Interieuradvies

Interieuradvies pakketten

DIEVORM geeft in verschillende vormen interieuradvies. Van een kleine aanpassing in een ruimte, door bijvoorbeeld een wandmeubel aan te passen, tot grote verbouwingen waarbij een gehele ruimte aangepakt wordt. Om het voor u en ons overzichtelijk te houden hebben wij besloten om met interieuradvies pakketten te werken. Wij bieden u de volgende drie pakketten aan, brons, zilver en goud. Per pakket wordt duidelijk aangegeven waaruit het bestaat. Weet u niet zeker welk pakket bij u past? Neem dan even contact met ons op, dan kunnen we samen inschatten welk pakket het beste bij u past. Wij bieden u ook de mogelijkheid voor €70,- per uur inclusief BTW om onze interieurontwerper bij u thuis langs te laten komen. Onze interieurontwerper kan de ruimte dan in zich opnemen en bekijken welke kleuren en materialen in uw interieur voorkomen en daar advies over geven.

interieuradvies _interieur advies_pakketten_interieuradvies pakketten_interieur advies pakketten

Creatief en stijlvol interieuradvies

Interieuradvies stappenplan

Om u wat meer inzicht te geven in het proces van een interieuradvies, doorlopen we het stappenplan. We starten altijd met het kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek worden uw wensen en behoeften besproken, zodat deze goed in kaart gebracht kunnen worden. Met deze informatie kiest u voor een pakket die perfect bij uw situatie past. Om het volledige advies uit te leggen, gaan we ervan uit dat het pakket goud gekozen is.

Het ontwerpproces start met het maken van een moodboard. Een moodboard is niet alleen een sfeerimpressie, het is ook de rode leidraad voor het gehele ontwerp. Een ontwerp wordt altijd deels met de computer en deels met de hand gemaakt. Het lijnwerk en de exacte elementen van het ontwerp worden met de computer gedaan. Hierdoor kunnen er geen fouten gemaakt worden in bijvoorbeeld maatvoering. 

Vervolgens wordt er een tussentijds adviesgesprek gepland om de verschillende mogelijkheden van de indeling te bespreken. Tijdens dit gesprek kiest u een van de ontwerpen die bij u het beste past. Met deze keuze kan het definitieve ontwerp worden gemaakt. Het interieurontwerp wordt opgewerkt met markers en potloden. Hierdoor krijgt u een mooie sfeerimpressie van de ruimte. Dankzij deze sfeerimpressie, krijg je direct een beeld van materiaal en kleuren. Kortom gedurende het ontwerpproces wordt duidelijk welke meubels in de ruimte passen, welke materialen/kleuren gebruikt worden en ook waar de lichtpunten moeten komen. 

Zodra het ontwerp klaar is wordt er een lichtplan gemaakt. Door eerst het ontwerp definitief te maken wordt duidelijk waar en hoeveel verlichting er moet komen. Wanneer het verlichtingsplan klaar is wordt er met u een afspraak gemaakt. Tijdens dit laatste adviesgesprek wordt het interieurontwerp aan u gepresenteerd. Samen doorlopen we dan het plan van A tot Z. 

Nu het plan definitief is, kunnen we beginnen met de realisatie. Wij kunnen uw verbouwing begeleiden en de maatwerk kasten of keuken bouwen.

Waarom kiest u voor DIEVORM

-U heeft binnen 2 werkdagen contact met ons.
-Wij beschikken over een eigen werkplaats, dus wij kunnen onafhankelijk te werk gaan.
-Kwaliteit staat voor ons voorop. Daarom kiezen wij voor de beste materialen en bouwen wij alles vakkundig.
-U kunt rekenen op een uniek ontwerp, wij gaan nooit voor de eerste of makkelijkste optie.
-DIEVORM zorgt ervoor dat u geen omkijken naar het geheel heeft. Wij regelen alles omtrent ontwerp, bouw, het plaatsen en wat daarbij verder nog komt kijken.
-Wij bieden u een heldere offerte waarin alles duidelijk omschreven wordt.

Bent u nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Ons interieurontwerper staat voor u klaar! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Samen ontwerpen we uw droominterieur. Wilt u eerst inspiratie opdoen? Bekijk dan al onze afgeronde projecten in ons portfolio. Voor meer inspiratie kunt u terecht op onze social media kanalen, Instagram, Facebook en Pinterest.Review Fam. Philips

Fam. Philips:
"Precies zoals we van tevoren hadden gehoopt dat het zou worden."

Review Martijn Elshove

Martijn Elshove:
"...secuurheid, precisie en aandacht voor detail"

Review Hennesy Au

Hennesy Au:
"Martijn dacht met ons mee en had oog voor details."

Review Mark de Beer

Mark de Beer:
"Als je op zoek bent naar een niet standaard custom made project dan ben je bij Dievorm aan het juiste adres."

Review Madelief Germeraad

Madelief Germeraad:
"En ook dit keer kwam Martijn met een verrassend en origineel ontwerp waar we helemaal blij van werden."

Review Donald Roos

Donald Roos:
"...waarbij onze ideeën en wensen zijn vertaald naar een ontwerp en uiteindelijk een keuken die onze wensen overtreffen."

Review Aukje van Noordenne-van Tol

Aukje van Noordenne-van Tol:
"...meedenkend en zowel met ontwerp van de kast, als met de uitvoering onze verwachtingen overtroffen."

previous arrow
next arrow
Shadow

Welke elementen wilt u toevoegen aan uw interieur die u niet vindt bij een standaard keuken- of kastenzaak?

Neem contact met ons op, we spreken u graag.
Bel ons op 06-42313315 of vul uw gegevens in.

Samen met mijn team maak ik het plaatje in uw hoofd visueel.

DIEVORM
ontwerpbureau

Adres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

 
    Alvast vooraf informatie delen met ons? Graag. Gebruik hiervoor de upload button.