Interieuradvies

Dievorm geeft in verschillende vormen interieuradvies: van kleinere aanpassingen in een ruimte door bijvoorbeeld een wandmeubel aan te passen, tot grote verbouwingen, waarbij een gehele ruimte omgevormd wordt.

Creatief en stijlvol

Matty Harms verzorgt bij DIEVORM de interieuradviezen. Zij maakt op een eenvoudige wijze voor u helder wat de veranderingen inhouden en wat er bij komt kijken. Daarvoor werkt ze samen met u en houdt ze bij het eindbeeld rekening met uw interieurwensen, uw stijl en voorkeuren.

Nieuw interieurontwerp

Als u de bestaande indeling van uw leefruimtes wilt veranderen, kunnen wij met u meedenken over een andere mogelijkheid. En niet te vergeten: hoe de verandering te realiseren is.

Om tot een goede indeling te komen, maken we allereerst handgemaakte schetsontwerpen. Hierin komen verschillende opstellingen aan bod en krijgt u een beeld van wat er mogelijk is. Zo is bij de nieuwe indeling van de ruimte de functionaliteit van belang. Dat kan heel praktisch zijn zoals de ruimte die je nodig hebt om te lopen, of om te zitten. Eigenlijk hebben we het dan over een logische opbouw van de ruimte die het gebruiksgemak ten goede komen. Maar ook vormgeving is van belang, het lijnenspel, de toegepaste materialen en het kleurgebruik. In al deze facetten mag in het nieuwe interieurontwerp een evenwicht komen, zodat u als gebruiker overtuigd raakt van uw keuze en na de realisatie met volle teugen kunt gaan genieten in uw nieuwe ruimte.

Waarom kiest u voor Dievorm

-U heeft binnen 24 uur contact met ons.
-Wij beschikken over een eigen werkplaats, dus wij kunnen onafhankelijk te werk gaan.
-Kwaliteit staat voor ons voorop. Daarom kiezen wij voor de beste materialen en bouwen wij alles vakkundig.
-U kunt rekenen op een uniek ontwerp, wij gaan nooit voor de eerste of makkelijkste optie.
-Dievorm zorgt ervoor dat u geen omkijken naar het geheel heeft. Wij regelen alles omtrent ontwerp, bouw, het plaatsen en alles wat daarbij komt kijken.
-Wij bieden u een heldere offerte waarin alles duidelijk omschreven wordt.Familie Philips:

"Precies zoals we van tevoren hadden gehoopt dat het zou worden."

Familie Philips:

"Het maatwerk meubilair dat bestaat uit diverse kasten in de woonkamer zien er kwalitatief heel goed uit en precies zoals we van tevoren hadden gehoopt dat het zou worden. Dievorm heeft goed geluisterd naar onze wensen en meegedacht. De diverse kasten maken een mooie eenheid in onze woonkamer. Dievorm bestaat uit vriendelijke kundige mensen en stellen de klant centraal. Fam. Philips"

previous arrow
next arrow
PlayPause
Shadow
Slider

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel of vul ons contactformulier in!

Dievorm
ontwerpbureau

Bezoekadres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 26 327 1500

Email:
info@dievorm.nl

Postadres:
Dr. W. Dreessingel 117
6836 CR Arnhem