Zwarte design keuken

Een keuken die bij de laatste trends hoort en ook nog eens een statement maakt. Dat is wat onze klant graag wilde. Wij bij DIEVORM zijn altijd op de hoogte van de laatste keukentrends en dat maakte deze opdracht een heel stuk makkelijker. Nadat we met de klant alle huidige keukentrends door hebben genomen, kozen zij voor een donkere keuken. Maar hoe komt dat er dan uit te zien?

Het ontwerpproces startte na het kennismakingsgesprek. Zoals ik eerder vertelde wilde de klant graag een donkere keuken. Verder werd uit de gesprek duidelijk dat zij graag een kookeiland willen met iets van een kastenwand voor inbouwapparatuur. Deze wensen en eisen lijst hebben wij meegenomen naar het schetsen van een keukenindeling en zo maakten wij drie versies. Deze drie versies hebben wij met de klant besproken en zij kozen voor indeling nummer 2. Dit is een indeling waarvan de kastenwand uit 5 delen bestaat. Zo is er ruimte voor de ovens, wijnkoeler en inbouwkoelkast. Het kookeiland is volledig vrijstaand, waardoor er veel werkruimte beschikbaar is. In het kookeiland is een vaatwasser, kookplaat en spoelbak geïntegreerd. Ten slotte hebben we voor het speelse effect open vakken toegepast in zowel de kastenwand als in het kookeiland.

zwarte_donkere_design_keuken_Arnhem_Schuytgraaf_houten_vakken

De corpussen van de kastenwand en het kookeiland zijn gemaakt van wit gemelamineerd spaanplaat en de banden zijn zwart afgeplakt. De fronten zijn gemaakt van HPL van DecoLegno en door het zwart afplakband is van buiten niet te zien dat de kastjes van binnen wit zijn. Het zwart composieten werkblad maakt de zwarte keuken echt af. Als een eyecatcher in de keuken hebben we ervoor gekozen om de openvakken te maken van een plaatmateriaal met een eiken houtlook. Het hout steekt zo goed af ten opzichte van het zwart.

De inbouwkeukenapparatuur is van het merk AEG en hebben een zwart frame. De inductie kookplaat is van Bora. De kookplaat heeft een ingebouwde afzuiging waardoor er geen afzuigkap nodig is. De spoelbak, de keukenkraan en het zeeppompje zijn van het merk Lanesto en hierbij is de afwerking gun metal gebruikt. Deze afwerking steekt tevens mooi af ten opzichte van het zwart composieten keukenblad. 

zwarte_donkere_design_keuken_Arnhem_Schuytgraaf_theemuts

Het resultaat is een prachtige zwarte design keuken met opvallende details. Het strakke lijnenspel en de open vakken zorgen voor een moderne uitstraling. Wilt u nu ook graag een zwarte design keuken? Of wilt u ook een keuken die bij de laatste trends past? Neem dan contact op en dan kijken wij samen naar uw droomkeuken. Voor meer inspiratie kunt u terecht op Facebook, Instagram en onze projectenpagina.Hoe ziet uw ideale keuken of kast eruit?

Neem contact met ons op, we spreken u graag.
Bel ons op 06-30295287 of vul uw gegevens in.

Samen met mijn team maak ik het plaatje in uw hoofd visueel.

DIEVORM
ontwerpbureau

Adres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

 
    Alvast vooraf informatie delen met ons? Graag. Gebruik hiervoor de upload button.