design keukens op maat Arnhem
RVS keuken Dievorm
landelijke keuken dievorm
HANGENDE_KAST_MET_KLEPPEN
2-Inbouw-Keuken-Amsterdam-RVS
design-keuken-op-maat-Arnhem-2
RVS-keuken-dievorm-2
koken-landelijke-keuken

Inloopkast op maat

Droomt u ook al jaren ervan om een inloopkast op maat te hebben? Dan bent u bij DIEVORM aan het juiste adres! Wij maken al onze kasten op ambachtelijke wijze op maat. Hierdoor benut u altijd alle beschikbare ruimte en kunt u zelf bepalen hoe uw inloopkast eruit gaat zien. En dan hebben we het natuurlijk niet alleen over de kleuren of materialen, maar ook over de indeling. Want hoeveel legplanken heeft u nodig of wilt u juist alleen maar kleding ophangen? En wilt u lades in de kast toevoegen of wilt u open vakken? 

Zoals u merkt zijn er veel wensen en eisen waaraan gedacht moet worden. Geen paniek! Wij hebben bij DIEVORM ervaren ontwerpers zitten die u gedurende het hele proces kunnen ondersteunen. Wilt u meer informatie over inloopkasten op maat laten maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! 


Bouwproces 

Een inloopkast op maat wordt pas gemaakt, zodra wij het ontwerp van de kast definitief hebben. Hiervoor is al een heel ontwerpproces doorlopen. We beginnen namelijk altijd met het kennismakingsgesprek. Gedurende dit gesprek vertelt u ons, waar de kast moet komen, welke stijl u mooi vindt en wat uw ideeën bij de kast zijn. Vervolgens laat u ons een plattegrond van de ruimte zien en eventueel foto’s van de ruimte en afbeeldingen die u inspireren. Met al deze informatie maken wij een aantal ontwerpen waarvan wij denken dat die perfect past bij uw situatie. Deze ontwerpen krijgt u toegestuurd, zodat u ernaar kunt kijken en kunt beoordelen of er nog aanpassingen nodig zijn. 

Zodra u gekozen heeft voor een ontwerp, gaan wij bij u thuis inmeten. We meten de ruimte op waar de inloopkast komt te staan. Deze meting doen wij op de millimeter precies, hierdoor weten wij zeker dat alle beschikbare ruimte benut wordt. Met deze exacte maatvoeringen maken wij een technische ontwerptekening van de inloopkast op maat. Met deze tekeningen kunnen onze eigen meubelmakers in de werkplaats de kast op maat bouwen. Dit doen zij met uiterste precisie. 

Vervolgens maken wij met u een afspraak voor de plaatsing van de inloopkast, wanneer deze klaarstaat in onze werkplaats. Op deze dag wordt de inloopkast met veel zorgvuldigheid geplaatst door onze eigen meubelmakers. Naderhand ruimen wij de rommel op en nemen deze weer mee naar de werkplaats. Zo hoeft u alleen nog maar te genieten en de kast in te ruimen!

Kosten van een inloopkast op maat

De kosten van een inloopkast op maat kunnen erg variëren. De reden hiervoor is dat elk materiaal anders is en dus ook een andere waarde heeft. Massief hout is bijvoorbeeld duurder dan gemelamineerd spaanplaat. Ook de afmetingen van de kast hebben invloed op de prijs. Des te groter de kast, des te duurder de kast. Door deze redenen kunnen wij niet prijzen op onze website vermelden. Wilt u toch graag weten wat uw inloopkast op maat gaat kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Dit doet u door contact met ons op te nemen via de mail of telefoon. Of wilt u toch liever eerst bekijken wat wij al gemaakt hebben? Neem dan een kijkje in ons Portfolio of bekijk onze Instagram. Staat uw perfect kast hier nog niet tussen? Dan hebben wij deze nog niet gemaakt! 


Review Fam. Philips

Fam. Philips:
"Precies zoals we van tevoren hadden gehoopt dat het zou worden."

Review Martijn Elshove

Martijn Elshove:
"...secuurheid, precisie en aandacht voor detail"

Review Hennesy Au

Hennesy Au:
"Martijn dacht met ons mee en had oog voor details."

Review Mark de Beer

Mark de Beer:
"Als je op zoek bent naar een niet standaard custom made project dan ben je bij Dievorm aan het juiste adres."

Review Madelief Germeraad

Madelief Germeraad:
"En ook dit keer kwam Martijn met een verrassend en origineel ontwerp waar we helemaal blij van werden."

Review Donald Roos

Donald Roos:
"...waarbij onze ideeën en wensen zijn vertaald naar een ontwerp en uiteindelijk een keuken die onze wensen overtreffen."

Review Aukje van Noordenne-van Tol

Aukje van Noordenne-van Tol:
"...meedenkend en zowel met ontwerp van de kast, als met de uitvoering onze verwachtingen overtroffen."

previous arrow
next arrow
Shadow

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel 06-42313315 of vul ons contactformulier in!

Samen met mijn team maak ik het plaatje in uw hoofd visueel.

DIEVORM
ontwerpbureau

Adres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

 
    Alvast vooraf informatie delen met ons? Graag. Gebruik hiervoor de upload button.