design keukens op maat Arnhem
RVS keuken Dievorm
landelijke keuken dievorm
HANGENDE_KAST_MET_KLEPPEN
2-Inbouw-Keuken-Amsterdam-RVS
design-keuken-op-maat-Arnhem-2
RVS-keuken-dievorm-2
koken-landelijke-keuken

Interieuradvies aan huis

Interieuradvies aan huis is de perfecte oplossing wanneer u geen volledig adviespakket nodig heeft. U kiest hiervoor, omdat u al meubels heeft of al tevreden bent met de indeling van de ruimte. Het advies aan huis is dus bijvoorbeeld een stylingadvies of kleuradvies. Bij DIEVORM geven wij ook interieuradvies op maat! Dit doen wij bij u thuis en het tarief is per uur. U bepaalt dus geheel zelf hoeveel advies u wilt en hoeveel u daarvoor wilt betalen. Het is natuurlijk ook mogelijk eerst het interieuradvies op maat te kiezen en daarna alsnog een pakket af te sluiten.

Wilt u meer weten over onze tarieven en adviespakketten? Bekijk dan onze interieuradvies pagina. Voor meer informatie over uw situatie kunt u contact met ons opnemen via de email of telefoon.


Proces van interieuradvies aan huis

Het proces van interieuradvies aan huis is nooit hetzelfde. Elke klant en elk project is anders. De start van het proces is wel altijd hetzelfde, ons interieurontwerper maakt met u een afspraak en komt dan bij u thuis langs. Gedurende 1,5 uur leert zij u zo goed mogelijk kennen. Ze stelt kritische vragen en geeft zo passend mogelijk advies over materialen en kleuren. Verder beantwoord ze al uw interieur vragen en geeft u advies over het inrichten van uw woning.

Zoals eerder al benoemd werd verschilt elk bezoek. Tijdens het huisbezoek kan de interieurontwerper schetsen om indeling ideeën te verduidelijken. Het is ook mogelijk dat ze met een kleurenwaaier langs komt en met u de mogelijke kleurcombinaties bekijkt. Het maakt niet uit welk advies u nodig heeft, wij zorgen dat u de nodige handvatten krijgt om uw interieur perfect te maken.

Wilt u na deze 1,5 uur toch meer advies? Kies dan voor het afsluiten van een adviespakket. 

Tarieven van interieuradvies aan huis

Elk interieuradvies is anders, daarom werken wij bij DIEVORM met vaste adviespakketten. Brons, zilver en goud. De prijzen hiervoor verschillen, doordat het ene pakket groter is dan het ander. Voor het bronzen pakket krijgt u een kennismakingsgesprek, moodboard, 2D plattegrond, kleur en materiaaladvies en meubelmaatvoeringen. De prijs hiervoor is €750,- euro. Wanneer u een duidelijk concreet plan wilt, kiest u voor het zilveren pakket. De prijs hiervoor is €1.500,- euro. U krijgt dan een concreet advies voor kleuren, materialen en meubels bij de definitieve plattegrond. Tot slot is er nog de mogelijkheid om het gouden pakket te kiezen, deze kost €2.000,- euro en dan krijgt u ook een lichtplan erbij. De tarieven van de pakketten zijn per ruimte. 

Het is mogelijk dat u de pakketten te groot vindt of niet bij uw situatie vindt passen. Dan kiest u voor interieuradvies aan huis. Voor €70,- euro per uur komt de interieurontwerper bij u thuis langs en geeft ze geheel advies op maat. Wilt u meer weten over onze tarieven? Bekijk dan de interieuradvies pagina. Hierop staat alles uitgebreid uitgelegd. Voor inspiratie kunt u terecht op onze Pinterest pagina of bekijk onze afgeronde projecten in ons portfolio. Neem contact met ons op bij vragen of het maken van een afspraak. 


Review Fam. Philips

Fam. Philips:
"Precies zoals we van tevoren hadden gehoopt dat het zou worden."

Review Martijn Elshove

Martijn Elshove:
"...secuurheid, precisie en aandacht voor detail"

Review Hennesy Au

Hennesy Au:
"Martijn dacht met ons mee en had oog voor details."

Review Mark de Beer

Mark de Beer:
"Als je op zoek bent naar een niet standaard custom made project dan ben je bij Dievorm aan het juiste adres."

Review Madelief Germeraad

Madelief Germeraad:
"En ook dit keer kwam Martijn met een verrassend en origineel ontwerp waar we helemaal blij van werden."

Review Donald Roos

Donald Roos:
"...waarbij onze ideeën en wensen zijn vertaald naar een ontwerp en uiteindelijk een keuken die onze wensen overtreffen."

Review Aukje van Noordenne-van Tol

Aukje van Noordenne-van Tol:
"...meedenkend en zowel met ontwerp van de kast, als met de uitvoering onze verwachtingen overtroffen."

previous arrow
next arrow
Shadow

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel 06-42313315 of vul ons contactformulier in!

Samen met mijn team maak ik het plaatje in uw hoofd visueel.

DIEVORM
ontwerpbureau

Adres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

 
    Alvast vooraf informatie delen met ons? Graag. Gebruik hiervoor de upload button.