design keukens op maat Arnhem
RVS keuken Dievorm
landelijke keuken dievorm
HANGENDE_KAST_MET_KLEPPEN
2-Inbouw-Keuken-Amsterdam-RVS
design-keuken-op-maat-Arnhem-2
RVS-keuken-dievorm-2
koken-landelijke-keuken

Inbouwkast op maat

Een inbouwkast op maat wordt steeds vaker gekozen. En dat is logisch, want elke inbouwkast is uniek. Verder zorgt een inbouwkast ervoor dat alle beschikbare ruimte benut wordt. Wij bij DIEVORM zijn expert in het maken van inbouwkasten. Al onze projecten zijn maatwerk. Wij bekijken per klant wat de wensen en eisen zijn. Zo is elk ontwerp uniek. 

Onze projecten kenmerken zich aan het strakke lijnenspel en de verhouding van de kasten op maat ten opzichte van de ruimte, techniek en materialen. Verder zien wij graag in elk ontwerp de persoonlijke wensen van de klant terug. De persoonlijkheid van de klant maakt de kast uniek.

Wilt u ook graag uw inbouwkast op maat laten ontwerpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Samen bekijken we dan of uw inbouwkast gerealiseerd kan worden.


Het ontwerpproces 

Elk project doorloopt een ontwerpproces. Bij DIEVORM hanteren we een vaste routine. Wij starten altijd met het eerste gesprek. Ook wel het kennismakingsgesprek genoemd. Tijdens dit gesprek heeft u foto´s, afmetingen of een plattegrond mee. U vertelt ons uitgebreid wat de wensen en eisen zijn voor uw inbouwkast op maat. Gedurende het gesprek zullen wij alle vragen stellen die bij ons opkomen, zodat wij zeker weten dat wij alle benodigde informatie hebben. Na het gesprek gaan wij aan de slag. Wij maken een aantal schetsen die wij door u laten beoordelen. U maakt een keuze uit de schetsen of wij maken een nieuwe schets die meerdere schetsen combineert. 

Gedurende dit ontwerpproces bespreken we de materialen. U kiest helemaal zelf hoe de inbouwkast eruit gaat zien. Zodra u helemaal tevreden bent over het ontwerp, maken wij een duidelijke en overzichtelijke offerte. Bij akkoord op de offerte start het bouwproces. Dit doen wij in onze eigen werkplaats. Op ambachtelijke wijze en met uiterste precisie wordt u inbouwkast op maat gemaakt. Wanneer de kast klaar is maken wij een afspraak met u om de kast te komen plaatsen. Na de plaatsing zorgen wij dat we alle rommel weer meenemen. U hoeft enkel nog te genieten van de kast.

De prijs voor een inbouwkast op maat

De prijzen voor onze projecten kunnen wij niet vermelden op de website. Elk project is namelijk uniek. Het materiaal en de afmeting hebben invloed op de prijs van de inbouwkast. Wilt u toch graag weten wat uw inbouwkast op maat gaat kosten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u graag een prijsindicatie. Als u eerst inspiratie wilt opdoen, dan kunt u terecht in ons portfolio of op onze Instagram. 


Review Fam. Philips

Fam. Philips:
"Precies zoals we van tevoren hadden gehoopt dat het zou worden."

Review Martijn Elshove

Martijn Elshove:
"...secuurheid, precisie en aandacht voor detail"

Review Hennesy Au

Hennesy Au:
"Martijn dacht met ons mee en had oog voor details."

Review Mark de Beer

Mark de Beer:
"Als je op zoek bent naar een niet standaard custom made project dan ben je bij Dievorm aan het juiste adres."

Review Madelief Germeraad

Madelief Germeraad:
"En ook dit keer kwam Martijn met een verrassend en origineel ontwerp waar we helemaal blij van werden."

Review Donald Roos

Donald Roos:
"...waarbij onze ideeën en wensen zijn vertaald naar een ontwerp en uiteindelijk een keuken die onze wensen overtreffen."

Review Aukje van Noordenne-van Tol

Aukje van Noordenne-van Tol:
"...meedenkend en zowel met ontwerp van de kast, als met de uitvoering onze verwachtingen overtroffen."

previous arrow
next arrow
Shadow

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel 06-42313315 of vul ons contactformulier in!

Samen met mijn team maak ik het plaatje in uw hoofd visueel.

DIEVORM
ontwerpbureau

Adres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

 
    Alvast vooraf informatie delen met ons? Graag. Gebruik hiervoor de upload button.