Eigen Huis beurs in Utrecht

Op 14 tot en met 16 oktober in 2022 was er weer de Eigen Huis beurs in Utrecht. Op deze beurs zag je verschillende bedrijven die hun informatie en ideeën met jou deelden. Hier kon je in gesprek gaan met potentiële experts die jou helpen bij de verbouwing, verhuizing of verduurzaming van jouw huis.

2022 is duurzamer dan dat we ooit zijn geweest. Droom je ervan om een duurzaam huis te gaan bouwen? Of wil je jouw huis verduurzamen? Op deze beurs ontdekte je een tal aan mogelijkheden. Op de beurs zijn verscheidene experts aanwezig die jou lieten zien hoe je van jouw huis een droomhuis maakt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Quooker kranen en duurzame materialen.

Wanneer je gaat (ver)bouwen of verhuizen wil je de beste informatie krijgen voor jouw situatie. De beurs is de ideale plek om deze informatie snel te verkrijgen. Vrijwel alle woonvragen worden op de beurs behandeld. Wil je de badkamer uitbreiden of een nieuwe vloer laten leggen? Ben je toe aan een nieuwe keuken of moet er een kantoor ruimte gemaakt worden? Wil je de tuin opnieuw aanleggen of stalen deuren in huis plaatsen? Je kunt het zo gek niet bedenken, er is altijd een expert die jou antwoord kan geven op jouw woonvraag.

De Eigen Huis beurs is er niet alleen voor de mensen die concrete plannen hebben om te gaan (ver)bouwen of verhuizen. De beurs is er ook voor de mensen die inspiratie willen doen over nieuwe trends en/of klassiekers.

Kortom beurs Eigen Huis in Utrecht is de meest grote en toonaangevende beurs voor particulieren met bouw- of verbouwplannen in Nederland. En natuurlijk stond DIEVORM op de Eigen Huis beurs in Utrecht! Wij lieten jou een aantal projecten van ons zien en gaven antwoord op jouw interieurvragen. Ook zag je onze laatste noviteiten, denk hierbij aan onze tegel voegsel of onze unieke kraan. Je vondt ons in hal 08 met stand nummer I7.16 van 14 tot en met 16 oktober. 

Tijdens de beurs vonden wij het enorm leuk om jou te ontmoeten. De drukte bij onze stand, de goede vragen die jullie stelden en de gezellige sfeer die er heerste maakte het een bijzondere en leuke ervaring voor ons!


Review Fam. Philips

Fam. Philips:
"Precies zoals we van tevoren hadden gehoopt dat het zou worden."

Review Martijn Elshove

Martijn Elshove:
"...secuurheid, precisie en aandacht voor detail"

Review Hennesy Au

Hennesy Au:
"Martijn dacht met ons mee en had oog voor details."

Review Mark de Beer

Mark de Beer:
"Als je op zoek bent naar een niet standaard custom made project dan ben je bij Dievorm aan het juiste adres."

Review Madelief Germeraad

Madelief Germeraad:
"En ook dit keer kwam Martijn met een verrassend en origineel ontwerp waar we helemaal blij van werden."

Review Donald Roos

Donald Roos:
"...waarbij onze ideeën en wensen zijn vertaald naar een ontwerp en uiteindelijk een keuken die onze wensen overtreffen."

Review Aukje van Noordenne-van Tol

Aukje van Noordenne-van Tol:
"...meedenkend en zowel met ontwerp van de kast, als met de uitvoering onze verwachtingen overtroffen."

previous arrow
next arrow
Shadow

Hoe ziet uw ideale keuken of kast eruit?

Neem contact met ons op, we spreken u graag.
Bel ons op 06-30295287 of vul uw gegevens in.

Samen met mijn team maak ik het plaatje in uw hoofd visueel.

DIEVORM
ontwerpbureau

Adres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

 
    Alvast vooraf informatie delen met ons? Graag. Gebruik hiervoor de upload button.