Slider

Keukens in Arnhem

Hoewel onze creaties door heel Nederland te vinden zijn, ontwerpen en realiseren we onze keukens in Arnhem. Vanuit ons hoofdkwartier aan de Bruningweg 19 maken we bij DIEVORM de mooiste creaties. We kiezen daarbij niet voor de gebaande paden. Niet voor de makkelijkste weg. We gaan altijd voor unieke ontwerpen met een uitdagend karakter.

Dat doen we op basis van uw wensen en voorkeuren. U bent immers degene die de keuken in gebruik neemt en dus is het belangrijk dat we in onze ontwerpen precies meenemen waar u behoefte aan heeft. Voor een lijnenspel dat past bij de rest van uw woning en het optimale gebruiksgemak; precies waar een keuken aan moet voldoen.

Benieuwd naar onze keukens in Arnhem en omstreken? Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden of bekijk onze projecten door heel Nederland!


Zo werken wij

Om u te voorzien van de beste keukens in Arnhem en omstreken, inventariseren we eerst wat uw wensen zijn. Wat u mooi en belangrijk vindt, zowel qua functionaliteiten als esthetische waarde. Na een aantal concepten aan u te hebben voorgelegd vullen we verdere details in en ontvangt u een heldere offerte waarin alles duidelijk is omschreven. Bij akkoord realiseren we uw ontwerp in onze eigen werkplaats en komen we de keuken bij u thuis plaatsen.

Maatwerk

Wij leveren maatwerk. Dat is vaak een investering die zich dubbel en dwars terugverdiend. We gebruiken namelijk louter materialen met een lange levensduur en maken de keuken precies naar uw ideeën. U hoeft daardoor later geen veranderingen door te voeren.. Sterker nog, door het complete proces in eigen hand te houden kunnen we zelfs in een ver stadium de keuken nog aanpassen. Zo weet u zeker dat u altijd de perfecte keuken krijgt geïnstalleerd.

Ontdek de mooiste keukens in Arnhem

Maak kennis met DIEVORM en de mooiste high-end keukens van Arnhem. Exclusief en uniek design, gemaakt van de beste materialen en met de hand vervaardigd. Bekijk gerust onze projecten of neem contact op, bespreek uw wensen met onze specialist en ontvang binnen twee werkdagen een grove prijsindicatie. U weet dan exact wat er mogelijk is en waar u aan toe bent. Wel zo prettig.


Fam. Philips:
"Precies zoals we van tevoren hadden gehoopt dat het zou worden."

Martijn Elshove:
"...secuurheid, precisie en aandacht voor detail"

Hennesy Au:
"Martijn dacht met ons mee en had oog voor details."

Mark de Beer:
"Als je op zoek bent naar een niet standaard custom made project dan ben je bij Dievorm aan het juiste adres."

Madelief Germeraad:
"En ook dit keer kwam Martijn met een verrassend en origineel ontwerp waar we helemaal blij van werden."

Donald Roos:
"...waarbij onze ideeën en wensen zijn vertaald naar een ontwerp en uiteindelijk een keuken die onze wensen overtreffen."

Aukje van Noordenne-van Tol:
"...meedenkend en zowel met ontwerp van de kast, als met de uitvoering onze verwachtingen overtroffen."

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

Op zoek naar een keuken met een strakke minimalistische uitstraling? Maatwerk voor iedere ruimte.

Bel 06-42313315 of vul ons contactformulier in!

Dievorm
ontwerpbureau

Bezoekadres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 423 13 315

Email:
info@dievorm.nl

Postadres:
Dr. W. Dreessingel 117
6836 CR Arnhem