design keukens op maat Arnhem
RVS keuken Dievorm
landelijke keuken dievorm
HANGENDE_KAST_MET_KLEPPEN
2-Inbouw-Keuken-Amsterdam-RVS
bureau-steigerhout
design-keuken-op-maat-Arnhem-2
RVS-keuken-dievorm-2
koken-landelijke-keuken

High-end keuken

De high-end keuken wordt gekenmerkt door het gebruik van louter kwalitatief hoogwaardig materiaal, gecombineerd met de nieuwste technologische ontwikkelingen en een design met een luxe look and feel. Daar voegen we bij DIEVORM graag nog iets aan toe: een uniek ontwerp op basis van uw wensen en behoeften.

Bij het ontwerpen van uw high-end keuken maken we maximaal gebruik van de beschikbare ruimte en hanteren we een lijnenspel dat naadloos aansluit op de rest van uw woning. Tel daar een praktische indeling met optimaal gebruiksgemak bij op en u maakt gegarandeerd kennis met een keuken uit het topsegment. Maar dan exclusief voor u gemaakt.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze reeds afgeronde projecten voor meer inspiratie of neem vrijblijvend contact met ons op. We bespreken uw ideeën en wensen graag!


Zo werken wij

We beginnen altijd met een inventarisatie van uw wensen. Op die manier kunnen we die in de eerste concepten direct meenemen, zodat u al snel een beeld krijgt van uw ideale high-end keuken. Na het bespreken van de eerste schetsen vullen we verdere details in en ontvangt u een heldere offerte. U weet precies waar u aan toe bent. Bij akkoord gaan we vervolgens aan de slag met de daadwerkelijke realisatie in onze eigen werkplaats en komen we de design keuken bij u thuis plaatsen. Met uiterste precisie. 

Maatwerk high-end keuken

Modern of traditioneel. Met natuurlijke materialen of minimalistisch afgewerkt. De high-end keuken van DIEVORM voldoet qua stijl en uitstraling precies aan wat u graag ziet en bevat alle functionaliteiten waar u behoefte aan heeft. En omdat we het gehele proces binnen eigen muren houden kunnen we zelfs op het allerlaatste moment nog aanpassingen doen. Zo weet u zeker dat de keuken perfect past bij u en uw woning. Wel zo prettig.

Prijzen & contact

De kosten van het laten maken van een high-end keuken zijn afhankelijk van een groot aantal factoren, waaronder de complexiteit van de ruimte en de gebruikte materialen en apparatuur. Hoewel we daardoor geen vaste prijzen kunnen vermelden, kunt u altijd een prijsindicatie aanvragen. Geheel vrijblijvend. Neem contact op, omschrijf uw project en ontvang binnen twee werkdagen een grove kostenraming.


Review Fam. Philips

Fam. Philips:
"Precies zoals we van tevoren hadden gehoopt dat het zou worden."

Review Martijn Elshove

Martijn Elshove:
"...secuurheid, precisie en aandacht voor detail"

Review Hennesy Au

Hennesy Au:
"Martijn dacht met ons mee en had oog voor details."

Review Mark de Beer

Mark de Beer:
"Als je op zoek bent naar een niet standaard custom made project dan ben je bij Dievorm aan het juiste adres."

Review Madelief Germeraad

Madelief Germeraad:
"En ook dit keer kwam Martijn met een verrassend en origineel ontwerp waar we helemaal blij van werden."

Review Donald Roos

Donald Roos:
"...waarbij onze ideeën en wensen zijn vertaald naar een ontwerp en uiteindelijk een keuken die onze wensen overtreffen."

Review Aukje van Noordenne-van Tol

Aukje van Noordenne-van Tol:
"...meedenkend en zowel met ontwerp van de kast, als met de uitvoering onze verwachtingen overtroffen."

previous arrow
next arrow
Shadow

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel 06-42313315 of vul ons contactformulier in!

Dievorm
ontwerpbureau

Bezoekadres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 423 13 315

Email:
info@dievorm.nl

Postadres:
Dr. W. Dreessingel 117
6836 CR Arnhem