Unieke keuken op maat

Wij bij DIEVORM maken veel moderne keukens, waarvan elke keuken gepersonaliseerd wordt door de klant zelf. Zo is elke keuken uniek. Onze klant uit Velp was vanaf het begin heel duidelijk. Zij willen een unieke keuken in de moderne stijl. Maar wat is voor hun dan uniek?

Tijdens het eerste gesprek werd duidelijk dat ze niet de standaard moderne keuken willen. Ze willen iets toevoegen aan de keuken, waardoor deze anders zal zijn dan de meeste keukens. Samen met het team zijn we toen gaan brainstormen, om unieke elementen of details te bedenken voor deze keuken. Na enige tijd kwamen we tot de conclusie om een plint toe te voegen tussen het aanrechtblad en de keukenkastjes. Voor deze plint hebben we een houtlook plaatmateriaal gebruikt, zodat deze goed opvalt. Verder hebben we onder het aanrechtblad LED verlichting toegevoegd, om nog meer het diepte verschil te benadrukken.

keuken op maat_moderne keuken_witte keuken_strakke keuken_design_handdoek rek_DIEVORM_Duiven

Deze unieke keuken bestaat uit een kleine U-vorm met een kastenwand. In de keuken zijn de kasten van wit plaatmateriaal gemaakt en werken de fronten met een tip-on systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat met een kleine druk op het front de lade of deur als vanzelf opengaat. Enkel de vaatwasser en de inbouw koelkast hebben een chromen handgreep gekregen. In het keukenblok zijn zowel lades als deuren toegevoegd en in de kastenwand zijn alleen deuren geplaatst. Verder zijn er twee open vakken boven de ovens geplaatst. Deze open vakken zijn van hetzelfde materiaal gemaakt als de plint in het keukenblok. Ook de zwevende planken boven het keukenblok, zijn van deze houtlook gemaakt. Het resultaat is een mooi geheel geworden dankzij het gebruik van hetzelfde materiaal, die we op meer plekken terug te laten komen in de keuken.

Onder de spoelbak is een bijzondere lade geplaatst. Deze lade heeft een ander soort front, omdat hierin de handdoek en theedoek opgehangen kunnen worden. Bij het openen van de lade is een afvalbak te vinden. In deze unieke keuken hebben we een Quooker kraan en inductie kookplaat toegepast. Verder heeft de klant zelf unieke armaturen gemaakt. Deze spots zijn verstopt in ondersteboven gehangen mokken en hangen aan een rode snoer. De keuken is hierdoor nog unieker geworden, omdat ze zelf hun eigen hangverlichting gemaakt hebben.

moderne_keuken_op maat gemaakt_design_zwevende planken_Quooker_DIEVORM_Wijchen

Kortom, deze keuken is niet alleen uniek door de plint tussen het aanrechtblad en de keukenkastjes, maar ook door de eigen gemaakte hanglampen. Het resultaat is een moderne unieke keuken, met diepteverschillen en een strak lijnenspel. Bent u geïnspireerd geraakt en nieuwsgierig naar onze andere projecten? Bekijk dan ons Portfolio! Voor meer inspiratie kunt u ook terecht op onze Instagram of Pinterest. Wilt u ook graag uw eigen unieke keuken op maat laten maken? Neem dan contact met ons op via de mail of de telefoon! Samen maken we uw droomkeuken realiteit.Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel 06-30295287 of vul ons contactformulier in!

Dievorm
ontwerpbureau

Bezoekadres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

Postadres:
Dr. W. Dreessingel 117
6836 CR Arnhem


    moderne_woning_open kasten_speels_design_landhuis_Velp_DIEVORM_lage kast_paddenstoel lamp moderne_open_kasten_wit_vaas_katoen_design_groen_DIEVORM_Arnhem_Nijmegen vide_open_vakken_kasten_modern_design_speels_dynamisch_lage_kast_glas_DIEVORM_Arnhem_Rotterdam moderne_open_kasten_wit_design_groene muur_paddenstoel lamp_DIEVORM_Arnhem_Nijmegen moderne_open_kasten_wit_design_groene muur_paddenstoel lamp_DIEVORM_Arnhem_Velp speelse_open_vakken_kast_modern_design_wit_hoog plafond_lage kast_DIEVORM_enschede moderne_open_kasten_wit_vaas_katoen_groene muur_paddenstoel lamp_DIEVORM_Arnhem_Nijmegen