze ideeën en wensen zijn vertaald naar een ontwerp en uiteindelijk een keuken die onze wensen overtreffen."

Aukje van Noordenne-van Tol:
"...meedenkend en zowel met ontwerp van de kast, als met de uitvoering onze verwachtingen overtroffen."

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

Op zoek naar een keuken met een strakke minimalistische uitstraling? Maatwerk voor iedere ruimte.

Bel 06-42313315 of vul ons contactformulier in!

Dievorm
ontwerpbureau

Bezoekadres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 423 13 315

Email:
info@dievorm.nl

Postadres:
Dr. W. Dreessingel 117
6836 CR Arnhem