design keukens op maat Arnhem
RVS keuken Dievorm
landelijke keuken dievorm
Slider

Keuken op maat laten maken: de kosten

Een keuken op maat laten maken brengt kosten met zich mee. Die kosten zijn afhankelijk van een groot aantal factoren, waardoor het lastig is te vermelden wat de precieze bedragen zijn van een maatwerk keuken. Desalniettemin blijkt uit de praktijk dat het kostenplaatje doorgaans bedragen tussen de €9500 en €30.000 omvat (exclusief apparatuur).

Voor die prijzen kunt u een exclusieve design keuken verwachten. Op basis van een uniek ontwerp dat uw persoonlijke stijl reflecteert, perfect past binnen de beschikbare ruimte, met de hand vervaardigd en nauwkeurig bij u thuis geïnstalleerd. U hoeft zich nergens zorgen over te maken. Dat is de belofte van DIEVORM.

Wilt u een keuken op maat laten maken en de kosten daarvan achterhalen? Vraag dan vrijblijvend een prijsindicatie aan en weet binnen twee werkdagen waar u aan toe bent.


Kostenberekening

Bij een keuken op maat laten maken worden de kosten over het algemeen grotendeels bepaald aan de hand van een drietal factoren: materiaal, apparatuur en complexiteit. De mogelijke materialen, afwerkingen en details en gewenste apparatuur kennen immers allemaal andere prijzen. Daarnaast kost het minder tijd en materiaal om een eenvoudig keukenblok te ontwerpen en vervaardigen dan het realiseren van een keuken in een omgeving met ingewikkelde formaten.

Keuken op maat laten maken? Kosten betalen zich terug!

Veel mensen schrikken bij het zien van de prijzen van een maatwerk keuken. Echter, bij een keuken op maat laten maken betalen de kosten zich dubbel en dwars terug. In vergelijking met standaard- en fabriekskeukens worden er in de regel hoogwaardige producten met een lange levensduur gebruikt. Daarnaast wordt de keuken helemaal naar uw wens vormgegeven, waardoor u later niet voor kosten voor extra functionaliteiten komt te staan.

Contact

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Bekijk onze reeds afgeronde projecten en laat u inspireren, neem contact met ons op om uw wensen te bespreken of kom langs om onze materialen te bekijken. Doen we graag. U kunt dan snel uw ideale keuken op maat laten maken en de kosten daarvan laten berekenen om eerst te kijken of het binnen uw budget past.


Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel of vul ons contactformulier in!

Dievorm
ontwerpbureau

Bezoekadres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 26 327 1500

Email:
info@dievorm.nl

Postadres:
Dr. W. Dreessingel 117
6836 CR Arnhem