design keukens op maat Arnhem
RVS keuken Dievorm
landelijke keuken dievorm
HANGENDE_KAST_MET_KLEPPEN
2-Inbouw-Keuken-Amsterdam-RVS
design-keuken-op-maat-Arnhem-2
RVS-keuken-dievorm-2
koken-landelijke-keuken

Interieurbouwer Arnhem

DIEVORM ontwerpt en realiseert maatwerk meubels en keukens. Onze projecten vindt u door het hele land, en toch fungeren we als ambachtelijke interieurbouwer in Arnhem en omstreken. Onze afgeronde projecten bestaan uit kasten en keukens op maat. Deze zijn ontworpen door ons team ontwerpers en vervolgens gemaakt door ons team meubelmakers. Met elkaar maken wij de mooiste kasten en keukens. Dit doen wij met passie en uiterste precisie. Hierdoor is ons werk altijd nauwkeurig en kwalitatief. Wij houden ervan om mooie dingen te maken en dat is te zien in ons bedrijf aan de Bruningweg 19 in Arnhem.

U kunt bij ons terecht voor heel veel maatwerk meubelen. Wij maken kasten onder een schuin dak, inloopkasten, tv meubels, badkamermeubels, tafels, bureaus, boekenkasten, raambanken en volledig op maat gemaakte keukens. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan nu contact met ons op! Samen maken we uw droomkast of keuken.

 


Werkwijze van interieurbouwer Arnhem

Bij DIEVORM interieurbouwer Arnhem wordt een erg persoonlijke werkwijze gehanteerd. Wij houden namelijk graag goed contact met onze klanten. Hierdoor leren wij ze goed kennen en kunnen we kun persoonlijkheid in de kast of keuken verwerken. Het ontwerpproces start altijd met een kennismakingsgesprek. Gedurende dit gesprek wordt duidelijk wat de opdracht is, wat de wensen en eisen zijn en hoeveel budget er is. Met alle informatie die wij tijdens het gesprek verkrijgen gaan we vervolgens schetsen. U als klant kiest vervolgens zelf welk ontwerp het beste bij u past. Er volgt een duidelijke en overzichtelijke offerte wanneer u akkoord bent met het ontwerp. In deze offerte kunt u precies zien hoeveel materiaal en uren er nodig zijn geweest. 

Wij starten met de bouw van uw project, zodra u zegt dat de offerte omgezet mag worden naar een order. Dit doen wij in onze eigen werkplaats. Onze eigen meubelmakers maken het ontwerp realiteit op ambachtelijke wijze. Ze maken met uiterste precisie en op de millimeter nauwkeurig uw kast of keuken op maat. Doordat wij een eigen werkplaats hebben, zijn de communicatielijnen erg kort. Hierdoor kunnen wij tot in een laat proces eventuele wijzigingen doorvoeren. Zo weten wij zeker dat uw project perfect wordt. Tot slot maken wij een afspraak voor de plaatsing wanneer de bouw klaar is. De plaatsing wordt ook door onze eigen meubelmakers gedaan. Op deze manier weten wij zeker dat de plaatsing zo goed als vlekkeloos zal verlopen. Naderhand ruimen wij de rommel op en deze nemen wij weer mee. Zo bent u volledig ontzorgt en hoeft u alleen nog maar te genieten van het resultaat.

Kosten van een interieurbouwer

De ontwerpen van DIEVORM interieurbouwer Arnhem zijn altijd op maat en dus uniek. Hierdoor kunnen wij geen prijzen vermelden op onze website. De vormgeving, het materiaal en het formaat bepalen de prijs van uw project. Wilt u toch graag weten wat uw project zal gaan kosten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de email of telefoon. Dus bent u op zoek naar een interieurbouwer in Arnhem, dan bent u bij DIEVORM aan het juiste adres! Wij maken unieke ontwerpen, laten de persoonlijkheid van de klant altijd terugkomen en kiezen nooit voor de gemakkelijkste weg. Dit resulteert erin dat onze projecten gewaagd zijn binnen de grenzen van de klant. Eyecatchers op maat.

Kortom u kiest voor DIEVORM interieurbouwer Arnhem, omdat wij op ambachtelijke wijze en met uiterste precisie werken. Wij vinden persoonlijk contact het belangrijkst en kwaliteit staat altijd bij ons voorop. Wij zorgen van begin tot eind dar uw kast of keuken gemaakt wordt. Zo hoeft u er niet meer naar om te kijken. Bekijk onze Instagram of Portfolio voor inspiratie. 


Review Fam. Philips

Fam. Philips:
"Precies zoals we van tevoren hadden gehoopt dat het zou worden."

Review Martijn Elshove

Martijn Elshove:
"...secuurheid, precisie en aandacht voor detail"

Review Hennesy Au

Hennesy Au:
"Martijn dacht met ons mee en had oog voor details."

Review Mark de Beer

Mark de Beer:
"Als je op zoek bent naar een niet standaard custom made project dan ben je bij Dievorm aan het juiste adres."

Review Madelief Germeraad

Madelief Germeraad:
"En ook dit keer kwam Martijn met een verrassend en origineel ontwerp waar we helemaal blij van werden."

Review Donald Roos

Donald Roos:
"...waarbij onze ideeën en wensen zijn vertaald naar een ontwerp en uiteindelijk een keuken die onze wensen overtreffen."

Review Aukje van Noordenne-van Tol

Aukje van Noordenne-van Tol:
"...meedenkend en zowel met ontwerp van de kast, als met de uitvoering onze verwachtingen overtroffen."

previous arrow
next arrow
Shadow

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel 06-42313315 of vul ons contactformulier in!

Samen met mijn team maak ik het plaatje in uw hoofd visueel.

DIEVORM
ontwerpbureau

Adres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

 
    Alvast vooraf informatie delen met ons? Graag. Gebruik hiervoor de upload button.