design keukens op maat Arnhem
RVS keuken Dievorm
landelijke keuken dievorm
HANGENDE_KAST_MET_KLEPPEN
2-Inbouw-Keuken-Amsterdam-RVS
design-keuken-op-maat-Arnhem-2
RVS-keuken-dievorm-2
koken-landelijke-keuken

Interieur stijlen

Er zijn veel verschillende interieur stijlen, maar welke interieur stijl past dan perfect bij u? Wij bij DIEVORM begrijpen maar al te goed hoe moeilijk het kan zijn om de juiste stijl te vinden voor uw interieur. Om deze reden helpen wij u graag door het geven van interieuradvies. Wij helpen u bepalen welke interieurstijlen bij u passen en hoe deze vertaald worden in uw interieurontwerp.

Wilt u meer lezen over de verschillende interieur stijlen die er zijn? Bekijk dan onze blog welke woonstijlen zijn er?. In deze blog leest u alles over de verschillende kenmerken en eigenschappen van de interieurstijlen. Behoefte aan persoonlijk advies? Boek dan nu een kennismakingsgesprek! Neem contact met ons via de mail of telefoon.


Verschillende interieur stijlen

Als het goed is laat uw interieur zien wie u bent. Is dat nog niet het geval? Dan wordt het tijd dat u eens goed de verschillende interieur stijlen gaat bestuderen. Doordat er veel verschillende interieur stijlen zijn, is er altijd een interieurstijl die perfect past bij een bepaald persoon. De meest voorkomende interieurstijlen zijn: modern, industrieel, botanisch, romantisch, landelijk, retro en Scandinavisch. In de blog welke woonstijlen zijn er? lees je meer over deze stijlen.

Komt u er toch niet uit na het lezen van de blog? Of heeft u liever persoonlijke advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij maken samen een afspraak voor een kennismakingsgesprek en dan helpen wij u op weg. Heeft u toch nog behoefte aan meer advies? Kies dan voor onze interieuradvies pakketten. Wij bieden drie pakketten aan, waarbij u zelf bepaald hoeveel advies u nodig heeft. Deze pakketten staan uitgebreid vermeld bij ons op de website onder het kopje Interieur advies.

Werkwijze interieuradvies

U heeft gekozen voor een interieuradvies pakket, gefeliciteerd! Maar wat nu? Onze pakketten starten altijd met een kennismakingsgesprek. Mogelijk heeft u dit gesprek al gehad of staat de afspraak al gepland. Tijdens dit gesprek leren wij u persoonlijk kennen. We leren wat u mooi en lelijk vindt. U vertelt ons wat uw wensen en eisen zijn en hoe de ruimte eruit ziet. Met al deze informatie gaan wij aan de slag. We maken een ontwerp. Zodra dit ontwerp klaar is hebben we weer een advies gesprek waarbij u de handvatten krijgt om het ontwerp uit te voeren. Natuurlijk is het ook mogelijk, dat wij de verbouwing onder handen nemen. Op die manier wordt u volledig ontzorgd.

Kosten van een interieur advies

De kosten van een interieur advies verschillen per pakket. Het bronzen pakket kost €750,- euro, het zilveren pakket € 1.500,- euro en het gouden pakket €2.000,- euro. Meer informatie over deze pakketten is te vinden op onze interieur advies pagina. Stel wij ontwerpen de perfecte indeling en daarbij komt een maatwerk keuken of kast bij kijken. Dan wilt u ook daarvan graag de kosten weten. Deze kosten zijn lastiger aan te geven. Hiervoor doorlopen wij een heel ander traject. We moeten dan de maatwerk keuken of kast volledig technische uittekenen om daarvan een offerte te kunnen maken. Het formaat en het materiaal bepalen de prijs van uw maatwerk keuken of kast.

Heeft u behoefte aan meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij staan u graag te woord. Wilt u liever eerst inspiratie opdoen? Bekijk dan ons portfolio met afgeronde projecten of onze Pinterest pagina.


Review Fam. Philips

Fam. Philips:
"Precies zoals we van tevoren hadden gehoopt dat het zou worden."

Review Martijn Elshove

Martijn Elshove:
"...secuurheid, precisie en aandacht voor detail"

Review Hennesy Au

Hennesy Au:
"Martijn dacht met ons mee en had oog voor details."

Review Mark de Beer

Mark de Beer:
"Als je op zoek bent naar een niet standaard custom made project dan ben je bij Dievorm aan het juiste adres."

Review Madelief Germeraad

Madelief Germeraad:
"En ook dit keer kwam Martijn met een verrassend en origineel ontwerp waar we helemaal blij van werden."

Review Donald Roos

Donald Roos:
"...waarbij onze ideeën en wensen zijn vertaald naar een ontwerp en uiteindelijk een keuken die onze wensen overtreffen."

Review Aukje van Noordenne-van Tol

Aukje van Noordenne-van Tol:
"...meedenkend en zowel met ontwerp van de kast, als met de uitvoering onze verwachtingen overtroffen."

previous arrow
next arrow
Shadow

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel 06-42313315 of vul ons contactformulier in!

Samen met mijn team maak ik het plaatje in uw hoofd visueel.

DIEVORM
ontwerpbureau

Adres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

 
    Alvast vooraf informatie delen met ons? Graag. Gebruik hiervoor de upload button.