design keukens op maat Arnhem
RVS keuken Dievorm
landelijke keuken dievorm
HANGENDE_KAST_MET_KLEPPEN
2-Inbouw-Keuken-Amsterdam-RVS
design-keuken-op-maat-Arnhem-2
RVS-keuken-dievorm-2
koken-landelijke-keuken

TV meubel op maat laten maken

Vrijwel elke woonkamer heeft een televisiemeubel staan. Deze meubels zijn standaard meubels en kunnen hierdoor minder geschikt zijn voor uw situatie. Zo kan het televisiemeubel te groot/klein zijn of er is juist geen meubel dat u mooi vindt, omdat u een bepaalde visie heeft voor de ruimte. Daarom maken wij bij DIEVORM elke TV meubel op maat. Zodoende krijgt u altijd de perfecte kast voor in de woonkamer. Door te kiezen voor een TV meubel op maat, benut u alle beschikbare ruimte en krijgt u een uniek ontworpen meubel. Deze voldoet volledig aan al uw wensen en eisen en past perfect in de ruimte bij de andere meubels. Wij zorgen ervoor dat uw TV meubel op maat naadloos in het interieur past. 

Wilt u ook graag een uniek ontworpen TV meubel op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Samen realiseren wij uw perfecte televisiemeubel.


Ontwerpproces

Het eerste contact is vaak telefonisch. U belt ons zelf op of wij bellen u naar aanleiding van een ingevuld contactformulier. Tijdens dit eerste gesprek vertelt u ons wat uw project wordt en wat voor budget u in gedachten heeft. Hierna maken wij samen een afspraak om bij ons op kantoor verder het project te bespreken. Gedurende dit gesprek wordt steeds duidelijker hoe het TV meubel op maat eruit moet gaan zien. We bespreken materialen, de afmetingen en de vormentaal. Aan het einde van het gesprek spreken we af dat wij bij DIEVORM een aantal schetsen gaan maken met een daarbij een bijbehorende offerte. Deze schetsen en de offerte sturen wij per mail op. Bij het tweede gesprek wordt dit uitgebreid besproken en geeft u aan welk TV meubel op maat het gaat worden. Soms worden er nog wat aanpassingen tussentijds toegevoegd. 

Pas zodra u helemaal tevreden bent, gaan wij starten met het bouwen van het televisiemeubel. Dit doen wij in onze eigen werkplaats en op de millimeter nauwkeurig. Het team meubelmakers maakt op ambachtelijke wijze uw TV meubel op maat. Doordat wij een eigen werkplaats hebben, houden we de communicatielijnen kort. Zo kan in een later stadium nog aanpassingen doorgevoerd worden. Zodra het televisiemeubel klaar is, maken wij een afspraak om bij u thuis te komen plaatsen. Dit is vaak in een paar uur klaar en daarna nemen wij alle rommel weer mee. Zo hoeft u zich nergens meer zorgen over te maken. 

Prijzen van een TV meubel op maat

Bij DIEVORM wordt elke kast op maat gemaakt. Hierdoor is elk televisiemeubel uniek en is er geen vaste prijs te geven. De prijs van een TV meubel op maat wordt namelijk beïnvloed door het materiaal en het formaat. Wilt u graag een televisiemeubel op maat laten maken en weten wat dit ongeveer gaat kosten? Neem dan contact met ons op! Wij geven u graag een prijsindicatie en advies. Als u eerst inspiratie op wilt doen, dan kunt u ons portfolio met afgeronde projecten bekijken. Verder is er ook inspiratie op onze Instagram, Facebook of Pinterest te vinden.


Review Fam. Philips

Fam. Philips:
"Precies zoals we van tevoren hadden gehoopt dat het zou worden."

Review Martijn Elshove

Martijn Elshove:
"...secuurheid, precisie en aandacht voor detail"

Review Hennesy Au

Hennesy Au:
"Martijn dacht met ons mee en had oog voor details."

Review Mark de Beer

Mark de Beer:
"Als je op zoek bent naar een niet standaard custom made project dan ben je bij Dievorm aan het juiste adres."

Review Madelief Germeraad

Madelief Germeraad:
"En ook dit keer kwam Martijn met een verrassend en origineel ontwerp waar we helemaal blij van werden."

Review Donald Roos

Donald Roos:
"...waarbij onze ideeën en wensen zijn vertaald naar een ontwerp en uiteindelijk een keuken die onze wensen overtreffen."

Review Aukje van Noordenne-van Tol

Aukje van Noordenne-van Tol:
"...meedenkend en zowel met ontwerp van de kast, als met de uitvoering onze verwachtingen overtroffen."

previous arrow
next arrow
Shadow

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel 06-42313315 of vul ons contactformulier in!

Samen met mijn team maak ik het plaatje in uw hoofd visueel.

DIEVORM
ontwerpbureau

Adres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

 
    Alvast vooraf informatie delen met ons? Graag. Gebruik hiervoor de upload button.