design keukens op maat Arnhem
RVS keuken Dievorm
landelijke keuken dievorm
HANGENDE_KAST_MET_KLEPPEN
2-Inbouw-Keuken-Amsterdam-RVS
design-keuken-op-maat-Arnhem-2
RVS-keuken-dievorm-2
koken-landelijke-keuken

Interieuradvies op maat

Heeft u net een nieuwe woning gekocht? Of heeft uw huidige interieur een metamorfose nodig en u weet niet waar u moet beginnen? Dan bent u bij DIEVORM aan het juiste adres. Wij helpen u met het bepalen van de juiste kleuren, materialen en meubels. Dit doen wij volledig naar uw wensen en eisen. Hierdoor is elk project persoonlijk en uniek.


Interieuradvies op maat van een interieurontwerper

Het inrichten van een ruimte kan erg lastig zijn. Want hoe kies je de juiste kleuren, materialen of meubels? Een interieurontwerper kan hierbij helpen. De professional beschikt over de nodige kennis om een ruimte goed en mooi in te delen. Er wordt namelijk niet alleen nagedacht over de kleuren, materialen en de meubels, maar ook over de routing van de ruimte. Hierdoor weer u zeker dat het resultaat een eenheid wordt en er geen miskopen gedaan worden. 

Werkwijze 

Bij DIEVORM hanteren wij een standaard werkwijze en werken wij met pakketten voor het interieuradvies op maat. Het proces start altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek, leert de interieurontwerper u en uw situatie zo goed mogelijk kennen. Uit dit gesprek wordt een programma van eisen opgesteld. Dit is een lijst met al uw wensen en eisen. Vervolgens wordt er een moodboard gemaakt. Een moodboard bestaat vrijwel altijd uit meerdere foto’s die uw stijl uitbeelden. Het moodboard en het programma van eisen zijn leidend voor het interieuradvies. 

Gedurende het ontwerpproces zal duidelijk worden voor de interieurontwerper hoe u woning eruit gaat zien. Zij zal tijdens het adviesgesprek u de beste opties voorleggen en u de handvatten geven om het zelf te realiseren. Uw gekozen pakket bepaald hoe uitgebreid uw advies zal zijn. U kunt altijd contact met ons opnemen wanneer uw niet goed weet welk pakket het beste bij uw situatie past. 

Interieuradvies op maat prijzen en contact

Het gekozen pakket bepaald niet alleen de hoeveelheid interieuradvies, maar ook de prijs voor het interieuradvies op maat. Zo kost het bronzenpakket €750,- euro, het zilverenpakket €1.500,- euro en het goudenpakket €2.000,- euro. U kunt meer over de pakketten lezen op de pagina interieuradvies. Wilt u graag uw woning een metamorfose geven? Of wilt u hulp bij het inrichten van uw nieuwbouwwoning? Neem dan contact met ons op en dan bekijken we samen welk pakket het beste bij u past. Wilt u liever eerst wat inspiratie opdoen? Bekijk dan onze Pinterest of Portfolio.


Review Fam. Philips

Fam. Philips:
"Precies zoals we van tevoren hadden gehoopt dat het zou worden."

Review Martijn Elshove

Martijn Elshove:
"...secuurheid, precisie en aandacht voor detail"

Review Hennesy Au

Hennesy Au:
"Martijn dacht met ons mee en had oog voor details."

Review Mark de Beer

Mark de Beer:
"Als je op zoek bent naar een niet standaard custom made project dan ben je bij Dievorm aan het juiste adres."

Review Madelief Germeraad

Madelief Germeraad:
"En ook dit keer kwam Martijn met een verrassend en origineel ontwerp waar we helemaal blij van werden."

Review Donald Roos

Donald Roos:
"...waarbij onze ideeën en wensen zijn vertaald naar een ontwerp en uiteindelijk een keuken die onze wensen overtreffen."

Review Aukje van Noordenne-van Tol

Aukje van Noordenne-van Tol:
"...meedenkend en zowel met ontwerp van de kast, als met de uitvoering onze verwachtingen overtroffen."

previous arrow
next arrow
Shadow

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel 06-42313315 of vul ons contactformulier in!

Samen met mijn team maak ik het plaatje in uw hoofd visueel.

DIEVORM
ontwerpbureau

Adres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

 
    Alvast vooraf informatie delen met ons? Graag. Gebruik hiervoor de upload button.