design keukens op maat Arnhem
RVS keuken Dievorm
landelijke keuken dievorm
HANGENDE_KAST_MET_KLEPPEN
2-Inbouw-Keuken-Amsterdam-RVS
design-keuken-op-maat-Arnhem-2
RVS-keuken-dievorm-2
koken-landelijke-keuken

Interieur advies prijzen

De interieur advies prijzen kunnen u een hoop kosten besparen. Hoe dat werkt? Dat leggen wij u uit. Stel u bent net verhuisd of gaat uw huidige woning verbouwen. U moet samen met uw partner nieuwe meubels uitzoeken, maar eigenlijk weten jullie beide niet wat mooi bij elkaar staat. Op goed geluk kiezen jullie meubels uit, maar zodra ze thuis staan is het toch niet wat jullie ervan verwachtten. Nu begint het proces weer opnieuw, maar wat vervang je dan om het totaalbeeld wel kloppend te maken?

Op dit soort momenten en eigenlijk voordat u meubels gaat kopen, komt een interieurontwerper van pas. Een interieurontwerper geeft advies in kleuren, materialen, afmetingen en alles wat met de inrichting van uw interieur te maken heeft. Hierdoor hoeft u niet miskopen te doen en krijgt u direct het resultaat wat u wenst. Zo bespaart u extra uitgaven. Bij DIEVORM geeft ons interieurontwerper interieuradviezen, maar wat zijn dan de interieur advies prijzen?


Interieur advies prijzen voor vaste pakketten

Bij DIEVORM geven we interieuradvies in een aantal pakketten. Dit maakt het voor u en ons duidelijk. Elk pakket geld per ruimte, dus bijvoorbeeld een woonkamer of een slaapkamer. Elk pakket heeft een aantal vaste onderdelen. Ze hebben allemaal een eerste kennismakingsgesprek, 2D indeling plattegronden en moodboards met de gewenste sfeer. Elk pakket wordt ook beëindigd met een adviesgesprek. In dit gesprek wordt het plan besproken en wordt er advies gegeven over materialen, kleuren en (afmetingen van) meubels. 

Maar hoe zien deze pakketten er dan uit? Ten eerste is er het basis pakket. Dit is het bronzen pakket. Hierin krijgt u alle boven genoemde onderdelen. Wilt u toch meer advies? Kies dan om het pakket te upgraden naar het zilveren pakket. In dit pakket is een tussentijds adviesgesprek gepland. Gedurende dit gesprek wordt duidelijk wat de indeling wordt van de ruimte. Deze definitieve indeling wordt vervolgens omgezet in een concreet kleur- en materiaal advies en een meubelinspiratieplan. Om voor het totaalplaatje te gaan kunt u besluiten om te kiezen voor het gouden pakket. In dit pakket wordt er naast alle boven genoemde onderdelen ook een lichtplan toegevoegd. Hierdoor weet u precies waar uw verlichting moet komen.

De interieur advies prijzen voor deze pakketten verschillen. Het bronzen pakket kost per ruimte €750,- euro. Het zilveren pakket is €1.500,- euro en tot slot kost het gouden pakket €2.000,- euro. Voor meer informatie over de inhoud van deze pakketten of over ons interieurontwerper kunt u terecht op ons interieuradvies pagina.

Maar wat als u niet alles uit een pakket nodig hebt? Bijvoorbeeld wanneer u alleen een kleuradvies wilt? Kies dan voor advies op maat. Ons interieurontwerper komt dan (eventueel) bij u thuis en geeft direct adviezen. De interieuradvies prijs hiervoor is €70,- euro per uur. 

Kortom, de interieur advies prijzen zorgen ervoor dat u kosten bespaard, omdat u geen misaankopen doet. Dus waar wacht u nog op? Maak nu uw afspraak met ons interieurontwerper voor een kennismakingsgesprek. Samen bekijken we uw situatie en welk pakket het beste bij u past. Neem contact met ons op via de telefoon of mail. Wilt u eerst inspiratie opdoen? Bekijk dan al onze afgeronde projecten in ons portfolio of ga naar onze sociale media kanalen Instagram, Facebook en Pinterest.


Review Fam. Philips

Fam. Philips:
"Precies zoals we van tevoren hadden gehoopt dat het zou worden."

Review Martijn Elshove

Martijn Elshove:
"...secuurheid, precisie en aandacht voor detail"

Review Hennesy Au

Hennesy Au:
"Martijn dacht met ons mee en had oog voor details."

Review Mark de Beer

Mark de Beer:
"Als je op zoek bent naar een niet standaard custom made project dan ben je bij Dievorm aan het juiste adres."

Review Madelief Germeraad

Madelief Germeraad:
"En ook dit keer kwam Martijn met een verrassend en origineel ontwerp waar we helemaal blij van werden."

Review Donald Roos

Donald Roos:
"...waarbij onze ideeën en wensen zijn vertaald naar een ontwerp en uiteindelijk een keuken die onze wensen overtreffen."

Review Aukje van Noordenne-van Tol

Aukje van Noordenne-van Tol:
"...meedenkend en zowel met ontwerp van de kast, als met de uitvoering onze verwachtingen overtroffen."

previous arrow
next arrow
Shadow

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel 06-42313315 of vul ons contactformulier in!

Samen met mijn team maak ik het plaatje in uw hoofd visueel.

DIEVORM
ontwerpbureau

Adres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

 
    Alvast vooraf informatie delen met ons? Graag. Gebruik hiervoor de upload button.