Uitbouw

Een zorg minder, een uitbouw op maat

DIEVORM is jouw helpende hand, wij zetten het ontwerp op, geven advies bij keuzes, maken technische tekeningen, helpen met de bouwaanvraag en begeleiden jou en de aannemer tijdens het ontwerp- en bouwproces. Wij zorgen ervoor dat de plannen die er liggen strak uitgevoerd worden, zodat jouw huis wordt zoals jij dat wilt.

Een uitbouw laten ontwerpen, uitvoeren en begeleiden door DIEVORM heeft meerdere voordelen. In een verbouwingstraject komen veel diverse werkzaamheden en beslissingen aan de orde. DIEVORM helpt jou hiermee waardoor het resultaat altijd optimaal wordt! Wij zijn voor jou de schakel tussen de verschillende partijen waarmee je van doen krijgt. Denk hierbij aan aannemers, stukadoors, vloerspecialisten, schilders en installateurs. DIEVORM coördineert iedere partij, zodat de benodigde werkzaamheden duidelijk zijn. Voorbeelden hiervan zijn aan- of verleggen van leidingwerk, plaatsen of wegwerken van stroompunten, aanleggen van perilex aansluiting (vaak nodig voor inductie kookplaten), stuc- en tegelwerk en plaatsbepaling van aansluitingen, ramen en deuren.

DIEVORM zorgt ervoor dat je nauwelijks omkijken hebt naar de uitbreiding van uw woning. Door onze bouwbegeleiding en bouwtekeningen kun je ervan op aan dat alles tot in de puntjes verzorgt wordt. Tevens bieden wij jou de mogelijkheid, bij een verbouwing van de keuken, gebruik te maken van onze mobiele keuken. Dit een is een keukenblok op wielen die enkel op stroom, water en afvoer aangesloten hoeft te worden. Je kunt dan gebruik maken van een twee pits inductie kookplaat, een wasbak met Quooker kraan en gezuiverd water. We leveren er zelfs potten en pannen bij! Op deze manier kunt u de periode van de verbouwing overbruggen en gewoon een goede maaltijd bereiden.

Al jaren werken wij samen met prettige partijen waarvan we weten dat zij ook vakkundig werk leveren. Voorbeelden van deze partijen zijn:

Natuurlijk kunnen wij ook meteen vanaf het begin met jou meedenken over de ruimte, de functie ervan en de gewenste sfeer. Onze interieurontwerper geeft advies op maat, zodat de uiteindelijke realisatie precies is geworden zoals je van tevoren in gedachten had. DIEVORM kan jou het totaalpakket leveren!

Bekijk het keukenontwerp van deze uitbouw hier.

Ben jij van plan om te gaan verbouwen, aanbouwen of uitbouwen? Heb jij hulp nodig met de organisatie of ben je benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is met de ruimte? Neem contact met ons op! Al onze afgeronde projecten zijn te zien in ons portfolio. Voor inspiratie kun je terecht op onze social media kanalen, InstagramFacebook en Pinterest.Review Fam. Philips

Fam. Philips:
"Precies zoals we van tevoren hadden gehoopt dat het zou worden."

Review Martijn Elshove

Martijn Elshove:
"...secuurheid, precisie en aandacht voor detail"

Review Hennesy Au

Hennesy Au:
"Martijn dacht met ons mee en had oog voor details."

Review Mark de Beer

Mark de Beer:
"Als je op zoek bent naar een niet standaard custom made project dan ben je bij Dievorm aan het juiste adres."

Review Madelief Germeraad

Madelief Germeraad:
"En ook dit keer kwam Martijn met een verrassend en origineel ontwerp waar we helemaal blij van werden."

Review Donald Roos

Donald Roos:
"...waarbij onze ideeën en wensen zijn vertaald naar een ontwerp en uiteindelijk een keuken die onze wensen overtreffen."

Review Aukje van Noordenne-van Tol

Aukje van Noordenne-van Tol:
"...meedenkend en zowel met ontwerp van de kast, als met de uitvoering onze verwachtingen overtroffen."

previous arrow
next arrow
Shadow

Welke elementen wilt u toevoegen aan uw interieur die u niet vindt bij een standaard keuken- of kastenzaak?

Neem contact met ons op, we spreken u graag.
Bel ons op 06-42313315 of vul uw gegevens in.

Samen met mijn team maak ik het plaatje in uw hoofd visueel.

DIEVORM
ontwerpbureau

Adres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

 
    Alvast vooraf informatie delen met ons? Graag. Gebruik hiervoor de upload button.