design keukens op maat Arnhem
RVS keuken Dievorm
landelijke keuken dievorm
HANGENDE_KAST_MET_KLEPPEN
2-Inbouw-Keuken-Amsterdam-RVS
design-keuken-op-maat-Arnhem-2
RVS-keuken-dievorm-2
koken-landelijke-keuken

Schets uw eigen keuken

Schets samen ons uw eigen maatwerk keuken bij DIEVORM! U kunt de keuken volledig naar uw wensen en behoeften aanpassen en schetsen. Hierbij houden we samen rekening met natuurlijk alle functionele eisen. Verder bepaald u alle esthetische eisen door aan te geven wat u mooi vind en graag in uw keuken terug ziet. Zo komen we samen tot een unieke schets voor uw keuken. De keuken is namelijk speciaal voor u ontworpen.

Om uw unieke keuken te maken zorgen wij bij DIEVORM ervoor dat u geen zorgen meer heeft. Dit houdt in dat wij alles regelen van schets tot aan realisatie. Zodra uw schetsontwerp definitief wordt, gaan wij in onze eigen werkplaats de keuken bouwen en daarna bij u thuis plaatsen. Want wij zijn niet alleen een ontwerpbureau we zijn ook interieurbouwers! Doordat wij zowel interieurbouwers als ontwerpers zijn kunnen we tot in late fases nog aanpassingen doorvoeren. Samen ontwerpen we uw keuken en wij bij DIEVORM realiseren het.

Als u inspiratie wilt op doen of wilt zien wat wij maken, dan kunt u terecht op onze projecten pagina.


Schets uw keuken

Om uw eigen keuken te kunnen schetsen start u met het opzoeken van referentiebeelden. U bekijkt voorbeelden  van keukens die u aanspreken. Denk hierbij aan de stijl van de keuken of de kleuren die gebruikt zijn. Met deze informatie kunnen wij samen met u gaan schetsen. U vertelt ons tijdens het eerste gesprek wat uw bevindingen zijn. U laat ons zien welke stijlen u mooi vindt en wat u graag terug wilt zien. Zodra we weten hoe de keuken er uit moet zien, start wij met het meten van de ruimte. Samen bepalen we met deze maten hoe groot de keuken mag en kan worden. Verder bespreken we welke apparatuur terug mag komen in de keuken, denk aan een inbouwoven of een vaatwasser. Met al deze informatie kunnen wij door met het bepalen van de materialisatie en een duidelijke en complete offerte voor u opstellen. Zo weet u precies waar u aan toe bent en of u geschetste keuken uw droomkeuken zal worden. Bij akkoord op de offerte, zullen wij starten met het bouwen van uw keuken. Dit doen wij met uiterste precisie in onze eigen werkplaats en vervolgens plaatsen wij de keuken bij u thuis. 

Een keuken schets op maat

DIEVORM kenmerkt zich door elke keuken uniek te ontwerpen. Hierdoor past de keuken altijd perfect bij de rest van het huidige interieur. Verder zorgt onze brede kennis er voor dat uw keuken altijd gebruiksvriendelijk is en technisch goed ontworpen. Om telkens weer uitstekend werk te leveren, houden we het gehele proces van schets tot realisatie een vinger in de pap. Zo ontzorgen wij u compleet.

Prijzen & contact

Prijzen van een eigen ontworpen keuken zijn er niet. Elke keuken op maat is namelijk anders en de kleinste details kunnen grote financiële invloed hebben. Hierom hebben wij besloten geen prijzen te vermelden op onze website en enkel te werken met offerte aanvragen. Bent u nieuwsgierig geworden naar hoe uw droomkeuken kan worden? Neem dan contact met ons op en samen schetsen wij dan uw droomkeuken. Voor keukeninspiratie kunt u kijken op onze keukenpagina of terecht op ons social media kanaal Instagram.


Review Fam. Philips

Fam. Philips:
"Precies zoals we van tevoren hadden gehoopt dat het zou worden."

Review Martijn Elshove

Martijn Elshove:
"...secuurheid, precisie en aandacht voor detail"

Review Hennesy Au

Hennesy Au:
"Martijn dacht met ons mee en had oog voor details."

Review Mark de Beer

Mark de Beer:
"Als je op zoek bent naar een niet standaard custom made project dan ben je bij Dievorm aan het juiste adres."

Review Madelief Germeraad

Madelief Germeraad:
"En ook dit keer kwam Martijn met een verrassend en origineel ontwerp waar we helemaal blij van werden."

Review Donald Roos

Donald Roos:
"...waarbij onze ideeën en wensen zijn vertaald naar een ontwerp en uiteindelijk een keuken die onze wensen overtreffen."

Review Aukje van Noordenne-van Tol

Aukje van Noordenne-van Tol:
"...meedenkend en zowel met ontwerp van de kast, als met de uitvoering onze verwachtingen overtroffen."

previous arrow
next arrow
Shadow

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel 06-42313315 of vul ons contactformulier in!

Samen met mijn team maak ik het plaatje in uw hoofd visueel.

DIEVORM
ontwerpbureau

Adres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

 
    Alvast vooraf informatie delen met ons? Graag. Gebruik hiervoor de upload button.