design keukens op maat Arnhem
RVS keuken Dievorm
landelijke keuken dievorm
HANGENDE_KAST_MET_KLEPPEN
2-Inbouw-Keuken-Amsterdam-RVS
design-keuken-op-maat-Arnhem-2
RVS-keuken-dievorm-2
koken-landelijke-keuken

Ontwerp uw keuken op maat

Ontwerp samen uw eigen keuken op maat bij DIEVORM! Als u kiest voor een eigen ontworpen keuken, dan kunt u zelf bepalen welke wensen en eisen u wilt toevoegen. Verder bepaalt u geheel alle functionele en esthetische eisen, zonder aan standaard maten vast te zitten. Wij bij DIEVORM helpen u graag bij uw unieke keukenontwerp. Wij adviseren u hoe uw droomkeuken realiteit kan worden. 

Zodra u een eigen keuken heeft ontworpen gaan wij aan de slag. We maken technische tekeningen, bouwen de keuken en plaatsen deze tenslotte bij u thuis. Wij regelen het proces van de keuken van schets tot realisatie. Dit kunnen wij doen omdat wij niet alleen ontwerpers zijn, we zijn ook meubelmakers. In onze eigen werkplaats werken wij met precisie aan uw keuken. U ontwerpt uw keuken en wij realiseren het. 

Voor inspiratie kunt u kijken naar onze reeds afgeronde projecten of terecht op onze Instagram.


Ontwerp uw keuken

Het ontwerpproces start al bij het kijken naar referentiebeelden. U kijkt in magazines, showrooms en/of op internet. U verzamelt allerlei voorbeelden van keukens die zowel esthetische als functionele eisen hebben die u ook wilt. Hiervan kunt u een collage maken, zodat er een overzicht is van alle afbeeldingen. Hierna gaat u kijken welke afmetingen u wilt. U gaat in de keuken kijken hoe groot uw eigen keuken is en meet zelf de ruimte die te gebruiken is op. Hierna schetst u de afmetingen die u denkt te willen op een blaadje. Verder schrijft u op welke inbouwapparatuur u in de keuken wilt verwerken en laat de schets zien welke layout de keuken zal krijgen. Zodra het voor u te lastig wordt kunt u ons inschakelen. Wij hebben veel kennis over het maken van keukens en het praktisch indelen hiervan. Zo kunt u eerst zelf bepalen hoe u de keuken wilt, of na het opzoeken van voorbeelden contact met ons op nemen. Tijdens het eerste gesprek maken wij kennis met elkaar en verteld u aan ons wat u gedaan heeft en wat u graag wilt. Samen kijken wij dan verder naar hoe het proces kan lopen. 

Een keuken op maat ontwerpen

DIEVORM wordt gekenmerkt door elke keuken uniek te ontwerpen. Hierdoor past de keuken altijd perfect bij de rest van uw huidige interieur. Tevens zorgt onze brede kennis ervoor dat uw keuken altijd gebruiksvriendelijk en uitstekend ontworpen is. Om altijd uitstekend werk te kunnen leveren, houden we het gehele proces, van schets tot realisatie, de touwtjes in handen. Dit doen we door zelf te ontwerpen, zelf te bouwen en zelf te plaatsen. Zo kan er zelfs in late stadia nog aanpassingen doorgevoerd worden.

Prijzen & contact

De prijzen voor een ontworpen keuken zijn vooraf moeilijk in te schatten. Niet elke keuken is immers hetzelfde en materialen of afwerkingen kunnen veel invloed hebben op de prijs. Dit is wat het zo lastig voor ons maakt om prijzen te vermelden op de website. Een prijsindicatie geven kunnen wij alleen dankzij een zorgvuldig beeld over hoe de keuken er uit moet zien en welke materialen er gebruikt gaan worden. Heeft u interesse in een nieuwe keuken ontwerpen? Neem dan gerust contact met ons op en bespreek met ons uw wensen. Samen ontwerpen we dan uw droomkeuken. Voor inspiratie kunt u kijken naar onze reeds afgeronde projecten of terecht op onze Instagram.


Review Fam. Philips

Fam. Philips:
"Precies zoals we van tevoren hadden gehoopt dat het zou worden."

Review Martijn Elshove

Martijn Elshove:
"...secuurheid, precisie en aandacht voor detail"

Review Hennesy Au

Hennesy Au:
"Martijn dacht met ons mee en had oog voor details."

Review Mark de Beer

Mark de Beer:
"Als je op zoek bent naar een niet standaard custom made project dan ben je bij Dievorm aan het juiste adres."

Review Madelief Germeraad

Madelief Germeraad:
"En ook dit keer kwam Martijn met een verrassend en origineel ontwerp waar we helemaal blij van werden."

Review Donald Roos

Donald Roos:
"...waarbij onze ideeën en wensen zijn vertaald naar een ontwerp en uiteindelijk een keuken die onze wensen overtreffen."

Review Aukje van Noordenne-van Tol

Aukje van Noordenne-van Tol:
"...meedenkend en zowel met ontwerp van de kast, als met de uitvoering onze verwachtingen overtroffen."

previous arrow
next arrow
Shadow

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel 06-42313315 of vul ons contactformulier in!

Samen met mijn team maak ik het plaatje in uw hoofd visueel.

DIEVORM
ontwerpbureau

Adres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

 
    Alvast vooraf informatie delen met ons? Graag. Gebruik hiervoor de upload button.