Bouwbegeleiding

 

Dievorm leidt voor u de weg

Bouwbegeleiding bij een verbouwing van een keuken, woonkamer of badkamer kan u veel stress schelen. Er komen in een verbouwingstraject veel werkzaamheden en beslissingen aan de orde. Wanneer moet u welke aannemer inschakelen en wat moet hij doen? Laat u door ons een keuken, kast of badkamermeubel plaatsen, waarbij ook een verbouwing van de ruimte nodig is, dan kunnen wij u bij deze beslissingen helpen. Wij zorgen ervoor dat de bouwwerkzaamheden technisch en esthetisch goed gecoördineerd worden.

Wat doen we zoal?

Denk hierbij bijvoorbeeld aan het maken van een leidingen plan en het laten (ver)leggen van leidingen. Of het wegwerken van elektra voor de apparaten en verlichting bijvoorbeeld. Waar moeten deze elektra punten komen? Wat is de mooiste oplossing? Ook stucwerk komt hierbij aan de orde. Wij stemmen af met de aannemers wanneer er welke werkzaamheden plaats moeten vinden.

Zodoende kunnen we er voor zorgen dat deze werkzaamheden zo goed en mooi mogelijk in overeenstemming met het keukenontwerp of (inbouw) kastontwerp worden uitgevoerd. Onze ervaring in deze trajecten kan u verlichting brengen in drukke tijden. Het einddoel is om voor u tot een zo mooi en functioneel mogelijk eindresultaat te komen.

Met wie doen we dat?

We doen de bouwbegeleiding, leveren de bouwtekeningen en realiseren de verbouwing in samenwerking met andere partijen.
We werken al jaren prettig samen met deze partijen;

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.Familie Philips:

"Precies zoals we van tevoren hadden gehoopt dat het zou worden."

Familie Philips:

"Het maatwerk meubilair dat bestaat uit diverse kasten in de woonkamer zien er kwalitatief heel goed uit en precies zoals we van tevoren hadden gehoopt dat het zou worden. Dievorm heeft goed geluisterd naar onze wensen en meegedacht. De diverse kasten maken een mooie eenheid in onze woonkamer. Dievorm bestaat uit vriendelijke kundige mensen en stellen de klant centraal. Fam. Philips"

previous arrow
next arrow
PlayPause
Shadow
Slider

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel of vul ons contactformulier in!

Dievorm
ontwerpbureau

Bezoekadres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 26 327 1500

Email:
info@dievorm.nl

Postadres:
Dr. W. Dreessingel 117
6836 CR Arnhem