design keukens op maat Arnhem
RVS keuken Dievorm
landelijke keuken dievorm
HANGENDE_KAST_MET_KLEPPEN
2-Inbouw-Keuken-Amsterdam-RVS
design-keuken-op-maat-Arnhem-2
RVS-keuken-dievorm-2
koken-landelijke-keuken

Keuken interieurbouwer

DIEVORM ontwerpt en realiseert keukens op maat. Onze keukens zijn door het hele land te vinden, maar we fungeren als een ambachtelijke interieurbouwer in Arnhem en omstreken. Onze maatwerk keukens worden ontworpen door onze eigen ontwerpers. Deze keukens worden vervolgens in onze eigen werkplaats gemaakt door zeer ervaren meubelmakers. Met elkaar zorgen we ervoor dat onze keukens van hoge kwaliteit zijn, wat tot de meest mooie resultaten leidt. Onze kwaliteit komt voort uit onze nauwkeurigheid en passie. We werken uiterst precies en maken gebruik van de beste materialen. 

Bij DIEVORM houden we ervan om mooie dingen te maken en dat is te zien in ons bedrijf aan de Bruningweg 19 te Arnhem. Bij ons kunt u terecht voor uw ideale keuken. Wij zorgen dat uw keuken perfect past bij uw wensen en eisen. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Misschien ons nieuwe project dan uw droomkeuken.


De werkwijze

Keuken interieurbouwer DIEVORM werkt vrijwel altijd met een vast stramien. We starten elk project met een eerste gesprek. Tijdens dit kennismakingsgesprek leren wij uw wensen en eisen kennen. U laat ons zien wat de beschikbare ruimte is en wat u mooi vindt. Naast de esthetische en praktische informatie leren wij u ook persoonlijk kennen. Hierdoor kunnen wij uw keuken perfect voor u maken. 

Na ons eerste gesprek gaan wij naar de tekentafel. We maken een aantal ontwerpen waarvan wij denken dat deze goed zijn voor uw keuken. Vervolgens kiest u zelf welk keukenontwerp u het mooist vindt. Er wordt een duidelijke en overzichtelijk offerte gemaakt, zodra u een ontwerp heeft gekozen. Pas zodra wij akkoord van u ontvangen starten wij met de bouw van uw droomkeuken. De bouw van de keuken gebeurt in onze eigen werkplaats. Uw droomkeuken zal dan langzaam aan realiteit worden.

Wij kunnen de communicatielijnen kort houden, doordat wij een eigen werkplaats hebben. Op deze manier is het mogelijk om tot in een vrij laat stadium wijzigingen door te voeren. Daarnaast weten wij hierdoor zeker dat uw keuken perfect wordt. Zodra uw keuken klaar is, maken we een afspraak voor de plaatsing. Naderhand nemen we de rommel weer mee, zodat u alleen nog maar van uw keuken hoeft te genieten. 

Kosten van een keuken interieurbouwer

De ontwerpen van keuken interieurbouwer DIEVORM zijn altijd uniek. Wij maken geen enkele keuken dubbel. Hierdoor is het lastig om prijzen te vermelden op onze website. Er zijn namelijk veel mogelijkheden die invloed hebben op de prijs. Denk aan materiaal, afmetingen of de vormgeving. Wilt u toch graag weten wat uw keuken op maat gaat kosten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Met de beschikbare informatie maken wij dan een zo goed mogelijke prijsindicatie. 

Dus bent u op zoek naar een keuken interieurbouwer? Dan bent u bij DIEVORM aan het juiste adres! Want wij maken unieke ontwerpen, laten uw persoonlijkheid terugkomen en kiezen nooit voor de makkelijkste weg. Dit resulteert erin dat onze projecten gewaagd zijn binnen uw grenzen. Voor inspiratie kunt u terecht op onze Pinterestpagina of bekijk ons portfolio


Review Fam. Philips

Fam. Philips:
"Precies zoals we van tevoren hadden gehoopt dat het zou worden."

Review Martijn Elshove

Martijn Elshove:
"...secuurheid, precisie en aandacht voor detail"

Review Hennesy Au

Hennesy Au:
"Martijn dacht met ons mee en had oog voor details."

Review Mark de Beer

Mark de Beer:
"Als je op zoek bent naar een niet standaard custom made project dan ben je bij Dievorm aan het juiste adres."

Review Madelief Germeraad

Madelief Germeraad:
"En ook dit keer kwam Martijn met een verrassend en origineel ontwerp waar we helemaal blij van werden."

Review Donald Roos

Donald Roos:
"...waarbij onze ideeën en wensen zijn vertaald naar een ontwerp en uiteindelijk een keuken die onze wensen overtreffen."

Review Aukje van Noordenne-van Tol

Aukje van Noordenne-van Tol:
"...meedenkend en zowel met ontwerp van de kast, als met de uitvoering onze verwachtingen overtroffen."

previous arrow
next arrow
Shadow

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel 06-42313315 of vul ons contactformulier in!

Samen met mijn team maak ik het plaatje in uw hoofd visueel.

DIEVORM
ontwerpbureau

Adres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

 
    Alvast vooraf informatie delen met ons? Graag. Gebruik hiervoor de upload button.