design keukens op maat Arnhem
RVS keuken Dievorm
landelijke keuken dievorm
HANGENDE_KAST_MET_KLEPPEN
2-Inbouw-Keuken-Amsterdam-RVS
design-keuken-op-maat-Arnhem-2
RVS-keuken-dievorm-2
koken-landelijke-keuken

High-end keuken

De high-end keuken wordt gekenmerkt door het gebruik van louter kwalitatief hoogwaardig materiaal, gecombineerd met de nieuwste technologische ontwikkelingen en een design met een luxe look and feel. Daar voegen we bij DIEVORM graag nog iets aan toe: een uniek ontwerp op basis van uw wensen en behoeften.

Bij het ontwerpen van uw high-end keuken maken we maximaal gebruik van de beschikbare ruimte en hanteren we een lijnenspel dat naadloos aansluit op de rest van uw woning. Tel daar een praktische indeling met optimaal gebruiksgemak bij op en u maakt gegarandeerd kennis met een keuken uit het topsegment. Maar dan exclusief voor u gemaakt.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze reeds afgeronde projecten voor meer inspiratie of neem vrijblijvend contact met ons op. We bespreken uw ideeën en wensen graag!


Een high end keuken design wordt gekenmerkt door het gebruik van hoogwaardig kwalitatieve materialen. Dit wordt uitgevoerd in combinatie met nieuwste technologische ontwikkelingen. Een high end keuken design heeft een luxe en moderne uitstraling. Vaak zijn de laatste trends ook terug te zien. Het belangrijkste is dat de keuken uniek is door uw persoonlijke wensen en behoeften.

Tijdens het ontwerpproces wordt u uitgebreid geadviseerd, zodat u de beste keuzes kunt maken. Dankzij een eigen werkplaats beschikken wij over de benodigde ruimte om uw droomkeuken te maken. Wij hanteren in al onze keukens een strak lijnenspel dat naadloos aansluit op de rest van uw woning. Tevens zorgen wij ervoor dat de keuken voorzien is van praktische indelingen. Dit doen wij zodat u optimaal gebruiksgemak zult ervaren. Kortom u krijgt gegarandeerd een keuken uit het topsegment. Exclusief voor u gemaakt.

Zo werken wij

Wij starten altijd met het maken van een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kunt u al uw wensen, eisen en zorgen bespreken. Samen met u kijken we dan naar de beste oplossing voor uw high-end keuken. Door direct alle behoeften mee te nemen in het schetsproces, kunt u direct bij de eerste tekeningen een beeld krijgen van uw eigen high end keuken design. Na het bespreken van de eerste schetsen kunnen wij een gedetailleerde offerte aanleveren. Zo weet u precies waar u aan toe bent en waar de kosten in zitten. Wij starten pas met bouwen zodra u helemaal tevreden bent over het ontwerp en de offerte een akkoord heeft gegeven. Dit doen wij zoals eerder genoemd in onze eigen werkplaats.

Maatwerk high-end keuken

Modern of traditioneel. Met natuurlijke materialen of minimalistisch afgewerkt. De high-end keuken van DIEVORM voldoet qua stijl en uitstraling precies aan wat u graag ziet en bevat alle functionaliteiten waar u behoefte aan heeft. En omdat we het gehele proces binnen eigen muren houden kunnen we zelfs op het allerlaatste moment nog aanpassingen doen. Zo weet u zeker dat de keuken perfect past bij u en uw woning. Wel zo prettig.

Prijzen & contact

De kosten van het laten maken van een high-end keuken design zijn afhankelijk van een groot aantal factoren, waaronder de complexiteit van de ruimte en de gebruikte materialen en apparatuur. Uw keuzes en het formaat van de keuken hebben dus grote invloed op de prijs. Hoewel we daardoor geen vaste prijzen kunnen vermelden, kunt u altijd een prijsindicatie aanvragen. Geheel vrijblijvend. Dus wilt u ook eindelijk uw eigen high end keuken realiseren? Bel of mail ons dan nu! Keuken inspiratie is te vinden op onze pagina en Instagram.


Review Fam. Philips

Fam. Philips:
"Precies zoals we van tevoren hadden gehoopt dat het zou worden."

Review Martijn Elshove

Martijn Elshove:
"...secuurheid, precisie en aandacht voor detail"

Review Hennesy Au

Hennesy Au:
"Martijn dacht met ons mee en had oog voor details."

Review Mark de Beer

Mark de Beer:
"Als je op zoek bent naar een niet standaard custom made project dan ben je bij Dievorm aan het juiste adres."

Review Madelief Germeraad

Madelief Germeraad:
"En ook dit keer kwam Martijn met een verrassend en origineel ontwerp waar we helemaal blij van werden."

Review Donald Roos

Donald Roos:
"...waarbij onze ideeën en wensen zijn vertaald naar een ontwerp en uiteindelijk een keuken die onze wensen overtreffen."

Review Aukje van Noordenne-van Tol

Aukje van Noordenne-van Tol:
"...meedenkend en zowel met ontwerp van de kast, als met de uitvoering onze verwachtingen overtroffen."

previous arrow
next arrow
Shadow

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel 06-42313315 of vul ons contactformulier in!

Samen met mijn team maak ik het plaatje in uw hoofd visueel.

DIEVORM
ontwerpbureau

Adres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

 
    Alvast vooraf informatie delen met ons? Graag. Gebruik hiervoor de upload button.