Keukenontwerp & maatwerk van Arnhem tot Amsterdam

Een goed ontwerp is het halve werk

Wat voor keuken zoekt u? Heeft u al iets in uw hoofd? Of juist nog helemaal niet? Wij vertalen uw wensen en behoeften graag samen met u naar een sterk keukenontwerp! Van Amsterdam tot Arnhem!

Wij zoeken voor u naar een goede praktische indeling van uw keuken en daarbij naar een zo mooi mogelijk lijnenspel. Een lijnenspel waardoor de keuken een mooi geheel vormt met de rest van de woning. Voor u gaan we aan het werk om hierin de ultieme balans te vinden; het beste resultaat dus.

Met een handschets geven wij u eerst een impressie van uw nieuwe keuken. Als we ons werk goed gedaan hebben, is dit het ontwerp dat u zoekt. Dat is wat wij graag voor u willen doen!

Eigen productie

Onze meester meubelmaker en zijn team staan vervolgens klaar om uw keuken met de hand en uiterst nauwkeurig te gaan bouwen. Ze hebben veel kennis van het meubelmakersvak opgebouwd, sommigen zelfs vanuit generaties daarvoor.

Dankzij dit vakmanschap kunnen wij u een meubel van zeer goede kwaliteit garanderen. Deze precisie zorgt voor prachtige smalle en rechte naden en mooie doorlopende lijnen die een lust voor het oog zijn.

Stap voor stap

  1. Een eerste inventarisatie met u; telefonisch, bij ons op kantoor of bij u thuis
  2. Het ontwerp wordt uitgewerkt
  3. Een vervolggesprek om het ontwerp en het verdere proces te bespreken
  4. U ontvangt van ons een offerte
  5. Uw keuken wordt in onze meubelmakerij gebouwd
  6. Tot slot plaatsen wij uw keuken bij u in huis

Eerdere klanten over ons

“Dievorm heeft in een lang en kritisch proces ons begeleid naar een prachtig keuken ontwerp. Vervolgens is dit ontwerp door de mannen van DieVorm schitterend gerealiseerd. Met oog voor detail, creatief waar nodig en met het juiste vakmanschap. Twijfel je? Kom maar eens kijken zou ik zeggen”

“Staat voor creativiteit en top kwaliteit”

“Het maatwerk meubilair dat bestaat uit diverse kasten in de woonkamer zien er kwalitatief heel goed uit en precies zoals we van tevoren hadden gehoopt dat het zou worden. Dievorm heeft goed geluisterd naar onze wensen en meegedacht. De diverse kasten maken een mooie eenheid in onze woonkamer. Dievorm bestaat uit vriendelijke kundige mensen en stellen de klant centraal. Fam. Philips”

“Wij zijn zeker erg tevreden met de door DieVorm op maat gemaakte diverse meubels. In het bijzonder de kasten in de bijkeuken en de boeken kast zijn perfect. Fam. Sampat”  

BENIEUWD GEWORDEN NAAR UW POTENTIËLE KEUKEN? VUL DAN ONS CONTACTFORMULIER IN ONDERAAN DE PAGINA

 


Wilt u ook het beste uit uw nieuwe keuken halen en niet beperkt worden door een assortiment?

Neem eens vrijblijvend contact op, bel of vul ons contactformulier in!

Dievorm
ontwerpbureau

Bezoekadres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 26 327 1500

Email:
info@dievorm.nl

Postadres:
Dr. W. Dreessingel 117
6836 CR Arnhem