design keukens op maat Arnhem
RVS keuken Dievorm
landelijke keuken dievorm
HANGENDE_KAST_MET_KLEPPEN
2-Inbouw-Keuken-Amsterdam-RVS
design-keuken-op-maat-Arnhem-2
RVS-keuken-dievorm-2
koken-landelijke-keuken

keuken designer

Als ontwerpbureau hebben wij een vakkundig team met keuken designers. Samen met ons interieurontwerper maken wij de mooiste keukens op maat. In elke keuken willen wij de persoonlijkheid van de klant naar voren laten komen, dit zorgt ervoor dat elke keuken uniek is. Wij kiezen nooit het makkelijkste pad. Zoals eerder genoemd, is elke keuken uniek doordat ze specifiek voor de klant gemaakt wordt. Wij nemen dus al uw eisen en wensen mee in het ontwerp. U bent namelijk de persoon die de keuken gaat gebruiken.

Wij zijn voornamelijk werkzaam in de regio Arnhem/Nijmegen, maar wij komen in heel Nederland. Ons kantoor bevindt zich aan de Bruningweg 19 en hier maken wij in onze eigen werkplaats de mooiste projecten.


Het proces

Uw eigen keuken ontwerpen gebeurt samen met onze keuken designers. Tijdens het kennismakingsgesprek vertelt u al uw eisen en wensen. Ook laat u globaal zien hoe de ruimte eruit ziet. Dit kan met een plattegrond of door foto’s. Hiermee bekijken we samen wat de beste indeling is voor de ruimte. Na het gesprek gaat onze keuken designer aan de slag. Er worden schetsen gemaakt en uit de drie beste schetsen kunt u kiezen. Het kan natuurlijk zo zijn dat u een combinatie wilt van de schetsen. In dat geval maken wij een nieuwe schets.

keuken ontwerp_moderne keuken met kookeiland_design_keuken op maat

Pas zodra u helemaal tevreden bent over het ontwerp, gaat u kijken naar materialen. Wij hebben in ons kantoor een groot aantal stalen voor het bouwen van uw keuken. Deze stalen kunt u bij ons bekijken en wij adviseren u dan indien nodig. Wanneer uw keuzes bekend zijn, wordt er een overzichtelijke offerte gemaakt. Hierin staat duidelijk verwoord waar de kosten naar toe gaan en hoeveel de keuken gaat kosten. 

Bij akkoord van de offerte, vervallen de kosten voor het ontwerp. Deze krijgt u dan kosteloos erbij. De bouw van uw keuken kan beginnen. Onze meester meubelmaker leidt een team van meubelmakers om de keuken met uiterste precisie te bouwen. Dit doen zij op de millimeter nauwkeurig. Wanneer de keuken gereed is, gaan wij deze bij u thuis plaatsen. Na de plaatsing zorgen we ervoor dat de rommel meegaat en er schoongemaakt is. Zo kunt u direct genieten van de keuken.

Contact met een keuken designer

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Wilt u ook graag uw eigen keuken laten ontwerpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Dit kunt u doen via de mail of u kunt ons bellen. Samen maken we dan een afspraak voor het kennismakingsgesprek en gaan we uw droomkeuken ontwerpen. Voor inspiratie kunt u terecht op onze Facebook, Instagram of Pinterest. Onze afgeronde projecten staan in ons portfolio.


Review Fam. Philips

Fam. Philips:
"Precies zoals we van tevoren hadden gehoopt dat het zou worden."

Review Martijn Elshove

Martijn Elshove:
"...secuurheid, precisie en aandacht voor detail"

Review Hennesy Au

Hennesy Au:
"Martijn dacht met ons mee en had oog voor details."

Review Mark de Beer

Mark de Beer:
"Als je op zoek bent naar een niet standaard custom made project dan ben je bij Dievorm aan het juiste adres."

Review Madelief Germeraad

Madelief Germeraad:
"En ook dit keer kwam Martijn met een verrassend en origineel ontwerp waar we helemaal blij van werden."

Review Donald Roos

Donald Roos:
"...waarbij onze ideeën en wensen zijn vertaald naar een ontwerp en uiteindelijk een keuken die onze wensen overtreffen."

Review Aukje van Noordenne-van Tol

Aukje van Noordenne-van Tol:
"...meedenkend en zowel met ontwerp van de kast, als met de uitvoering onze verwachtingen overtroffen."

previous arrow
next arrow
Shadow

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel 06-42313315 of vul ons contactformulier in!

Samen met mijn team maak ik het plaatje in uw hoofd visueel.

DIEVORM
ontwerpbureau

Adres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

 
    Alvast vooraf informatie delen met ons? Graag. Gebruik hiervoor de upload button.