Slider

Luxe keukens

Kwalitatief hoogwaardig, strak afgewerkt en voorzien van de nieuwste apparatuur. Maar altijd ontworpen op basis van uw persoonlijke wensen en behoeften en vervaardigd door onze meubelmaker en zijn team van professionals. Dat zijn de luxe keukens van ontwerpbureau en meubelmakerij DIEVORM.

Die luxe keukens zijn niet standaard; we ontwerpen en realiseren ‘m zelf. En om dat goed te kunnen doen, houden we tijdens het hele proces de touwtjes zelf in handen. We zijn betrokken vanaf de eerste schets tot aan de uiteindelijke plaatsing. Daardoor kunnen we ook in een ver stadium nog aanpassingen doen. Dat is nog eens luxe.

Nieuwsgierig naar wat wij zoal hebben gecreëerd? Laat u inspireren door onze projecten of neem vrijblijvend contact met ons op om uw ideeën te bespreken een afspraak te maken om onze materialen te bekijken.


Luxe keukens op maat

Luxe keukens zijn voor iedereen anders. De één is gek op technologische snufjes, de ander geeft de voorkeur aan louter een luxe uitstraling. Daarom verzorgen we bij DIEVORM altijd maatwerk keukens. Op basis van ontwerpen die precies bevatten wat u belangrijk en mooi vindt en met de ideale balans tussen functionaliteit en esthetiek. Praktisch ingedeeld en met een lijnenspel dat past bij de rest van uw woning.

Onze aanpak

Het maken van de perfecte luxe keukens begint met een inventarisatie van uw wensen. Op basis daarvan werken we een aantal concepten uit die we met u bespreken. Daarbij geven we verdere invulling aan de keuze voor bepaalde materialen, details en afwerkingen. U ontvangt daarbij een heldere offerte waarin precies staat wat u kunt verwachten. Bij akkoord komen we graag bij u inmeten voor de exacte maten en gaan we direct aan de slag met de realisatie en plaatsing.

Prijzen & contact

Omdat onze luxe keukens op maat worden gemaakt, is het lastig om vaste prijzen te vermelden op de website. Iedere keukens brengt immers andere kosten met zich mee. Desalniettemin kunt u wél een prijsindicatie aanvragen. Geheel vrijblijvend. Omschrijf uw projecten en binnen twee werkdagen komen we bij u terug met een grove schatting van de kosten. Neem contact op voor meer informatie.


Fam. Philips:
"Precies zoals we van tevoren hadden gehoopt dat het zou worden."

Martijn Elshove:
"...secuurheid, precisie en aandacht voor detail"

Hennesy Au:
"Martijn dacht met ons mee en had oog voor details."

Mark de Beer:
"Als je op zoek bent naar een niet standaard custom made project dan ben je bij Dievorm aan het juiste adres."

Madelief Germeraad:
"En ook dit keer kwam Martijn met een verrassend en origineel ontwerp waar we helemaal blij van werden."

Donald Roos:
"...waarbij onze ideeën en wensen zijn vertaald naar een ontwerp en uiteindelijk een keuken die onze wensen overtreffen."

Aukje van Noordenne-van Tol:
"...meedenkend en zowel met ontwerp van de kast, als met de uitvoering onze verwachtingen overtroffen."

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

Design keuken op maat laten maken? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bel 06-42313315 of vul ons contactformulier in!

Dievorm
ontwerpbureau

Bezoekadres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 423 13 315

Email:
info@dievorm.nl

Postadres:
Dr. W. Dreessingel 117
6836 CR Arnhem