design keukens op maat Arnhem
RVS keuken Dievorm
landelijke keuken dievorm
HANGENDE_KAST_MET_KLEPPEN
2-Inbouw-Keuken-Amsterdam-RVS
design-keuken-op-maat-Arnhem-2
RVS-keuken-dievorm-2
koken-landelijke-keuken

keuken samenstellen

Wilt u ook uw eigen keuken samenstellen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bij DIEVORM maken meubels en keukens op maat. Wij kunnen samen met u uw droomkeuken samenstellen en realiseren. Wij houden als bedrijf de touwtjes in handen tijdens de bouw van uw keuken, aangezien de keukens in onze eigen werkplaats worden gebouwd. Het zorgt ervoor dat wij tot in een laat stadium nog aanpassingen kunnen doorvoeren. Zo weet u zeker dat zowel het ontwerp als de keuken op de millimeter nauwkeurig gemaakt wordt.


Een keuken samenstellen, hoe werkt dat?

Uw eigen keuken samenstellen begint al bij de oriëntatie. U kijkt rond in showrooms of op het internet en bepaald wat u mooi vindt. Zodra u een beeld heeft van wat u wilt komt u op kennismakingsgesprek. U bespreekt dan met ons uw wensen en eisen. Na dit gesprek gaat onze interieurontwerper aan de slag. Zij maakt voor u een aantal voorstellen over hoe de keuken er uit kan gaan zien. Wanneer deze schetsen gereed zijn, gaan wij deze samen met u bespreken. U vertelt ons welke schets u het best vindt en of er nog aanpassingen nodig zijn. Zodra wij weten hoe de keuken er exact uit gaat zien, maken wij een overzichtelijke offerte van de keuken. Bij akkoord op de offerte gaan wij starten met de bouw van uw keuken in onze eigen werkplaats. Onze meubelmakers zorgen dat uw samengestelde keuken perfect wordt. Zodra de keuken klaar is, wordt deze door ons met uiterste precisie bij u thuis geplaatst.

Kosten van een nieuwe keuken

Zoals in de vorige alinea werd benoemd, maken wij een offerte voor u. Een keuken samenstellen is namelijk anders dan een kant en klaar showroom model kopen. De prijsverschillen zitten in de gekozen materialen en apparatuur. Zo zijn sommige merken duurder en is gemelamineerd spaanplaat goedkoper dan massief hout. Ook het formaat van de keuken heeft invloed op de kosten. Hoe groter de keuken, hoe hoger de prijs. Gemiddeld ligt de prijs van een nieuwe keuken tussen de € 20.000,- en € 50.000,- euro. U bepaalt zelf hoeveel uw keuken zal gaan kosten.

Contact

Kortom, een keuken samenstellen vergt meer werk dan het kiezen van een showroommodel. U bepaalt volledig hoe de keuken er uit gaat zien en hoeveel deze zal kosten. Dus wilt u ook graag uw eigen keuken samenstellen? Neem dan contact met ons op! Samen met u realiseren wij de perfecte keuken. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze afgeronde projecten? Of wilt u inspiratie opdoen om uw eigen keuken samen te stellen? Bekijk dan ons portfolio of op Instagram.

 


Review Fam. Philips

Fam. Philips:
"Precies zoals we van tevoren hadden gehoopt dat het zou worden."

Review Martijn Elshove

Martijn Elshove:
"...secuurheid, precisie en aandacht voor detail"

Review Hennesy Au

Hennesy Au:
"Martijn dacht met ons mee en had oog voor details."

Review Mark de Beer

Mark de Beer:
"Als je op zoek bent naar een niet standaard custom made project dan ben je bij Dievorm aan het juiste adres."

Review Madelief Germeraad

Madelief Germeraad:
"En ook dit keer kwam Martijn met een verrassend en origineel ontwerp waar we helemaal blij van werden."

Review Donald Roos

Donald Roos:
"...waarbij onze ideeën en wensen zijn vertaald naar een ontwerp en uiteindelijk een keuken die onze wensen overtreffen."

Review Aukje van Noordenne-van Tol

Aukje van Noordenne-van Tol:
"...meedenkend en zowel met ontwerp van de kast, als met de uitvoering onze verwachtingen overtroffen."

previous arrow
next arrow
Shadow

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel 06-42313315 of vul ons contactformulier in!

Samen met mijn team maak ik het plaatje in uw hoofd visueel.

DIEVORM
ontwerpbureau

Adres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

 
    Alvast vooraf informatie delen met ons? Graag. Gebruik hiervoor de upload button.