design keukens op maat Arnhem
RVS keuken Dievorm
landelijke keuken dievorm
Slider

Handgemaakte keukens

DIEVORM levert handgemaakte keukens. Rechtstreeks vanuit onze eigen werkplaats bij u thuis geplaatst. Een keuken die ontworpen is op basis van uw wensen en die optimaal gebruik maakt van de beschikbare ruimte in uw woning. Eentje met een zo mooi mogelijk lijnenspel en met oog voor het gebruiksgemak. Precies waar een keuken aan moet voldoen.

Om ervoor te zorgen dat onze handgemaakte keukens aan al uw wensen en behoeften voldoen houden we het complete proces het liefst in eigen hand. We verzorgen graag het ontwerp, de realisatie en de uiteindelijke plaatsing bij u thuis. Daarmee kunnen we tot op het laatste moment nog aanpassingen doen en u zo altijd de perfecte keuken garanderen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat u inspireren door onze eerdere projecten of neem contact op om bijvoorbeeld verschillende materialen te komen bekijken. We bespreken uw ideeën graag!


Onze aanpak

Voordat we beginnen aan de daadwerkelijke realisatie van uw droomkeuken, moeten we eerst weten wat dat voor u inhoudt. We gaan na wat u belangrijk vindt en wat uw voorkeuren zijn op het gebied van stijl en uitstraling. Vervolgens ontwerpen en bespreken we een aantal eerste concepten en vullen we de gewenste materialen, afwerkingen en details verder in. U ontvangt vervolgens een duidelijke offerte, waarna we -bij akkoord- starten met de bouw. 

De ideale handgemaakte keukens

Onze werkwijze garandeert nagenoeg altijd de ideale handgemaakte keukens. Omdat we het complete proces in eigen hand houden kunnen we immers de perfecte balans tussen de gewenste functionaliteiten en stijl continu blijven bewaken. Zo zorgen we ervoor dat de keuken bij plaatsing altijd helemaal naar wens is. Geen verrassingen achteraf. Wel zo prettig.

Prijsindicatie

Handgemaakte keukens zijn verschillend. Iedere keer opnieuw. Dat betekent ook dat iedere keuken ook weer andere prijzen kent, waardoor we de exacte kosten van uw ideale keuken hier niet direct kunnen vermelden. U kunt uiteraard wel vrijblijvend een prijsindicatie aanvragen, zodat u alsnog weet waar u aan toe bent. Neem gerust even contact op om uw wensen en ideeën met ons te bespreken. Doen we graag!


Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel of vul ons contactformulier in!

Dievorm
ontwerpbureau

Bezoekadres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 26 327 1500

Email:
info@dievorm.nl

Postadres:
Dr. W. Dreessingel 117
6836 CR Arnhem