design keukens op maat Arnhem
RVS keuken Dievorm
landelijke keuken dievorm
HANGENDE_KAST_MET_KLEPPEN
2-Inbouw-Keuken-Amsterdam-RVS
design-keuken-op-maat-Arnhem-2
RVS-keuken-dievorm-2
koken-landelijke-keuken

Kastdeuren op maat

Een kast op maat laten maken doen we steeds vaker. De meest voorkomende reden hiervoor is dat je met een kast op maat de ruimte optimaal kan benutten. Wij bepalen namelijk zelf de afmetingen van de kast en hierdoor zijn wij niet gebonden aan standaardmaten. Bij het maken van een maatwerk kast horen ook op maat gemaakte kastdeuren. Een kastdeur op maat laten maken verschilt per project en per onderdeel. Zo is de ene kastdeur greeploos en heeft de ander handgrepen. Verder kunnen we ook zelf bepalen welke materialen en kleuren gebruikt worden voor de kastdeuren op maat. 

Wilt u meer te weten komen over hoe wij kastdeuren maken? Of heeft u nieuwe kastdeuren op maat nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! 


Proces van kastdeuren op maat maken

Het proces van kastdeuren op maat laten maken start al bij het kennismakingsgesprek. Gedurende dit gesprek komen wij te weten wat voor idee u heeft voor uw kast op maat. U heeft een plattegrond of maten van de ruimte mee, waardoor wij direct met u mee kunnen denken. Verder heeft u ook inspiratiebeelden bij, die wij uitgebreid bespreken. Zo komen wij tot de kern van het project en weten wij precies wat u wilt. 

Na dit gesprek gaan onze ontwerpers aan de slag. Zij maken een aantal ontwerpen voor uw maatwerk kast en leveren deze bij u aan. U maakt een keuze die het beste bij uw situatie past. In deze ontwerpen is er heel goed nagedacht over hoe de kastdeuren eruit moeten gaan zien. Stel dat u een moderne kast wilt, dan heeft u gekozen voor strakke kastdeuren zonder handgrepen. De deuren gaan dan open met een tip-on systeem. Nu u een ontwerp heeft gekozen, kunt u definitief bepalen welke materialen we gaan gebruiken voor de kastdeuren op maat. U bepaalt volledig zelf hoe uw maatkast eruit gaat zien.

Zodra alle keuzes definitief zijn, maken wij een duidelijke en overzichtelijke offerte. Bij akkoord op deze offerte start de bouw van uw kast op maat. In onze eigen werkplaats maken onze meubelmakers op ambachtelijke wijze de kast. Met de hand wordt de kast in elkaar gezet en zorgen wij dat de kastdeuren op maat perfect in de kast gemonteerd worden. Wanneer de kast klaar is, maken wij een afspraak voor de plaatsing en komen wij bij u langs. Ons team van meubelmakers plaatst de kast vervolgens op de juiste plek en u hoeft dan alleen nog maar te genieten.

Contact

Zoals hierboven benoemd wordt, is het proces van het maken van een maatwerk kast een aardig proces. Elke keuze die gemaakt wordt heeft invloed op de prijs, hierdoor kunnen wij niet op onze website prijzen vermelden. Wilt u toch graag weten hoeveel uw kast op maat gaat kosten? Neem dan contact met ons op en dan geven wij een zo goed mogelijke prijsindicatie. Wilt u liever eerst inspiratie opdoen? Bekijk dan ons portfolio of Instagram pagina.


Review Fam. Philips

Fam. Philips:
"Precies zoals we van tevoren hadden gehoopt dat het zou worden."

Review Martijn Elshove

Martijn Elshove:
"...secuurheid, precisie en aandacht voor detail"

Review Hennesy Au

Hennesy Au:
"Martijn dacht met ons mee en had oog voor details."

Review Mark de Beer

Mark de Beer:
"Als je op zoek bent naar een niet standaard custom made project dan ben je bij Dievorm aan het juiste adres."

Review Madelief Germeraad

Madelief Germeraad:
"En ook dit keer kwam Martijn met een verrassend en origineel ontwerp waar we helemaal blij van werden."

Review Donald Roos

Donald Roos:
"...waarbij onze ideeën en wensen zijn vertaald naar een ontwerp en uiteindelijk een keuken die onze wensen overtreffen."

Review Aukje van Noordenne-van Tol

Aukje van Noordenne-van Tol:
"...meedenkend en zowel met ontwerp van de kast, als met de uitvoering onze verwachtingen overtroffen."

previous arrow
next arrow
Shadow

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel 06-42313315 of vul ons contactformulier in!

Samen met mijn team maak ik het plaatje in uw hoofd visueel.

DIEVORM
ontwerpbureau

Adres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

 
    Alvast vooraf informatie delen met ons? Graag. Gebruik hiervoor de upload button.