design keukens op maat Arnhem
RVS keuken Dievorm
landelijke keuken dievorm
HANGENDE_KAST_MET_KLEPPEN
2-Inbouw-Keuken-Amsterdam-RVS
design-keuken-op-maat-Arnhem-2
RVS-keuken-dievorm-2
koken-landelijke-keuken

Keuken laten maken door een timmerman

Bij DIEVORM kunt u niet alleen een keuken laten maken door een timmerman, maar zelfs door een meester meubelmaker en een team van professionals. We leveren uiterst nauwkeurig vakwerk met oog voor detail. Voor een keuken die perfect past in de beschikbare ruimte en met een lijnenspel dat naadloos aansluit op de rest van uw woning.

Maar we gaan nog een stapje verder. We zijn namelijk graag betrokken bij het gehele proces. Vanaf de eerste schets tot aan de uiteindelijke installatie, zodat we zeker weten dat de realisatie technisch haalbaar is, het ontwerp aan al uw wensen voldoet en de keuken met de uiterste precisie geplaatst wordt. Alleen zo kunnen we de hoogste kwaliteit garanderen.

Benieuwd naar de mogelijkheden of direct een uw keuken laten maken door onze timmerman? Neem vrijblijvend contact met ons op, laat u inspireren door onze reeds afgeronde projecten of kom langs om onze materialen te bekijken!


Stappenplan

De perfecte keuken laten maken door een timmerman begint met een strak ontwerp op basis van uw wensen en voorkeuren. Na een aantal unieke, handgemaakte schetsen besproken te hebben ontvangt u een heldere offerte. Bij akkoord komen we graag bij u langs om even in te meten, zodat we zeker weten dat uw nieuwe keuken perfect bij u past. Vervolgens gaan we in onze eigen werkplaats direct aan de slag met de daadwerkelijke realisatie en wordt de keuken vakkundig bij u thuis geplaatst.

Waarom een keuken laten maken door een timmerman?

De mens spendeert doorgaans relatief veel tijd in de keuken. Een stijlvolle omgeving die voorzien is van alle gemakken is daarom vaak gewenst en dus kiest men ervoor om een timmerman of meubelmaker in te schakelen. Terecht, want daarmee weet u zeker dat het eindresultaat naar wens is. Boven verwachting zelfs. Door onze werkwijze zijn we daarbij in staat om tot op het laatste moment nog aanpassingen te doen. Dat scheelt eventuele latere kosten en garandeert bovendien de ideale keuken!

Prijsindicatie aanvragen

Een maatwerk keuken laten maken door een timmerman of meubelmaker brengt doorgaans verschillende prijzen met zich mee. De kosten zijn immers afhankelijk van factoren als details, afwerking en materiaalkeuze. Hoewel het vermelden van vaste prijzen daardoor bemoeilijkt wordt, geven we u graag een vrijblijvende prijsindicatie. Daarmee weet u binnen twee werkdagen waar u ongeveer rekening mee moet houden. Wel zo prettig.


Review Fam. Philips

Fam. Philips:
"Precies zoals we van tevoren hadden gehoopt dat het zou worden."

Review Martijn Elshove

Martijn Elshove:
"...secuurheid, precisie en aandacht voor detail"

Review Hennesy Au

Hennesy Au:
"Martijn dacht met ons mee en had oog voor details."

Review Mark de Beer

Mark de Beer:
"Als je op zoek bent naar een niet standaard custom made project dan ben je bij Dievorm aan het juiste adres."

Review Madelief Germeraad

Madelief Germeraad:
"En ook dit keer kwam Martijn met een verrassend en origineel ontwerp waar we helemaal blij van werden."

Review Donald Roos

Donald Roos:
"...waarbij onze idee├źn en wensen zijn vertaald naar een ontwerp en uiteindelijk een keuken die onze wensen overtreffen."

Review Aukje van Noordenne-van Tol

Aukje van Noordenne-van Tol:
"...meedenkend en zowel met ontwerp van de kast, als met de uitvoering onze verwachtingen overtroffen."

previous arrow
next arrow
Shadow

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel 06-42313315 of vul ons contactformulier in!

Samen met mijn team maak ik het plaatje in uw hoofd visueel.

DIEVORM
ontwerpbureau

Adres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

 
    Alvast vooraf informatie delen met ons? Graag. Gebruik hiervoor de upload button.