Slider

Design keuken – Unieke ontwerpen & maatwerk

Als ontwerpbureau en meubelmakerij in één creëert DIEVORM uw ideale design keuken. Op basis van een ontwerp naar uw wensen en ideeën en met de hand vervaardigt door onze meester meubelmaker en zijn team vol professionals. Altijd met uniek en gewaagd design, een moderne uitstraling en strak afgewerkt.

De mogelijkheden zijn haast eindeloos. We schetsen en realiseren een keuken op basis wat u mooi en belangrijk vindt. Met een lijnenspel dat naadloos aansluit op de rest van uw woning, praktisch ingedeeld en met de functies die u graag terugziet. Kortom, precies waar aan design keuken aan moet voldoen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een maatwerk keuken? Bekijk onze afgeronde projecten ter inspiratie of neem contact op en laat u verrassen door onze creatieve geest.


Exclusief & op maat

Een design keuken van DIEVORM wordt exclusief en voor u op maat gemaakt. U vindt ‘m nergens anders. Een ware eyecatcher in huis. En dat mag ook wel, want de keuken wordt meer en meer een verlengstuk van het woongedeelte. Daarom doen we ons best om de keuken zo goed mogelijk naar uw wensen en behoeften vorm te geven. Maar dan met een uitdagende knipoog.

Stappenplan

Bij de ontwikkeling en realisatie van de design keuken van uw dromen doorlopen we een aantal stappen. Het begint in eerste instantie met het ontdekken van uw voorkeuren op het gebied van functionaliteit en stijl. We werken vervolgens een aantal concepten uit en bespreken die met u, waarbij we ook ingaan op details en afwerking. U ontvangt vervolgens een duidelijke offerte. Indien akkoord, gaan we direct aan de slag in onze eigen werkplaats en plaatsen we de keuken met uiterste nauwkeurigheid bij u thuis.

Prijzen van een design keuken

De kosten van een design keuken lopen doorgaans uiteen. De prijs is bijvoorbeeld afhankelijk van de complexiteit van de ruimte, de gebruikte materialen en de gewenste apparatuur. Hoewel dat het vermelden van vaste prijzen bemoeilijkt, kunt u gewoon bij ons terecht voor een grove kostenraming. Een geheel vrijblijvende prijsindicatie. Neem gerust even contact op voor meer meer informatie.


Fam. Philips:
"Precies zoals we van tevoren hadden gehoopt dat het zou worden."

Martijn Elshove:
"...secuurheid, precisie en aandacht voor detail"

Hennesy Au:
"Martijn dacht met ons mee en had oog voor details."

Mark de Beer:
"Als je op zoek bent naar een niet standaard custom made project dan ben je bij Dievorm aan het juiste adres."

Madelief Germeraad:
"En ook dit keer kwam Martijn met een verrassend en origineel ontwerp waar we helemaal blij van werden."

Donald Roos:
"...waarbij onze ideeën en wensen zijn vertaald naar een ontwerp en uiteindelijk een keuken die onze wensen overtreffen."

Aukje van Noordenne-van Tol:
"...meedenkend en zowel met ontwerp van de kast, als met de uitvoering onze verwachtingen overtroffen."

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

Op zoek naar een keuken met een strakke minimalistische uitstraling? Maatwerk voor iedere ruimte.

Bel 06-42313315 of vul ons contactformulier in!

Dievorm
ontwerpbureau

Bezoekadres:
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem

Telefoon:
+31 6 423 13 315

Email:
info@dievorm.nl

Postadres:
Dr. W. Dreessingel 117
6836 CR Arnhem