design keukens op maat Arnhem
RVS keuken Dievorm
landelijke keuken dievorm
HANGENDE_KAST_MET_KLEPPEN
2-Inbouw-Keuken-Amsterdam-RVS
design-keuken-op-maat-Arnhem-2
RVS-keuken-dievorm-2
koken-landelijke-keuken

Interieurstylist inhuren

Een interieurstylist inhuren is heel verstandig wanneer u gaat verbouwen of verhuizen. Door de hulp in te schakelen van een interieurstylist, voorkomt u miskopen en fouten in de indeling van de ruimte. Wanneer u een interieurstylist inhuurt, krijgt u goed interieur advies waardoor u uiteindelijk het perfecte interieur krijgt. Dus waar wacht u nog op? Maak een afspraak voor het kennismakingsgesprek en realiseer uw droominterieur. U kunt contact met ons opnemen via de mail of telefoon.


De voordelen van een interieurstylist inhuren

Een interieurstylist inhuren brengt veel voordelen met zich mee. Niet alleen wordt u overspoeld met verrassende ideeën, u krijgt veel meer rust. De interieurstylist zorgt tijdens het proces dat veel ruis al gefilterd wordt, voordat het bij u terecht komt. Zo zal de stylist zelf al inspiratie opdoen, haar kennis gebruiken om u te adviseren en alleen voorbeelden laten zien die relevant zijn voor uw situatie.  Doordat de stylist deze taken oppakt, hoeft u alleen nog maar te ontspannen. 

Naast het feit dat u exact krijgt wat u in u hoofd heeft bedacht, zorgt de interieurstylist er ook voor dat het totaalplaatje een mooi geheel wordt. Hierdoor hoeft u niet eerst miskopen te doen, voordat u helemaal tevreden bent. Door eerst het interieuradvies te krijgen, kunt u gericht aankopen doen en uw droominterieur realiseren.

Het werkproces

Het proces dat een interieurstylist doorloopt kan een aantal weken duren. Er wordt namelijk altijd met een vast stramien gewerkt. Eerst vindt het kennismakingsgesprek plaats. Uit dit gesprek worden uw wensen en eisen besproken. Daarnaast leert de stylist uw woonsituatie kennen. Na het gesprek gaat de stylist aan de slag. Ze gaat indelingen maken voor de ruimte op plattegronden. Ze bekijkt inspiratie en maakt passende moodboards voor uw huishouden. En tot slot wordt er een afspraak ingepland voor het eerste adviesgesprek. 

In dit gesprek worden de indelingen en moodboards besproken. U geeft uw mening over de plannen en uiteindelijk komen we samen tot het beste ontwerp. Van dit definitieve ontwerp wordt dan een concreet plan gemaakt, zodat de kleuren, materialen en meubels duidelijk worden. Let op dit wordt alleen in het zilveren en gouden pakket aangeboden. Hierdoor kunt u zelf gaan shoppen. Wanneer alle informatie compleet is volgt het 2e en laatste adviesgesprek. Tijdens dit gesprek krijgt u alle handvatten om het ontwerp zelf te realiseren. Heeft u toch liever nog hulp bij de realisatie? Geen probleem, wij helpen u uw droominterieur te realiseren.

De kosten van een interieurstylist inhuren

Een interieurstylist inhuren brengt kosten met zich mee. Om het voor u en ons duidelijk te houden, hebben wij ervoor gekozen om met vaste pakketten te werken. Het bronzen pakket is het meest simpele pakket. Hierin worden enkel plattegronden en moodboards gemaakt. Het zilveren pakket is een daadwerkelijke uitbreiding van het bronzen pakket. Er wordt namelijk specifiek gekeken naar de juiste kleuren, materialen en meubels. Hierdoor krijgt u een goed beeld van het ontwerp. 

Heeft u toch liever het totaal pakket? Kies dan voor het gouden pakket. In dit pakket krijgt u alles uit het zilveren pakket en wordt er ook nog een lichtplan gemaakt. Perfect wanneer u gaat verbouwen, want dan weet u exact waar de stopcontacten en lichtaansluitingen moeten komen. 

interieuradvies_interieur advies_pakketten_interieuradvies pakketten_interieur advies pakketten

Dus waar wacht u nog op? Neem nu contact met ons op en maak een afspraak om kennis te maken. Wilt u liever wat inspiratie opdoen of onze afgeronde projecten bekijken? Ga dan naar ons portfolio of Pinterest pagina. 


Review Fam. Philips

Fam. Philips:
"Precies zoals we van tevoren hadden gehoopt dat het zou worden."

Review Martijn Elshove

Martijn Elshove:
"...secuurheid, precisie en aandacht voor detail"

Review Hennesy Au

Hennesy Au:
"Martijn dacht met ons mee en had oog voor details."

Review Mark de Beer

Mark de Beer:
"Als je op zoek bent naar een niet standaard custom made project dan ben je bij Dievorm aan het juiste adres."

Review Madelief Germeraad

Madelief Germeraad:
"En ook dit keer kwam Martijn met een verrassend en origineel ontwerp waar we helemaal blij van werden."

Review Donald Roos

Donald Roos:
"...waarbij onze ideeën en wensen zijn vertaald naar een ontwerp en uiteindelijk een keuken die onze wensen overtreffen."

Review Aukje van Noordenne-van Tol

Aukje van Noordenne-van Tol:
"...meedenkend en zowel met ontwerp van de kast, als met de uitvoering onze verwachtingen overtroffen."

previous arrow
next arrow
Shadow

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel 06-42313315 of vul ons contactformulier in!

Samen met mijn team maak ik het plaatje in uw hoofd visueel.

DIEVORM
ontwerpbureau

Adres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

 
    Alvast vooraf informatie delen met ons? Graag. Gebruik hiervoor de upload button.