design keukens op maat Arnhem
RVS keuken Dievorm
landelijke keuken dievorm
HANGENDE_KAST_MET_KLEPPEN
2-Inbouw-Keuken-Amsterdam-RVS
design-keuken-op-maat-Arnhem-2
RVS-keuken-dievorm-2
koken-landelijke-keuken

Interieur ontwerpbureau

Gaat u verhuizen of wilt u uw woning herinrichten? En wilt u hiervoor hulp hebben? Dan heeft u een interieur ontwerpbureau nodig. Bij DIEVORM geven we interieur advies en maken we meubels op maat. Op deze manier kan het gegeven advies direct door onze eigen meubelmakers gemaakt worden, zodat u zeker weten tevreden bent. Onze eigen meubels worden op ambachtelijke wijze gemaakt, hierdoor is een maatwerk meubel altijd passend en kwalitatief goed. 

De interieur adviezen verschillen sterk per project. U bepaalt namelijk hoeveel advies u nodig heeft en of u ook onze hulp wilt bij het realiseren. Bijvoorbeeld u gaat verhuizen, de woning wordt nog gebouwd en u wilt hulp met de indeling. Wij helpen dan door voor u de meest praktische en esthetische indeling te vinden. Verder geven wij uitgebreid advies over kleuren, materialen en meubelmaten. Wij realiseren zelf de maatwerkmeubels of keuken wanneer dat nodig is. Bij de aanschaf van de overige meubels kunnen wij helpen door mee te gaan winkelen. 

Bij DIEVORM hebben we vele contacten, hierdoor kunnen wij u ook goed helpen met het realiseren van uw droominterieur. Wilt u meer weten over onze werkzaamheden? Bekijk dan onze pagina Interieur advies of neem vrijblijvend contact met ons op.


Proces bij een interieur ontwerpbureau 

Het proces bij een interieur ontwerpbureau start altijd met een eerste gesprek. Tijdens dit gesprek leren wij elkaar kennen. U vertelt ons wat de wensen en eisen zijn voor uw project. Verder laat u zien wat u mooi vindt door middel van inspiratie beelden en heeft u de maten of een plattegrond van de ruimte bij u. Samen bekijken we uitgebreid het project en bespreken we de mogelijkheden. Aan het einde van het gesprek spreken we af dat wij een aantal schetsen en een offerte maken. U krijgt deze per e-mail opgestuurd, zodra deze gereed zijn. We starten pas met het definitieve ontwerp en de bouw, wanneer u akkoord bent met de offerte en één van de schetsen. 

De bouw van de maatwerk meubels of de keuken duurt meestal een paar weken. De definitieve bouwtijd verschilt natuurlijk per project. Wanneer de bouw klaar is, maken wij een afspraak met u voor de plaatsing. Dit duurt vaak 1 tot 2 werkdagen, afhankelijk van de grootte van het project. 

Als u ervoor gekozen heeft om een pakket af te sluiten voor een interieuradvies dan verloopt het proces iets anders. Net zoals bij een maatwerk project starten we met het eerste gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we ook alle wensen en eisen. U heeft inspiratiebeelden en een plattegrond mee. Aan het einde van het gesprek spreken we af dat er eerst een aantal ontwerpen worden gemaakt, voordat het eerste advies gesprek komt. Tijdens het eerste adviesgesprek, worden de verschillende opties besproken. U kiest dan zelf welke indeling het beste bij u past. Vervolgens gaan wij bij DIEVORM aan de slag om deze optie concreet uit te werken. We gaan uitgebreid aan de slag met materialen, kleuren en meubels. Ook de verlichting komt aan bod. Want waar kun je het beste welke lampen neerzetten of ophangen? 

Zodra het pakket compleet is volgt het tweede advies gesprek. Het volledige ontwerp wordt dan gepresenteerd. U kunt dan zelf bepalen welke elementen u wilt gebruiken. Het is ook mogelijk om dan af te spreken dat wij bij DIEVORM u gaan helpen met het realiseren van het ontwerp. Dit doen we door winkelbegeleiding aan te bieden. Dan gaan we samen naar de winkel en ondersteunen wij in de aankoop van de producten.

Tarieven

Zoals hierboven al duidelijk wordt is het erg lastig om prijzen van ons interieur ontwerpbureau te vermelden op onze website. Elk project is namelijk uniek en dus anders. Het formaat en de gebruikte materialen bepalen hoeveel het project gaat kosten. Onze interieur adviezen bieden we aan in drie pakketten. In deze pakketten zitten standaard onderdelen, die voor een vaste prijs aangeboden worden per ruimte. Hierdoor weet u precies wat u krijgt voor die prijs. Onze pakketten staan vermeld op ons interieur advies pagina. Wilt u liever eerst inspiratie opdoen? Bekijk dan ons portfolio of volg ons op Instagram en Pinterest. Voor meer informatie over uw project kunt u contact met ons opnemen via de mail of telefoon. Wacht niet langer en laat ons u helpen om uw droominterieur te realiseren.


Review Fam. Philips

Fam. Philips:
"Precies zoals we van tevoren hadden gehoopt dat het zou worden."

Review Martijn Elshove

Martijn Elshove:
"...secuurheid, precisie en aandacht voor detail"

Review Hennesy Au

Hennesy Au:
"Martijn dacht met ons mee en had oog voor details."

Review Mark de Beer

Mark de Beer:
"Als je op zoek bent naar een niet standaard custom made project dan ben je bij Dievorm aan het juiste adres."

Review Madelief Germeraad

Madelief Germeraad:
"En ook dit keer kwam Martijn met een verrassend en origineel ontwerp waar we helemaal blij van werden."

Review Donald Roos

Donald Roos:
"...waarbij onze ideeën en wensen zijn vertaald naar een ontwerp en uiteindelijk een keuken die onze wensen overtreffen."

Review Aukje van Noordenne-van Tol

Aukje van Noordenne-van Tol:
"...meedenkend en zowel met ontwerp van de kast, als met de uitvoering onze verwachtingen overtroffen."

previous arrow
next arrow
Shadow

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel 06-42313315 of vul ons contactformulier in!

Samen met mijn team maak ik het plaatje in uw hoofd visueel.

DIEVORM
ontwerpbureau

Adres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

 
    Alvast vooraf informatie delen met ons? Graag. Gebruik hiervoor de upload button.