design keukens op maat Arnhem
RVS keuken Dievorm
landelijke keuken dievorm
HANGENDE_KAST_MET_KLEPPEN
2-Inbouw-Keuken-Amsterdam-RVS
design-keuken-op-maat-Arnhem-2
RVS-keuken-dievorm-2
koken-landelijke-keuken

Design uw eigen keuken

Design uw eigen keuken bij DIEVORM! De keuken wordt volledig naar uw wensen en behoeften ontworpen. Hierbij wordt rekening gehouden met alle functionele en esthetische eisen. U geeft aan wat u mooi vindt en wat u graag in de keuken wilt hebben. Samen maken we dan een unieke keuken dat specifiek voor u is ontworpen en gemaakt.

Om uw keuken op maat te kunnen maken, willen wij graag de touwtjes in handen houden. Dit betekend dat van ontwerp tot realisatie alles door ons geregeld wordt. Samen maken wij het ontwerp, onze werkplaats bouwt de keuken en daarna plaatsen wij de keuken bij u thuis. DIEVORM is namelijk niet alleen een ontwerpbureau, wij zijn ook meubelmakers. Doordat wij zowel meubelmaker als ontwerper zijn, kunnen we ook in late fases nog aanpassingen maken in de keuken. Samen designen we uw eigen keuken. Wij bij DIEVORM realiseren het.

Voor inspiratie kunt u kijken naar onze reeds afgeronde projecten of terecht op onze Instagram.

 


Design uw keuken

Zo designed uw een eigen keuken. Het start met een eerste gesprek bij ons op kantoor. U geeft dan bij ons aan hoe de keuken ingedeeld moet worden. U laat ons weten wat uw wensen en eisen zijn. Met deze inventarisatie van de wensen en eisen, maken wij een aantal concepten. U kiest met welk concept u verder wilt gaan en bepaald welke materialen en afwerkingen u wilt gebruiken. Wanneer duidelijk is hoe uw droomkeuken er uit gaat zien, krijgt u een complete en duidelijke offerte toegestuurd. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Pas zodra u tevreden bent, gaan wij uw droomkeuken bouwen in onze eigen werkplaats, daarna plaatsen wij de keuken bij u thuis. Dit doen wij met uiterste precisie.

Een design keuken op maat

Gebruiksgemak als boventoon en een inrichting dat perfect past bij uw huidige interieur. Dat is wat DIEVORM kenmerkt. Om dat iedere keer opnieuw te kunnen leveren, houden we tijdens het gehele proces de touwtjes in handen. Dit doen wij om u volledig te ontzorgen. Vanaf de allereerste schets tot aan de realisatie in de werkplaats en de uiteindelijke plaatsing bij u thuis.

Prijzen & contact

De prijzen van uw eigen ontworpen keuken zijn vooraf moeilijk in te schatten. Niet elke keuken is immers het zelfde en de kleinste details kunnen grote financiële gevolgen hebben. Tevens proberen wij altijd ‘out of the box’ te denken. Dat maakt het voor ons lastig om prijzen te vermelden. Wat wij wel kunnen doen is u een vrijblijvende prijsindicatie geven. Neem daarvoor gerust contact op en bespreek met ons uw ideeën. Voor inspiratie kunt u kijken op onze projecten pagina of terecht op onze Social Media kanalen zoals Instagram en Facebook.


Review Fam. Philips

Fam. Philips:
"Precies zoals we van tevoren hadden gehoopt dat het zou worden."

Review Martijn Elshove

Martijn Elshove:
"...secuurheid, precisie en aandacht voor detail"

Review Hennesy Au

Hennesy Au:
"Martijn dacht met ons mee en had oog voor details."

Review Mark de Beer

Mark de Beer:
"Als je op zoek bent naar een niet standaard custom made project dan ben je bij Dievorm aan het juiste adres."

Review Madelief Germeraad

Madelief Germeraad:
"En ook dit keer kwam Martijn met een verrassend en origineel ontwerp waar we helemaal blij van werden."

Review Donald Roos

Donald Roos:
"...waarbij onze ideeën en wensen zijn vertaald naar een ontwerp en uiteindelijk een keuken die onze wensen overtreffen."

Review Aukje van Noordenne-van Tol

Aukje van Noordenne-van Tol:
"...meedenkend en zowel met ontwerp van de kast, als met de uitvoering onze verwachtingen overtroffen."

previous arrow
next arrow
Shadow

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel 06-42313315 of vul ons contactformulier in!

Samen met mijn team maak ik het plaatje in uw hoofd visueel.

DIEVORM
ontwerpbureau

Adres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

 
    Alvast vooraf informatie delen met ons? Graag. Gebruik hiervoor de upload button.