design keukens op maat Arnhem
RVS keuken Dievorm
landelijke keuken dievorm
HANGENDE_KAST_MET_KLEPPEN
2-Inbouw-Keuken-Amsterdam-RVS
design-keuken-op-maat-Arnhem-2
RVS-keuken-dievorm-2
koken-landelijke-keuken

Interieuradvies in Arnhem

Voor veel mensen is het moeilijk om de woning anders in te delen. De reden hiervoor is dat zij het vaak lastig vinden om de ruimte te visualiseren. Het komt ook regelmatig voor dat ze niet weten dat het inrichten van de woning ook anders kan. Daarom gaan wij bij DIEVORM interieuradvies geven. Wij helpen je bepalen of de indeling anders kan en of er een verbouwing nodig is.

Onze interieuradviezen gaan wij in drie pakketten geven. Hierdoor bepaal jij zelf welk pakket het beste bij jou past. Wil je meer informatie over onze interieuradviezen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en samen we bekijken wat het beste past bij jouw situatie.


Ontwerpproces van een interieuradvies

Bij het kiezen van een interieuradvies pakket doorloopt u standaard hetzelfde traject. We starten met het kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek leren wij u zo goed mogelijk kennen. U vertelt wat het probleem is waar u tegen aanloopt en hoe wij u kunnen helpen. Verder komen wij gedurende het gesprek te weten wat uw stijl is, zodat het ontwerp perfect bij uw interieur zal passen. Na het eerste gesprek gaan wij aan de slag. We starten met het maken van een moodboard. In dit sfeerbeeld proberen wij uw stijl zo goed mogelijk weer te geven door middel van inspiratiebeelden. Verder zijn wij bezig met het maken van indelingen voor de ruimte. Uit de verschillende variaties, selecteren wij de drie meest passende ontwerpen voor u. Tijdens dit ontwerpproces zijn we ook bezig met het bepalen van materialen en kleuren, die bij uw situatie passen. 

Zodra het pakket compleet is maken wij een afspraak met u. In dit adviesgesprek presenteren wij onze bevindingen en adviseren u in het maken van keuzes. Dankzij dit gesprek heeft u aan het eind van het gesprek een plan om uw interieur perfect te maken. Het is ook mogelijk om ons het interieuradvies te laten realiseren, dit gebeurt wanneer u ervoor gekozen heeft om ons de uitvoering te laten doen. 

Prijzen

De prijsindicaties voor een interieuradvies vallen in drie pakketten. We hebben brons, zilver en goud. Het bronzen pakket geeft een ontwerp op 2D en adviezen hoe u zelf verder kunt. Dit pakket kost €750,- euro. Het zilveren pakket is een uitbreiding van het bronzen pakket, u krijgt zowel een 2D ontwerp als een concreet kleur- /materiaaladvies en meubelplan. Dit pakket kost €1.500,- euro. Tot slot is er het gouden pakket. In dit pakket krijgt u alles uit de vorige pakketten en krijgt u een lichtplan. Dit pakket kost €2.000,- euro. Wilt u meer informatie over onze interieuradviezen? Neem dan contact met ons op! Voor inspiratie kunt u terecht op onze Pinterest.


Review Fam. Philips

Fam. Philips:
"Precies zoals we van tevoren hadden gehoopt dat het zou worden."

Review Martijn Elshove

Martijn Elshove:
"...secuurheid, precisie en aandacht voor detail"

Review Hennesy Au

Hennesy Au:
"Martijn dacht met ons mee en had oog voor details."

Review Mark de Beer

Mark de Beer:
"Als je op zoek bent naar een niet standaard custom made project dan ben je bij Dievorm aan het juiste adres."

Review Madelief Germeraad

Madelief Germeraad:
"En ook dit keer kwam Martijn met een verrassend en origineel ontwerp waar we helemaal blij van werden."

Review Donald Roos

Donald Roos:
"...waarbij onze ideeën en wensen zijn vertaald naar een ontwerp en uiteindelijk een keuken die onze wensen overtreffen."

Review Aukje van Noordenne-van Tol

Aukje van Noordenne-van Tol:
"...meedenkend en zowel met ontwerp van de kast, als met de uitvoering onze verwachtingen overtroffen."

previous arrow
next arrow
Shadow

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel 06-42313315 of vul ons contactformulier in!

Samen met mijn team maak ik het plaatje in uw hoofd visueel.

DIEVORM
ontwerpbureau

Adres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

 
    Alvast vooraf informatie delen met ons? Graag. Gebruik hiervoor de upload button.