design keukens op maat Arnhem
RVS keuken Dievorm
landelijke keuken dievorm
HANGENDE_KAST_MET_KLEPPEN
2-Inbouw-Keuken-Amsterdam-RVS
design-keuken-op-maat-Arnhem-2
RVS-keuken-dievorm-2
koken-landelijke-keuken

Interieurontwerp en realisatie

Uw huis is de basis van een gezonde leefomgeving. Want als uw woning goed ingedeeld is en de juiste sfeer bevat, voelt u zich helemaal thuis en ontspannen. Om die perfecte indeling en sfeer te krijgen kunt u een interieurontwerper inschakelen. De interieurontwerper adviseert u dan, zodat de beste keuzes gemaakt kunnen worden met betrekking tot materiaal, indeling en kleur.

DIEVORM geeft interieuradvies in drie vaste pakketten. Met deze pakketten kunt u direct zien hoeveel advies u krijgt voor welke prijs. Dit is voor zowel u als ons handig. Heeft u het idee dat deze pakketten niet goed bij uw situatie passen? Kies dan voor advies op maat. Neem nu vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en uw eerste afspraak te maken.


Proces van een interieurontwerp en realisatie

Het proces van een interieurontwerp en realisatie hiervan starten bij het eerste contact. Tijdens dit eerste gesprek maken wij kennis met elkaar en de ruimte. U vertelt ons wat uw wensen en eisen zijn en waarom u de ruimte wilt veranderen. Ook bespreken we het huidige interieur en hoe deze gebruikt wordt. Door deze vragen te stellen en u over uw leven te laten vertellen leren wij u en uw situatie goed kennen. Hierdoor kunnen wij een uniek en passend ontwerp maken. In dit ontwerp worden verschillende onderdelen behandeld. U krijgt afhankelijk van het pakket dat u gekozen heeft een moodboard, plattegrond met indeling, materiaal- en kleur voorstel, meubelvoorstel en lichtplan. Meer informatie over de pakketten is te vinden op ons interieuradvies pagina of op de afbeelding hieronder.

Interieurontwerp en realisatie. interieuradvies_interieur advies_pakketten_interieuradvies pakketten_interieur advies pakketten

Bij het advies gesprek worden de gemaakte onderdelen met u besproken. Wij geven onze adviezen en helpen u de juiste keuzes maken. Aan het einde van het gesprek komt u tot de conclusie dat u onze hulp wilt voor de realisatie van het plan. Dat is voor ons natuurlijk geen probleem. Wij hebben nauwe contacten die met ons samenwerken waardoor wij kunnen ondersteunen bij een verbouwing, het leggen van vloeren en het afwerken van muren. Tot slot maakt DIEVORM zelf de maatwerk meubels en keuken in onze eigen werkplaats. 

Door van onze dienst interieurontwerp en realisatie gebruik te maken, ontzorgt u uw zelf. Wij zorgen ervoor dat alles geregeld wordt. Wij onderhouden het contact met de andere partijen en daarnaast produceren wij ook zelf. DIEVORM werkt alleen samen met de beste partijen, omdat wij vinden dat kwaliteit en esthetiek voorop staan. Hierdoor is al ons werk altijd op de millimeter nauwkeurig en strak vormgegeven. 

Kortom, als u uw droominterieur wilt realiseren, neemt u contact op met DIEVORM. Ons interieurontwerper helpt u dan met het perfect ontwerp te maken en ons team meubelmakers helpt bij de realisatie. Voor inspiratie kunt u terecht op Pinterest en Instagram. Bekijk ook ons portfolio voor de afgeronde projecten.


Review Fam. Philips

Fam. Philips:
"Precies zoals we van tevoren hadden gehoopt dat het zou worden."

Review Martijn Elshove

Martijn Elshove:
"...secuurheid, precisie en aandacht voor detail"

Review Hennesy Au

Hennesy Au:
"Martijn dacht met ons mee en had oog voor details."

Review Mark de Beer

Mark de Beer:
"Als je op zoek bent naar een niet standaard custom made project dan ben je bij Dievorm aan het juiste adres."

Review Madelief Germeraad

Madelief Germeraad:
"En ook dit keer kwam Martijn met een verrassend en origineel ontwerp waar we helemaal blij van werden."

Review Donald Roos

Donald Roos:
"...waarbij onze ideeën en wensen zijn vertaald naar een ontwerp en uiteindelijk een keuken die onze wensen overtreffen."

Review Aukje van Noordenne-van Tol

Aukje van Noordenne-van Tol:
"...meedenkend en zowel met ontwerp van de kast, als met de uitvoering onze verwachtingen overtroffen."

previous arrow
next arrow
Shadow

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak om uw wensen te bespreken.

Bel 06-42313315 of vul ons contactformulier in!

Samen met mijn team maak ik het plaatje in uw hoofd visueel.

DIEVORM
ontwerpbureau

Adres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 302 95 287

Email:
info@dievorm.nl

 
    Alvast vooraf informatie delen met ons? Graag. Gebruik hiervoor de upload button.