design keukens op maat Arnhem
RVS keuken Dievorm
landelijke keuken dievorm
HANGENDE_KAST_MET_KLEPPEN
2-Inbouw-Keuken-Amsterdam-RVS
design-keuken-op-maat-Arnhem-2
RVS-keuken-dievorm-2
koken-landelijke-keuken

Kast op maat

Elke woning is anders en niet altijd is een standaard kast mooi. Daarom maken wij bij DIEVORM alles op maat. Bij ons bepaalt u precies hoe uw kast op maat er uit gaat zien. Een kast op maat laten maken is vaak niet alleen mooier, maar ook veel praktischer. U benut dan optimaal de beschikbare ruimte. Onze kasten maken wij volledig in onze eigen werkplaats op ambachtelijke wijze. Door zelf het ontwerp en de kast te maken, hebben wij volledig de controle over het proces. Dit zorgt ervoor dat we tot in een laat stadium aanpassingen kunnen doorvoeren en uw kast met uiterste precisie wordt gemaakt. 

Onze projecten kenmerken zich aan het strakke lijnenspel en de verhouding van de kasten op maat ten opzichte van de ruimte, techniek en materialen. In elk ontwerp zien wij graag de persoonlijke voorkeuren van de klant terug. Zo is elk project echt uniek. 

Wilt u ook graag een kast op maat laten maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Samen bekijken we uw unieke situatie en maken we uw perfecte kast.


Proces van een kast op maat

Tijdens het kennismakingsgesprek vertelt u ons wat uw wensen en eisen zijn voor de kast op maat. Daarna gaan wij met de globale maten een aantal ontwerpen maken. Bij het tweede gesprek heeft u de ontwerpen gezien en een keuze gemaakt voor het ontwerp. Dit kan een schetsontwerp zijn, maar ook een combinatie van de ontwerpen. Verder maakt u hier ook al duidelijke keuzes in materialen en kleuren. 

Zodra u tevreden bent met het ontwerp, gaan wij een overzichtelijke en duidelijke offerte opstellen voor uw kast op maat. Zo weet u precies waar u aan toe bent en hoeveel de kast gaat kosten. Wanneer u akkoord bent over de prijs start het bouwproces. Wij gaan de materialen bestellen en beginnen met het zagen van de onderdelen. Hierna bouwen onze meubelmakers de kast in elkaar met uiterste precisie. Zij werken op de millimeter nauwkeurig en zorgen ervoor dat uw kast perfect zal passen. 

Als de kast klaar is, plannen wij een datum in om te komen plaatsen. Bij een grote kast demonteren we de kast gedeeltelijk, voor het vervoeren. En daarna bouwen wij de kast bij u thuis op. Zodra de kast staat, nemen we alle rommel weer mee en hoeft u alleen nog maar te genieten van uw eigen kast op maat.

Contact en prijzen

Zoals eerder beschreven is elk project maatwerk en uniek. Daarom kunnen wij op onze website geen prijzen vermelden. De materialen en het formaat van de kast hebben namelijk teveel variabelen om prijs richtlijn te geven. Bent u toch nieuwsgierig wat uw project kan gaan kosten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de mail of telefoon. Dan bespreken wij uw persoonlijke situatie en kunnen wij een passende offerte bieden. Wilt u zich eerst laten inspireren? Bekijk dan onze projecten of kijk op onze sociale media: Instagram, Facebook en Pinterest.


Review Fam. Philips

Fam. Philips:
"Precies zoals we van tevoren hadden gehoopt dat het zou worden."

Review Martijn Elshove

Martijn Elshove:
"...secuurheid, precisie en aandacht voor detail"

Review Hennesy Au

Hennesy Au:
"Martijn dacht met ons mee en had oog voor details."

Review Mark de Beer

Mark de Beer:
"Als je op zoek bent naar een niet standaard custom made project dan ben je bij Dievorm aan het juiste adres."

Review Madelief Germeraad

Madelief Germeraad:
"En ook dit keer kwam Martijn met een verrassend en origineel ontwerp waar we helemaal blij van werden."

Review Donald Roos

Donald Roos:
"...waarbij onze ideeën en wensen zijn vertaald naar een ontwerp en uiteindelijk een keuken die onze wensen overtreffen."

Review Aukje van Noordenne-van Tol

Aukje van Noordenne-van Tol:
"...meedenkend en zowel met ontwerp van de kast, als met de uitvoering onze verwachtingen overtroffen."

previous arrow
next arrow
Shadow

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel 06-42313315 of vul ons contactformulier in!

Samen met mijn team maak ik het plaatje in uw hoofd visueel.

DIEVORM
ontwerpbureau

Adres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

 
    Alvast vooraf informatie delen met ons? Graag. Gebruik hiervoor de upload button.