design keukens op maat Arnhem
RVS keuken Dievorm
landelijke keuken dievorm
HANGENDE_KAST_MET_KLEPPEN
2-Inbouw-Keuken-Amsterdam-RVS
design-keuken-op-maat-Arnhem-2
RVS-keuken-dievorm-2
koken-landelijke-keuken

Keuken ontwerpen

Een keuken ontwerpen klinkt makkelijker dan dat het is. Het grootste verschil met een standaard keuken, is dat wij vanaf het eerste gesprek bezig zijn met het bedenken van de keuken. Een standaard keuken daarentegen heeft vaste maten en uitvoeringen. Het proces start bij het eerste gesprek. Dit kan via de telefoon zijn of bij ons op kantoor. U vertelt ons dan wat uw wensen en eisen zijn voor de keuken en waarom u een keuken wilt laten ontwerpen. De reden die wij het vaakst horen is dat u in een standaard keuken niet de juiste maten of afwerkingen vindt. U wilt een keuken die uniek is, een keuken die bij uw huidige interieur past.


Het ontwerpproces

Met alle benodigde informatie gaan wij starten met het ontwerpen van de keuken. Met de globale maten die wij hebben, schetsen wij een drietal aan ontwerpen. Deze drie schetsen zullen we dan met u bespreken, waarna u kunt aangeven wat u mooi vindt. Zodra wij alle feedback hebben ontvangen, maken we een definitieve schets van de keuken en geven wij een duidelijke en overzichtelijke offerte. Wanneer u akkoord geeft op het keuken ontwerp en de offerte, starten wij met de bouw in onze eigen werkplaats. Ons meester meubelmaker bespreekt met ons het ontwerp door en hij zorgt dat uw keuken met uiterste precisie wordt gebouwd. Na een paar weken is uw droomkeuken dan eindelijk klaar. Het keuken ontwerp is realiteit geworden. De laatste stap die dan nog volgt is het plaatsen van de keuken. De plaatsing plannen wij samen met u. Tijdens de plaatsing zorgen wij ervoor dat in een paar dagen tijd, uw keuken compleet afgewerkt in uw huis staat.

Een keuken ontwerpen bij DIEVORM

Kortom een keuken ontwerpen is dus veel meer werk dan je denkt. Het is niet simpelweg een keuken uit de showroom uitzoeken en iets aanpassen. Het totale proces van een keuken laten ontwerpen vergt vaak een paar maanden tijd. Geen zorgen! Wij zorgen ervoor dat het gehele proces soepel verloopt. En wanneer uw huidige keuken eruit gesloopt is, zorgen wij voor een tijdelijk verrijdbare keuken. Deze kleine keuken heeft een kraan met spoelbak en een kookplaat. Zo heeft u die paar dagen nog steeds een keuken ter beschikking.

Wilt u ook graag uw eigen keuken laten ontwerpen? Bent u nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! Samen maken we uw droomkeuken realiteit. Voor inspiratie kunt u terecht op onze projecten pagina, Instagram of Pinterest.


Review Fam. Philips

Fam. Philips:
"Precies zoals we van tevoren hadden gehoopt dat het zou worden."

Review Martijn Elshove

Martijn Elshove:
"...secuurheid, precisie en aandacht voor detail"

Review Hennesy Au

Hennesy Au:
"Martijn dacht met ons mee en had oog voor details."

Review Mark de Beer

Mark de Beer:
"Als je op zoek bent naar een niet standaard custom made project dan ben je bij Dievorm aan het juiste adres."

Review Madelief Germeraad

Madelief Germeraad:
"En ook dit keer kwam Martijn met een verrassend en origineel ontwerp waar we helemaal blij van werden."

Review Donald Roos

Donald Roos:
"...waarbij onze idee├źn en wensen zijn vertaald naar een ontwerp en uiteindelijk een keuken die onze wensen overtreffen."

Review Aukje van Noordenne-van Tol

Aukje van Noordenne-van Tol:
"...meedenkend en zowel met ontwerp van de kast, als met de uitvoering onze verwachtingen overtroffen."

previous arrow
next arrow
Shadow

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel 06-42313315 of vul ons contactformulier in!

Samen met mijn team maak ik het plaatje in uw hoofd visueel.

DIEVORM
ontwerpbureau

Adres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

 
    Alvast vooraf informatie delen met ons? Graag. Gebruik hiervoor de upload button.