Interieuradvies

Dievorm geeft in verschillende vormen interieuradvies: van kleinere aanpassingen in een ruimte door bijvoorbeeld een wandmeubel aan te passen, tot grote verbouwingen, waarbij een gehele ruimte omgevormd wordt.

Interieuradvies

Matty Harms verzorgt bij DIEVORM de interieuradviezen. Zij maakt op een eenvoudige wijze voor u helder wat de veranderingen inhouden en wat er bij komt kijken. Daarvoor werkt ze samen met u en houdt ze bij het eindbeeld rekening met uw interieurwensen, uw stijl en voorkeuren.

Nieuw interieurontwerp

Als u de bestaande indeling van uw leefruimtes wilt veranderen, kunnen wij met u meedenken over een andere mogelijkheid. En niet te vergeten: hoe de verandering te realiseren is.

Om tot een goede indeling te komen, maken we allereerst handgemaakte schetsontwerpen. Hierin komen verschillende opstellingen aan bod en krijgt u een beeld van wat er mogelijk is. Zo is bij de nieuwe indeling van de ruimte de functionaliteit van belang. Dat kan heel praktisch zijn zoals de ruimte die je nodig hebt om te lopen, of om te zitten. Eigenlijk hebben we het dan over een logische opbouw van de ruimte die het gebruiksgemak ten goede komen. Maar ook vormgeving is van belang, het lijnenspel, de toegepaste materialen en het kleurgebruik. In al deze facetten mag in het nieuwe interieurontwerp een evenwicht komen, zodat u als gebruiker overtuigd raakt van uw keuze en na de realisatie met volle teugen kunt gaan genieten in uw nieuwe ruimte.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel of vul ons contactformulier in!

Dievorm
ontwerpbureau

Bezoekadres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Postadres:
Dr. W. Dreessingel 117
6836 CR Arnhem